Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula768

Leginssy

Polecane posty

Gość Paula768

Witam wszystkie siedzące tu panie ,dziewczyny :) Mam do was pytanko:) ostatnio kupiłam sobie leginssy latexowe matowe ale zrobione jak spodnie tzn maja z przodu i tyłu kieszenie ozdobione cyrkonią. I teraz tak czy moge je nosic do normalnych bluzek jako spodnie bo tak wygladaja i np wysokich kozaczkow? dodam ze jestem kobieta o pelniejszych ksztaltach tzn mam pupke wypukła ... Prosze o rade :) Pozdrawiam

Ja tez nie mam wkleslej ;) nigdy nie nosze leginsów do krotkiej bluzki- chyba ze w domu, ale i tam zaprzestane ten proceder, ostatnio odbieralam list polecony, a listonosz wpatrywał nsie w moje krocze :) wiec NIE, nigdy.

Gość Paula768
A niech sobie popatrzy :) hi hi

Gość Kromka chleba ze smalcem......
Jesli masz super figure, to czemu nie, ale musisz uwazac z doborem bluzki i kozaczkow, zeby nie wygladac jak hm ladacznica...

Gość doklapewynka
idę ostatnio chodnikiem a naprzeciwko idzie urocze dziewczę, wysokie szczupłe i wszystko by było ok, ale miała krótką kurtkię i leginssy które prześwitywały a krocze sięgało jej do kolan, coś okropnego dla oka

Gość Paula768
Super figury to nie mam ale az tak zle nie jest ;P

doklapewynka idę ostatnio chodnikiem a naprzeciwko idzie urocze dziewczę, wysokie szczupłe i wszystko by było ok, ale miała krótką kurtkię i leginssy które prześwitywały a krocze sięgało jej do kolan, coś okropnego dla oka Że co??? :classic_cool:

Gość kotek00701
tak nos i bedziesz wygladac super, mi najbardziej podobaja sie dziewczyny w leginsach i bluzkach do dlugosci"polposladkow", nie krotkie do pasa(takie do obcislych rurek) jak leginsy sa z porzadanego materialu nie beda ci majty przeswitywac to tak nos

Gość kotek00701
tu gdzie teraz mieszkam to laski tak sie ubieraja i fajnie to wyglada, sama tez tak chodze:P

Gość ima-ginis
Ja jako facet mogę dodać od siebie, że w legginsach wyglądacie bardzo seksownie.

Gość ima-ginis
a można jeszcze spytać w jakim kolorze te legginsy, bo o tym chyba nie było.

Gość Paula768
Kolor czarny :) teraz szukam czerwonych :D