Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robię szybka ankiete

.......Krótka ANKIETA dla kobiet dbających o WŁOSY...

Polecane posty

Gość robię szybka ankiete

Czy mogę Was prosić o odpowiedź na kilka pytań?Bardzo Was proszę:-) 1)Czy używacie/używaliście profesjonalnych kosmetyków do włosów?Jeżeli nie to, dlaczego? 2)Jak często kupujesz takie kosmetyki i ile wydajesz na nie pieniędzy 3) Jeśli je kupujesz to zakupy robisz w sklepie z art. fryzjerskimi czy przez internet? 4)Jakie najczęsciej kupujesz kosmetyki do włosów?

Gość góralka z nizin
Ja smaruję włosy świńskim smalcem, a w niedziele i święta wyczesaną z owczego futra lanoliną (naturalny tłuszcz ze skóry owczej). Mój chłopak stosuje te same środki, tyle, że lanoline wyczesuje z barana a nie z owcy. Do kręcenia włosów na noc zakładam smukłe oscypki.

Gość robie szybką ankietę
a tak bez zartów?

Gość wychodz na to ze
nie dbam o wlosy;( kupuje szampony w drogeriach lub marketach plus odzywki nie wydajac fortuny ,ktorej nie posiadam na profesjonalne kosmetyki

Gość bedeidealna1000
1)Czy używacie/używaliście profesjonalnych kosmetyków do włosów?Jeżeli nie to, dlaczego? 2)Jak często kupujesz takie kosmetyki i ile wydajesz na nie pieniędzy 3) Jeśli je kupujesz to zakupy robisz w sklepie z art. fryzjerskimi czy przez internet? 4)Jakie najczęsciej kupujesz kosmetyki do włosów? ad1) tak ad2) co miesiąc. koło 100zł ad3) internet, sklepy fryzjerskie nakladaja zbyt duze ceny by zarobic ad4) john frieda, kallos, loreal

Gość tylko_konkrety
1. tak 2. co kilka m-cy, ok 200pln 3. internet 4. joico/kerastase/chi

Gość jupikajej
1)Czy używacie/używaliście profesjonalnych kosmetyków do włosów?Jeżeli nie to, dlaczego? Tak 2)Jak często kupujesz takie kosmetyki i ile wydajesz na nie pieniędzy raz na dwa miesiące ok. 100 zł 3) Jeśli je kupujesz to zakupy robisz w sklepie z art. fryzjerskimi czy przez internet? w sklepie stacjonarnym 4)Jakie najczęsciej kupujesz kosmetyki do włosów? farby do wlosow, specjalne wody do rozrabiania jej i odzywki do wlosow.

Gość wlosy to moje pupilki
1. tak 2. czesto, co 2 tyg, co miesiac. Ile wydaje? Roznie. Staram sie nie szalec za bardzo z kasa, nie stac mnie na bardzo drogie, jednak duzo kupuje wiec wydaje na to. 3. internet 4. maski najczesciej, oleje do wlosow, szampony, odzywki, balsamy, wcierki w skore glowy.

Gość robie szybką ankietę
dziękuję dziewczyny i proszę o jeszcze:-)

Gość youitotui
1)Czy używacie/używaliście profesjonalnych kosmetyków do włosów?Jeżeli nie to, dlaczego? NIE. Poniewaz w ich skladzie sa czesto obciazajace substancje. 2)Jak często kupujesz takie kosmetyki i ile wydajesz na nie pieniędzy 0zl, chyba, ze chodzi o takie z naturalnych skladnikow, nieprofesjonalne, to ok. 50-100zl miesiecznie, henna, amla, ziola, odzywki 3) Jeśli je kupujesz to zakupy robisz w sklepie z art. fryzjerskimi czy przez internet? W stacjonarnym ale nie fryzjerskim i przez neta 4)Jakie najczęsciej kupujesz kosmetyki do włosów?

Gość youitotui
odp na punkt 4 ziola, wcierki i mascie, odzwyki, nablyszczacze, naturalne farby

Gość asfdewfwer
1) Odzywkę z salonu fryzjerskiego używam, a tak to kosmetyki z drogerii, wzgledy finansowe 2) Ok 70zł miesiecznie na kosmetyki do włosów wydaje 3) Rzadko przez internet, zazwyczaj w sklepie , bo moge to zobaczyc na żywo 4) Maseczka do włosów- fryzjerska maseczka do włosów- gliss kur szampon do włosów- emolium nawilzajacy szampon do włosów przeciwłupiezowy - zoxin odzywka do spryskiwania

Gość to samo co i teraz
Czy mogę Was prosić o odpowiedź na kilka pytań?Bardzo Was proszę 1) zdarzyło mi się kilka razy - nie kupuję, bo nie widzę różnicy w porównaniu ze "sklepowymi" i są 10 razy droższe 2)szampon i odżywkę dość często, bo często myję głowę, powiedzmy raz na 3 tygodnie. Jakieś 20 - 30 zł 3) W normalnym sklepie - drogerii lub supermarkecie 4)w kolejności: szampon, odżywki, maseczki, inne. Jesli chodzi o markę - schauma, dove, pantene, garnier, joanna i in.