Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kogo jest podobne

Do kogo przewaznie jest podobne pierwsze dziecko? Do matki czy ojca?

Polecane posty

Jak bylo u was?

Gość Jasio w szkole...:)
moja córka jest tak wymieszana ze nie wiemy do kogo jest podobna...ani do mnie ani do męża...a uprzedzając...to nasze dziecko;)

Gość D.BillI
do pradziadka ze strony ojca;) tak naprawdę to będzie widać na pewno dopiero około trzydziestki...w większości wypadków jakie znam pierworodne podobne jest do ojca... natomiast tam, gdzie matka jest brunetką, a tata blondynem to do matki

A w rodzinie? Chodzi bardziej o duze dzieci, a nawet dorosle, bo przeciez o niemowletach nie mozna zbyt wiele powiedziec.

Gość ja mam 2 cory
i pierwsza rysy ma meza, kolor oczu niebieski po mnie, wlosy blond nie wiem po kim ,maz ma brazowe oczy i czarne wlosy , ja niebieskie oczy kasztanowe wlosy,druga corka ma rysy moje oczy tez niebieskie po mnie, wloskow ma niewiele 10mc ma:) ale taki ciemny blond

Gość D.BillI
no dlatego piszę, że w rodzinie sądzac po tych już dorosłych to do ojca, z małymi wyjątkami

Gość wkurzona mama przedszkolaka
ja jestem najstarsza i jestem podobna do mamy a moje młodsze rodzeństwo -brat i siostra -do taty

Gość forotreot
do listonosza

Gość strach się bać 123
do teściowej :classic_cool:

Gość Endzi1777
do ojca

A ja tak wlasnie teraz z ciekwaosci wrzucilam do tabelki do excela wszytkich ktorych znam i rodzine i wyszlo mi ze wiecej jest podobnych do matek.

O 1/3 wiecej.

jak patrzę na mojego syna-kopia męża. Zobaczymy do kogo będzie podobne drugie,za kilka lat :P

A w rodzinach i wsrod zanjomych macie ludzi bardziej podobnych do matek czy ojcow?

Ja wydluzylam liste, ale nadal mam przewage matek. Teraz o 1/5.

Gość zpodlasiankka
moja corka jest mieszana chod z po ojcu kolor cery oczy, moje ma nos i usta- wyszla sliczna,ojciec poludniowiec ja polka ale nie blondynka:)sliczna nie tylko dla mnie ale ulica nie da sie przejsc:)

Moim skromnym zdaniem córki pierworodne podobne są do ojców, natomiast synowie do matek . Oczywiście sporadycznie zdażają się wyjątki, ale u mnie w otoczeniu bardZO rzadko:)

Gość gugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggga
Starszy syn bardziej do mnie-chociaz tez ma pare detalow po ojcu, natomiast coreczka to ksero taty.

Gość nie mozna opracowac zadnej
teorii poniewaz bardzo wiele ciaz jest poronionych ( w tym bardzo wczesne, samoistne poronienia, ktore uwazane sa czesto za obfita miesiaczke. Wiec prawie nie da sie powiedzic, ktore dziecko jest pierwsze ( a przeciez liczy sie uklad genów)

Gość gignia natalka
spoko, geny mocnijsze sa wzrniejsze:) a tak serio, ja brunetka , blada, zielone oczy, maz azjta(nie skosny) ciemne wlosy , braz oczy al e blady- ciekawi mnie jakie dziecko moze byc?

słuchajcie , jeżeli macie jakiekolwiek zdjęcie ze swojego lub innego miasta, wyślijcie je do nas. Zajmie wam to jakieś dwie minuty. Opublikujemy to zdjecie na stronie danego miasta, a ty bedziesz miał szanse na wygranie iPoda. Nie musiz nic kupowac, nie musisz sie rejestrowac, po prostu wyslij zdjęcie. http://www.dane-miast.pl/site/naszekonkursy.html

Moje miasto jest za brzydkie zeby robic mu zdjecia. Jak zreszta 99% polskich miast.

Zalezy z jakiego kraju azjata. Dzieci polek np z japonczykami, wygladaja jak polacy ze skosnymi oczyma, ale oczy maja jasne i wlosy mysi blond.

Gość goniatonia
w moim przypadku nasz synek pierworodny podobny jest zdecydowanie do mamusi a corcia to czysty tatus, a wczoraj mojemu bratu urodzilo sie pierwsze dziecko-corcia i w szoku bylam gdy ujrzalam jej fotke,jakbym patrzyla na brata,,

Gość zpodlasiankka
moj to iranol

Gość aneet84
moja córeczki a mam ich dwie:) sa podobne do tatusia tzn starsza juz bardziej do mojej mamy sie robi podobna hehe a młodsza kropka w kropke tatus chyba musze sobie trzecie zrobic moze wtedy bedzie do mnie podobne heheh :P

Gość Przykladowe dzieci
Iranol to nie azjata, tylko pers! Sama nie wiesz z kim sie spotykasz ;)

Gość zdolowana kamila
a pers to iranol, mieszka w azji tak?