Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo jestem w ferworze urzadzani

co macie fajnego w pokoikach dzieciecych ? dziewczynki

Polecane posty

wiosenna - ty masz trójke dzieci! dwójka szalejąca na podłodze i jedno maleńkie a ja jedną jedyną 3 latke ;) z pewnoscią łatwiej mi utrzymac porządek ;)

Gość D.BillI
u mnie tak czasami wieczorem wygląda...w salonie;)

Hahahaha Wiosenna u mnie pokój dzieci wygląda identycznie w ciągu dnia, ale bywa gorzej jak starsze siostry cioteczne do moich dziewczyn przyjadą. Te to wywalają na środek wszystkie zabawki, nawet te zapomniane, leżące gdzieś pochowane i poupychane w zakamarkach. Wtedy to ręce załamuję przy sprzątaniu, bo na codzień wystarczy wszystko zgarnąć do szuflad i po sprzątaniu. :D

Gość nestea........
meaaa gdzie kupilas ta lampke-ksiezyc? ja swojemu synkowi chce zrobic pokoik z Kubusiem Puchatkiem w roli glownej.

hehehehehe wiosenna :D ostrooo :D u mojej pokój raz tak wyglądał... jeden raz... jak przyszła 4 letnia sąsiadka... jakby tornado przeszło... nie wiem, postawiła sobie chyba za cel wyrzucić wszystko z szuflad, szafek i półek ;) :D a bawialnia super!! Kubuś wymiata! nestea - kupiłam w Ikei ;) są jeszcze gwiazdki, kwiatki i biedronki

Gość dziewczyny ale macie super
te pokoiki, ja z mężem i córką zamieszkujemy poddasze i ciągle się wkurzam, że nie mogę normalnej szafy wstawić tam gdzie bym chciała bo nisko mamy, ale jak się nam uda wyprowadzić to urządzę taki śliczny pokoik :)

Gość olaolaolaola-
A coś dla chłopca?....

dla chlopca to bym kupila takie łóżko- samochód. pokój w jednym kolorze np zielony albo zólty (nie lubie niebieskiego na scianach) i do tego też biale meble albo nawet takie drewniane i nalepki z samochodami plus dodatki- samochodowy dywan, albo taki z drogą itd. Moj mlody bylby zachwycony.

Gość zzgosia
my mamy śliczne dodatki w stylu vintage/country:) większość kupiona w sklepie Lovely Passion, np. ta poduszeczka dla córci http://www.lovelypassion.pl/cat,10_Pok%C3%B3j_dzieci%C4%99cy,product,236_S%C5%82odka_poduszka_ze_s%C5%82oniami_i_falbank%C4%85 lub śliczna "misia" http://www.lovelypassion.pl/cat,10_Pok%C3%B3j_dzieci%C4%99cy,product,73_Pluszowa_Misia_w_sukience_w_kropki polecam wyglądają przepięknie w pokoju małej dziewczynki