Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Innusia

ciąża,czy nie?

Polecane posty

Gość Innusia

Witajcie. Od tygodnia bardzo stresuje sie, ze moge byc w ciąży. Moja sytuacja wygląda następująco: Przez 3 lata zażywałam tabletki antykoncepcyjne, jednak w maju tego roku postanowiłam zrobić sobie przerwe i tabletki odstawilam, praktycznie nie mialam potrzeby aby je stosować. Moj cykl po odstawieniu tabletek byl praktycznie regularny, aczkolwiek jakies 2 miesiace temu zaczal sie rozregulowywac, mialam rozne przerwy pomiedzy kolejnymi miesiaczkami. Ostatnio mialam 18 dniowa przerwe pomiedzy cyklami. Ostatnia miesiaczke mialam 6 listopada, 18 wspolzylam z chlopakiem, mial prezerwatywe, ktora po wszytskim byla cala, nie pekla. Jednak dwa dni po stosunku odczuwam dziwne bole jajnika, miewalam takie bole przy owulacji, jednak trwaly one maksymalnie dwa dni, teraz ten czas wydluzyl sie prawie do tygodnia czasu, czuje klucie jajnikow i dziwne burczenie w brzuchu.. Nie wiem, czy to moze byc ciaza ? 7 dni po stosunku zrobilam test, ktory wyszedl negatywny. Jednak dalej bardzo sie stresuje..

Gość majjjak20
test powinnas zrobic min 14dni po stosunku wiec zrobilas za szybko stad wynik byc moze falszywie negatywny. najlepiej idz na beta hcg to rozwieje twoje wszystkie watpliwosci :) test z krwi nie klamie!:)

Gość takie zycie, takie czasy
raczej np. zapalenie przydatków (nieleczone może powodować, że o ciażę nigdy nie bedziesz musiała się obawiać)