Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hg23

Czy mieliscie taka sytuacje ze potrzebowaliscie pomocy

Polecane posty

Gość hg23

i w akcie rozpaczy napisaliscie na kafe? Na przyklad szukaliscie pracy, stalej, lub chocby takiej,zeby dorobic i duza ilosc osob zaoferowala ze Wam pomoze, i kazali przeslac informacje o swoich problemach finansowych i CV, po czym sie nigdy nie odezwali nigdy? A pozostali tylko z Was kpili, docinali i starali sie zdolowac, choc nigdy nic zlego nie zrobiliscie? I prowadziliscie wielogodzinne starania i tlumaczyli sie ze swego zycia, poswiecali czas bo ktos cos obiecal jesli cos zrobisz...i... ... i nikt kompletnie nikt Wam nie pomogl...?

Gość bezzpracy
nie mieliśmy tak, bo nie wysyłamy CV na kafe, ale byliśym świadkiem takich syt.

Gość LICZ NA SIEBIE
teraz wiesz umiesz liczyc licz na siebie!!!!

Gość sdfsdfs
Olivia22 ujelas to świetnie:)

Gość mamma iza
na pewno pracodawców bym nie szukała tutaj , nonsens :D ale sa tu kobiety które pomagają innym sama otrzymałam pomoc , dwie kafeteriuszki przysłały mi kilka ubranek , w tym kurtkę nowa dla dziecka rzeczy piękne , sama byłam zaskoczona , bo mnie nie byłoby stać na taka kurtkę dla córki są tu dobre duszyczki

na kafe nikt ci nie pomoże,bywają tutaj ludzie bezduszni,zamiast pomóc wbiją ci jeszcze gwóźdź do trumny

Gość hg23
Sa tu czasem ludzie ktorzy moga potrzebowac pomocy przy czyms, umiem robic duzo rzeczy, nie zebralam, nie blagalam, pytalam - ktos sam sie zdeklarowal. W sumie nawet kilka osob. Okazalo sie to zartem. Kim trzeba byc by robic takie zarty :(

Gość ijhcaa
Jeśłi ktoś wysyła CV ( ze wszystkimi swoimi danymi!!!) i informacje o swoich kłopotach finansowych (z podawaniem banków zapewne) osobom poznanym przypadkowo na jakimkolwiek forum internetowym dostępnym dla każdego to albo jest NIENORMALNY albo lubi mieć kłopoty. Dane zawarte w CV mogą swobodnie posłużyć do mnóstwa oszustw, nie zdziwię się, jełsi biedna sierota za rok czy dwa obudzi się z jakimiś kredytami ktore nie wiadomo skad się wzięły albo informacją, że zawarła z kimś jakąś dziwną umowę, cośkupiła itd. Trzeba mieć naprawdę malutki rozumek...

Gość hg23
Nie podalam imienia, nazwiska, nazw firm w ktorych pracowalam. Zamiast nazwy - firma o takim a takim profilu. Poki nie bylo konkretnych deklaracji. Nie podawalam kont bankowych. Nie mozna zaciagnac na kogos kredytu bez dowodu osobistego, na podstawie CV. Rzeczywiscie trzeba miec naprawde malutki rozumek, by tak zrobic, albo zeby z gory zakladac, ze inni tak robia. ijhcaa - czemu sluzy wyzywanie kogos? Tez wchodzisz tu, zeby w ten sposob sobie poprawiac nastroj? Szydzic z innych? Jest mi naprawde przykro, ze tyle osob Twojego pokroju tu siedzi i tylko nasmiewa sie z innych :( To jest naprawde BARDZO przykre :o

Gość jestem za poważną osobą żeby
rozwiązania swoich problemów szukać na kafeterii czy w internecie. To tylko rozrywka.