Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś dziwnjaja.

co sądzicie o moich poglądach na życie ?

Polecane posty

Gość idontnow
moze nie w nocy , ale w miesiac miodowy. Głupio mi sie wypowiadac , bo tomarzenia jakiejs ksiezniczki, realia zycia sa inne i nierealne ;/ mam co prawda 18 lat ale tak mysle. Ale chodzi mi o to , ze miałoby to byc wspomnienie na cale zycie, a nie na rowie .

Gość uhfirfee
A kto tu mowi o bzykaniu z byle kim. Mam 30 lat, a mialam tylko 2 partnerow, ktorych kochalam. Czyli ex chlopaka i obecnego meza. Jesli sie dwoje ludzi kocha to predzej czy pozniej chce sexu. Nie trzeba od razu byc wywloka z kazdym idaca do wyra. Ale twoje poglady, twoja sprawa, trzymaj sie ich jesli masz ochote, ja mam swoje i tez sie ich trzymam. A ze ciezko znalezc faceta myslacego tak jak ty to sie jeszcze przekonasz. Tylko dlatego napisalam ze bedziesz miala ciezko, bo taka prawda.

Gość jakaś dziwnjaja.
purpura wiesz co to w języku polskim podwójne zaprzeczenie ?

Chodzi o to jakaś dziwnjaja., że jak spotkasz odpowiedniego faceta i dojdzie do intymnych sytuacji, nie będziesz myślała o tym, żeby czekać do ślubu. To tak, jakbyś powiedziała sobie, że nie zakochasz się w blondynie... Pierwszy seks jest konsekwencją emocji, które odczuwasz z drugą osobą. Po prostu przyjdzie dzień, kiedy pomyślisz: "To On" i stanie się...

Gość jakaś dziwnjaja.
ale chyba mamy te dwa zwoje więcej i jesteśmy wstanie się opanować pewnie myślicie że jestem jakąś nietykalną cnotką nie miałam już paru chłopaków było gorąco ale jednak potrafiłam się opanować 🖐️

Gość uhfirfee
Tez mialam wielu chlopakow i potrafilam sie opanowac, ale nadeszla milosc i juz nie potrafilam. Ale moze tobie sie uda, powodzenia

Gość ja86sia
idontnow uwierz - może być pięknie, czy to po ślubie czy przed :) masz dopiero 18 lat i jeszcze możesz zmienić decyzję, z dwojga złego - lepiej być za bardzo cnotliwą niż za bardzo rozwiązłą :)

Gość idontnow
ale i tak juz mam wiele dylematow, jest fajny chłopak, ale wiem ze juz to robil nie raz z innymi. I co ? lata za mna , ale umiem sie powstrzymac:D tak mysle zeby zabawic sie jego kosztem, rozkochac i wgl, Faceci to swinie, wiec mozna sie odegrac ?

Gość ...a
Masz racje dziewczyno! Nie oddawaj się tak łatwo... Nawet jak będziesz tego chciała.. heh

jakaś dziwnjaja. Nikt nie mówi, że zmienisz zdanie, czy nie wytrwasz w swoim postanowieniu. Po prostu, jak ktoś to celnie ujął, życie zweryfikuje Twoje poglądy. Być może rzeczywiście spotkasz mężczyznę, który będzie podzielał Twoje poglądy... Być może przed ślubem będziesz potrafiła opanować swoje żądze... Być może... W każdym razie nie zamykaj się na inne możliwości;)

Gość idontnow
nie chce tego przezywac co moje kol. ogolnie mowia ze niczego nie załuja.. ale tak naprawde nikt nie mowi prawdyy

ja tak samo mysle, nie wiem czy mi sie uda.. ale marze o tym jak w filmach.. romantycznie w noc poslubna, a nie jakos niedbale.. chciaz pewnie i tak mozna to dobrze przezyc przed ;D nie wiem bo moze sie zmienie A co w tym romantycznego . Zero spontaniczności, wszystko ustawione. Może jeszcze ustalcie jakie pozycje, o jakiej godzinie.

Gość idontnow
W.R.B to co piszesz, ma troche sensu ;) ale wiesz moze to tez byc spontaniczne , po slubie .? ale kiedy? dzien , dwa lub 5.. :) heh

idontnow - Prawdziwa miłość, prawdziwe uczucie nie rządzi się żadnymi prawami. Tak samo możesz zostać porzucona i poniżona po ślubie. Życie jest po to by je przeżyć, a nie skomleć o każdy kolejny dzień

Gość idontnow
WIem, masz racje. I nawet szczrze mowiac watpie ze mozliwe jest to całe '''wytrwanie''. Ja moze jestem za bardzo nakrecona. Rodzice mi wpajaja taka zasade od malenkosci. Tylko jak juz zdecyduje sie na takie cos to w powaznym zwiazku, a nie ze miesiac i juz..