Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potwor z lochness..

czy istnieja kobiety nie oceniajace mezczyzn po wygladzie?

Polecane posty

Gość Gość
Mam tylko jedno ale co do dyskusjiiiiiiiii.... Facet jak dla mnie moze byc brzydki w chooy, byle był zadbany. Jednak kiedy musze go leczyc z kompleksow, bo ciagle mi narzeka, ze jest chooyowy, to sory. Nawet inteligencja i zaj**iste wartosci go nie uratuja. A zauważyłaś że większość takich typów, jest w gruncie rzeczy albo pedofilami, albo zamaskowanymi gejami.

Gość Gość
Widocznie mieli tak niskie mniemanie o sobie i samoocenę jak autor

Gość bujajjue
facet nawet brzydki znajdzie akceptacje moim zdaniem on po prostu ma jakies glupie myslenie. Ze jak ladna to pusta, ze jak przystojny to pusty, a wszyscy brzydcy to anioly szlachetne najwspanialsi na swiecie. Masz naprawde chore myslenie.

Gość piziomeczka:)
napisałam

Prawda jest taka że każdy patrzy najpierw na urodę ! Pewnie ty też ;) Wątpie że zaczepiłbyś dziewczyne brzydką jak noc, grubą z wąsikiem i niezadbaną;p

Gość Gość
Ci którzy piszą, że uroda nie ma znaczenia są najwidoczniej albo ta zakłamani, albo nie posiadają swojego JA. Każdy człowiek ma poczucie piękna i brzydoty. Ci którzy tak kłamią równie dobrze mogliby powiedzieć, że nie widzą różnicy pomiędzy gównem u nich w jadalni, a romantyczną kolacją. Hipokryzja Oczywiście uroda nie jest odpowiednikiem udanego związku, ale jedną z najważniejszych rzeczy na etapie zauroczenia.

Gość potwor z lochness..
no super czyli brzydki to damski bokser?to czy jest sie pustym zalezy od charakteru..choc na ogol osoby piekne dotyka narcyzm i egocentrycyzm..brzydze sie przemoca..a czy chorym mysleniem nie jest uwazanie brzydkich za gorszych??no wlasnie..ps brzydota a zaniedbanie to nie to samo

Gość pomarańczkaaaaaaaaaa
Witam:) dla mnie wygląd mężczyzny nie ma dużego znaczenia. Zawsze liczyło sie dla mnie poczucie humoru, inteligencja i czy facet dba o siebie (higiena). Bądz pewny siebie, nadranbiaj stylem :P Moj partner nie jest pieknościa, albo jak ktos juz napisal nie liczy sie dla mnie kasa, bo tez bogaty nie jest. Musisz w siebie wierzyć!

no super czyli brzydki to damski bokser?to czy jest sie pustym zalezy od charakteru..choc na ogol osoby piekne dotyka narcyzm i egocentrycyzm.. Ja na ten przykład jestem piekna, a nie jestem narcyzem. :classic_cool:🖐️

Gość potwor z lochness..
chodzilo mi o to ze piekna osoba ma warunku do narcyzmu,wszyscy chca ja poznac jest taka fajna ble ble..i wkoncu wierzy ze jest lepsza..widzisz wybieralas brzydkich a psioczysz na nich..chcialas sie dowartosciowac blyszczac ma tle nieatrakcyjnego partnera?czulas sie lepsza?mam swoj styl lubie ciuchy everlasta uzywam fajnych meskich perfum nie mam problemow z higiena

O ja pierdole, ale z Ciebie pojeb. Gdzie ja napisałam, ze wybierałam brzydszych? Nie dość, że jesteś zjebem to i głupim, i mało inteligentnym. No i z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie słabo. :D :O:O Żegname. :classic_cool:🖐️

ja mam bardzo ladna dziewczynę, dodam ze nie jestem bogaty a wyglądam jak strach na wróble , wielu widzialo moja fote tu na kafe to potwierdzi. tak wiec nie patrzy chyba na wygląd przynajmniej jedna.

Gość potwor z lochness..
dzieki za komentarz..szkoda ze takie osoby wogle udzielaja sie w tego typu rozmowach..nie idioto!nie oceniam kobiet po wygladzie!

Gość Pasztety
Paszteciku pokaż zdjecie xd

Gość potwor z lochness..
hm jak ktos jest glupi to z reguly jest malo inteligentny..eh..pustaczku

nie będę kłamać, że wygląd nie ma znaczenia. ma i to bardzo duże i chodzi mi tutaj o ogólne zadbanie - higiena osobista, ładne włosy, dłonie, czysta buzia bez jakichś okropnych wyprysków, wyprostowana sylwetka, czyste (nawet i skromne, niedrogie, ale całe i pasujące do siebie) ubranie, porządne buty, ładny zapach. mężczyźni to wzrokowcy, kobiety to estetki, co w gruncie rzeczy na jedno wychodzi {cześć]

Wygląd ma znaczenie kolosalne i nie ma co się karmić złudzeniami, na dodatek jeśli się nie nadrabia charakterem i jęczybuli to jest się od razu na przegranej pozycji.

Gość Gość
Tym razem to znowu ja/ witaj ponownie. Chyba nie powiesz, że nie kierujesz się odczuciami wzrokowymi ?

Gość Gość
Anke a Fila nadal sobie smacznie śpi :D

Gość pomarańczkaaaaaaaaaa
nie chciałam "swiecic" na tle partnera tylko sie zakochalam.. Bo jest wyjatkowy :D i odważył się zagadac a Ty widzisz tylko swoj problem i atakujesz wszystkich.. z tego co wnioskuje po Twoich wypowiedziach to jestes zgorzkniały, co sie bardziej liczy od wygladu..

Gość potwor z lochness..
Carrie widać jaka piękna taka głupia

gdyby ta uroda była taka ważna to Shrek byłby klapą, a na widowni więcej kobiet niż facetów:classic_cool: z wiekiem uroda przemija :P