Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoko

do wszystkich których niemowlaki chodziły bardzo późno spać

Polecane posty

Gość kokokoko

moje dziecko 5mies. bardzo późno chodzi spać tzn. 12 lub 1. wszystkiego już próbowałam i nic. jestem wykończona. ostatnia drzemka godz 4 po południu. pomocy

Gość kokokoko
może mi ktoś pomóc?

Gość moj synek ma 22 miesiace
i dopiero teraz zaczal chodzi spac ok godz 21...tak zawsze 23-24..ale za to teraz juz nie spi popoludniu..wstaje kolo 8.30. to pozne spanie ma chyba po mnie,bo ja lubie posiedziec dluzej a dluzej rano pospac. tez probowalam wszystkiego,zeby chodzil spac wczesniej,ale nic nie dzialalo..chyba po prostu musisz to przeczekac..

Gość anita1978
Ja rok temu też tak miałam -ostatnia do godz 17.00 a później zasypianie około 23-24 .zaczynaliśmy kłaść od 20,00 i tyle trwało zasypianie.pół wieczoru spędziłam z dzieckiem przy cycu i za każdym razem odkładając do łóżeczka modliłam się żeby zasnęła .I spróbowałam po 2 mieś na wieczór dawać mleko z butli modyfik. I powiem szczerze że to pomogło zasypiała 21 max 22 i i z przerwami spaliśmy do 9-10 rano. U nas było tak

Gość a moze z przemeczenia
a moze z przemeczenia nie potrafi zasnac? moja mala tak miala i ma do teraz (jezeli przesuniemy jej tryb dnia)ma prawie 15 m-cy

Gość jkghvm
a o której rano wstaje ? i ta drzemka, o 16 kładziesz, czy o 16 wstaje z drzemki ? przeczekaj chyba, że wolisz, żeby zasypiał o 21 , a wstawał o 4 rano :) mój zwykle chodził spac ok 22 -23

Gość jkghvm
przesuń popołudniową drzemkę o 2 godziny wcześniej , ale... rano też go musisz zbudzic o 2 godziny wcześniej , inaczej nie ruszysz z tym i może po 2 - 3 tyg się przestawi jak dziecko ma dłużej spac w nocy to i bardziej kaloryczną kolację musi dostac

Gość rgrg
Moja córka (2 latka) dopiero zasnęła. Rano obudzi się o dziesiątej. Nawet zmiana czasu nic tu nie pomogła. Już po dwóch dniach budziła się znów o dziesiatej a nie o dziewiątej, jak miała nadzieję. Zresztą potrafi spać i do jedenastej.