Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale czy napewnoo??

Czy czarna spacerówka to dobry pomysł ?

Polecane posty

Gość hahahaaaaaaaahhhaaa
juz pisalam czarne i biale brudzi sie tak samo . Tak samo oba trzeba prac i czyscic , ale bialy wyglada gorzej . Jezeli dziecko wyleje sok lub ubrudzi np zabloconymi butkami lub po ciapie kiedy jest snieg i odwilz , to od razu to widac . Wozek wyglada jak usyfiony , a i takie plamy gorzej schodza !!!!Jeden i drugi trzeba prac , ale czasami jasny nie dopiera sie tak dobrze !!! P.S ja nie jestem obronczynia czarnych , choc uwazam ,ze w czarnym moze byc bardziej goraca . Ale jesli chodzi o kolor , to biorac wszystkie za i przeciw , jasne wozki sa mniej praktyczne i bede sie przy tym upierac ! Lepiej wybrac kolorowy niz bardzo jany !

No chyba mamom nie chodzi o to aby wózek był czarny bo nie będzie widać brudu jak się wózek wybrudzi niezależnie od koloru to trzeba wyczyścić lub wyprać .My jak kupowaliśmy wózek parasolkę to nie kolor dla mnie był najważniejszy ale to czy mojemu dziecku nie będzie ciasno,jak rozkłada się siedzisko i waga również miała ogromne znaczenie ,kupiłam chłopakowi wózek w kolorze fioletowym z odcieniem bladego fioletu bo taki mi się kolor spodobał ,mój mąż oglądał wózek z białą budą która już w sklepie nosiła ślady żółknięcia .Ale nie ukrywajmy dotkniesz ręką brudną od piachu jasnego wózka i zaraz widać, rzuca się w oczy na czarnym tego od razu nie widać ,można wyczyścić bez prania i nie będzie zacieków(widać) na jasnym może jednak zrobić się zaciek i dlatego trzeba częściej prać .Dla mnie pranie tapicerki wózka nie stanowi żadnego problemu raz dwa ściągam i raz dwa suche .

Gość hahahaaaaaaaahhhaaa
olga.m o tym wlasnie pisalam . Na bialym /jasnym widac zacieki , zazolkniecia , byle jaka plame . Nawet jesli ona powstala przed sekunda to wozek wyglada na brudny . A to,ze tapicerke trzeba prac nie ulega zadnej watpliwosci.