Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość northstarr7

Ciekawe czy Regres bedzie tak samo sie..

Polecane posty

Gość northstarr7

..wypowiadal o swojej zone załóżmy za 10 lat, no ciekawe.

Gość a ile on ma lat?
bo wypowiada sie jak stary dziad

Gość northstarr7
Nie jak stary dziad tylko poważnie. Podoba mi sie jego styl wypowiedzi

Gość northstarr7
regres Poświęciłam Twoim wypowiedziom dzisiaj dość sporo czasu i stwierdzam,ze jestes bardzo zakochany, alle czy nie obawiasz sie, ze cos moze sie zmienic za jakies 10 lat, cos moze sie wypalic,znudzic?

oczywiście że kocham swoją żonę !!! pytanie trochę z działo SF :) Nie wiem co bedzie za rok,2 czy 10 lat ? Miłość trzeba pielęgnowac,dbac o wzajemne relacje i szacunek myśleć i nie nadwyrężać zaufania a powinno być dobrze w przyszłości :D nie po to brałem za żonę kobietę którą kocham by teraz myśleć czy sie kiedyś rozwiodę czy też nie

Gość northstarr7
No dokladnie, po co martwic sie na zapas, dzieki za odpowiedz i zazdroszcze zonce, kup jej cos slodkiego po drodze jak bedziesz wracal z pracy ;)

Gość skarbie powyzej
Nie poważnie tylko chamsko. Empatia jest mu zupełnie obca. Przejebane musi mieć jego żona, bo prędzej czy później i jej sie dostanie. Wszystkowiedzący, głupio mądry, irytujący na dłuższą metę. Tak bym go mogła scharakteryzować na podstawie przeczytania powiedzmy 20 wypowiedzi.

chcesz pogadac o czyms? ja jestem bardzo chętny na konwersacje ... zapodaj temat

Gość zonkaRegresa
Kochanie, pogadajmy na temat, dlaczego nie wylizujesz mojej muszelki? A?

Gość skarbie powyzej
Chętnie, ale nie bardzo mam w tej chwili na to czas. Widziałam w jaki sposób podchodzisz do kobiet, to mi narazie wystarczy. Za dużo tego było. Ani śmieszne, ani mądre. Głupi nie jesteś, ale kultury i ogłady tobie barkuje z pewnością. Nie lubię takich mężczyzn. Jeśli postanowię jeszcze tu trochę posiedzieć i zmienię na twój temat zdanie, to dam ci znać. Chociaż wiem, że taki typ jak ty ma to gdzieś. Zaskoczona jestem, że masz żonę. Gdzie ty ja kurwa znalazłeś? Kupiłeś na targu niewolników? Wierzyć się nie chce, że chętna się znalazła.

Gość skarbie powyzej
na razie. Zaraz napisze, że tępa jestem :O

Chociaż wiem, że taki typ jak ty ma to gdzieś. Zaskoczona jestem, że masz żonę. Gdzie ty ja k**wa znalazłeś? Kupiłeś na targu niewolników? Wierzyć się nie chce, że chętna się znalazła. " nie obrażam sie na to co napisałaś gdyż to tylko internet ( masz prawo pisać cokolwiek ci ślina na język przyniesie ) ,ale obawiam sie że w twarz byś mi tego nie powiedziała. Bedziesz miała ochotę porozmawiać to zapraszam :D

Gość skarbie powyzej
Zabrzmiało jakbyś jednak się tym z lekka obruszył. Zabolało? Bardzo mnie to cieszy. Obawiam się, że się mylisz. Potrafię powiedzieć głośno co myślę. Uważasz mnie za tchórza czy tak groźnie wyglądasz? Jednocześnie się łudzę, solidaryzując się z twoją żoną jako kobieta, że na codzień jesteś trochę inny. I jeszcze komplement mam dla ciebie. :) Myślę, że z dwoja złego jesteś lepszy niż oferma i looser. Taka kafeteryjna trojca. ;)

przypomnę ci bo moze nie doczytałaś że to jest internet :) tutaj możesz wszystko :) co nie zmienia faktu że cie pozdrawiam i zapraszam do dyskusji na jaki chcesz temat :)

godzina mineła :) godzinę temu pisałas że nie chcesz dyskusji bo teraz nie masz czasu lecz cały czas tu jesteś ... resztę dopowiedz sobie sama :) pozdrawiam jakby co to jestem tu w poniedziałek od 7.00 rano i jak znajdziesz temat to chętnie pokonwersuję z tobą

Gość mireczkaa
mnie osobiście też zdziwło, że Regres ma żonę :) Chociaż może podobna do niego to się dogadują. Ja powiem o Regresie tyle: Myślę, że jest facetem, który ma jakis problem ze sobą. Wypowiada się w tematach na które nie ma nic do powiedzenia- pisząć, ze to prowo, albo hasła "no i co z tego" itp. Taki facecik, który się nudzi w pracy, w życiu mu nie idzie to wyżywa się anonimowo w inetrnecie. Tyle :)

Wypowiada się w tematach na które nie ma nic do powiedzenia- pisząć, ze to prowo, albo hasła "no i co z tego" itp." a myślisz ze jest sens głebszej analizy tematu stworzonego dla jaj?

Gość mireczkaa
jeśli ktoś tworzy temat dla jaj - według ciebie- to po co się w nim wypowiadać? Tak z ciekawości mi napisz. Z nudów? Z chęci dowalenia komuś? A jeśli się pomylisz i ktoś naprawdę ma taki problem? Nie rozumiem Twojej ideologii...

jeśli ktoś tworzy temat dla jaj - według ciebie- to po co się w nim wypowiadać? Tak z ciekawości mi napisz." dla jaj własnie :) noxelia twój czas sie skonczył żegnam 🖐️ :D a teraz mozesz jezdzic ile chcesz po mnie

Gość skarbie powyzej
Napisałam, że nie bardzo mam czas na dyskusję, bo może nie doczytałeś. To nie wyklucza udzielenia odpowiedzi raz na godzinę. Chyba nie uważasz, że tyle czasu potrzebuję, żeby coś tobie odpisać?Jak się za coś biorę, to staram się to robić porządnie. Jeśli to jest dla ciebie dyskusja, to wolę nie wiedzieć jak twój seks wyglada ( to jest internet pozwalam sobie na wszystko). Bo dyskusja jest jakaś taka byle jaka... Resztę mogę nawet tobie dopowiedzieć. Czekam na klientów, ale się spóźniają, musiałam się przygotować. Tymczasowo się nudzę. Pa!

Gość mireczkaa
e tam, nie gadam źle o nieobecnych :)

Gość nunczako
Tu nie ma normalnych facetów na stałe. Znaczy pewnie są ale nie pisują w tematach tekstów: "no i co?" Regres to mizogin, ma kompleksy tzw. małego fiuta i próbuje obniżyć swój poziom frustracji poprzez dogryzanie babeczkom. W internecie wiadomo- wszystko można. ;)

Gość buahhahhhhaa
Noxelia O kurva, po tygodniu wchodze na forum i pierwsze na co natrafiam to gówno regres i jego opowiadanie o zdesperowanej, która jest z takim bydlakiem i chciwcem z wężem kieszeni. odechciewa się " "Noxelia jaka on moze miec zone jak co nie wejde na kafe to pisze madrosci na babskim forum? dla mnie to nie jest facet, musi malutko zarabiac i miec gowniana prace skoro ma na to czas ale brzydkie desperatki po tym swiecie chodza, wspolczuje :] Dobre :classic_cool: