Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrr

Nie wiem co robić :( jestem głupia..

Polecane posty

Gość rrrrrrrrr

Mam dziś imieniny.. napisał dziś do mnie chłopak, z którym się spotykam. Pytał co robię. Z racji na to, że jestem chora, odpisałam właśnie, że choruję.. a on na to, że przyjedzie zaraz do mnie z lekami i jaki film oglądamy. Nie chciałam za bardzo, żeby widział mnie w takim stanie, to jasne.. i napisałam jeszcze raz, że leżę od paru dni. A on od razu zakończył rozmowę. Nic nie rozumiem. Jest mi szkoda, może powinnam była pozwolic mu przyjechać

Gość rrrrrrrrr
doradźcie coś :((

Gość rumianekkk
głupia jestes, on poczuł, że go dzis nie chcesz, bo masz lepsze plany i kłamiesz, pewnie cie zostawi, to może juz lepiej pokazać sie z tym katarem, nawet jesli cie zostawi to przynajmniej spędzicie miło ostatni wieczór.

Gość rrrrrrrrr
ale nie chcialam, żeby mnie taką oglądał.

Gość rrrrrrrrr
ale ja mam angine! jestem na antybiotykach, on to wie.. i nie jesteśmy razem, tylko się spotykamy

Gość strzałka :)
jeśli to Twój facet to nie widzę w tym nic złego, że chciał być przy Tobie nawet przy chorobie... chyba, że AŻ tak źle się czujesz, to wystarczyło mu napisać, że czujesz się tak źle, że leżysz i usiłujesz zasnąć, ale może jutro poczujesz się lepiej to dasz mu znać :)

Gość strzałka :)
aaaa skoro nie jesteście razem to uważam, że dobrze zrobiłaś - gdyby to był Twój facet to trochę co innego :)

Gość rumianekkk
ale on chciał ogladać film, a toba sie opiekować! nie bedzie ci przykro, jak go odrzucisz i potem zobaczysz jak opiekuje sie inną chorą ślicznotką? widocznie on ma taka potrzebę.

Gość rrrrrrrrr
no ale to chyba logiczne, że nie chcę żeby mnie oglądal chorą, jak nawet nie jesteśmy razem

Gość rrrrrrrrr
pewnie będzie mi trochę przykro, ale.. on nie jest taki święty, imprezuje dużo, pewnie z innymi dziewczynami kręci

Gość Just Fontaine
zostaw takiego bawidamka. to człowiek bez honoru i klasy

Gość mi mala niezalogowana
ja tez mam dzisiaj imieniny:P i tez jestem chora kurcze:D

Gość Just Fontaine
Trzeba być porytym lewakiem, żeby z różnymi dziewczynami kręcić.

Gość rrrrrrrrr
czyli nie zrobiłam tak bardzo źle? ja go bardzo lubie, ale no nie moglam inaczej zrobić, a teraz mi przykro, bo ja nie wiem do konca jaki on jest naprawdę. Czy ma dobre intencje, czy nie.. nawet w koncu mi zyczen nie zlozyl.;/

Kurde kobiety opanujcie się ! facet się martwi chce przyjechać , zaopiekowac sie a i tak źle, gdyby nie chciał też by było źle...zawsze Wam źle:O🖐️, autorko Ty się sama zdecyduj czego chcesz, myślałaś , że bedzie Cię prosił?! i co z tego , ze zobaczył by Cię bez mejkapu i super fryzury?! jesli zamierzacie być razem to predzej czy pozniej i tak musiałabys mu sie pokazac "po domowemu" 🖐️...

Gość rrrrrrrrr
dziękuję za życzenia.. a co do wypowiedzi powyżej, to wiem, masz racje.. ale ja po prostu jestem skołowana. Teraz w sumie żaluje ze mu nie pozwolilam przyjechac, ale on nawet nie porozmawial ze mna, od razu skonczyl rozmowę i poszedl. To nie jest normalne, mogl chwile porozmawiac.. chociaz na luzie. a on jakby mu to bylo obojętne, poszedl.

Gość rrrrrrrrr
Napisałabym, tylko, ze na dobrą sprawę, to ja nei wiem czy on się gniewa, czy nie.. yhhhh Boże.. żeby mi w chorobie i w imieniny przyszlo sie zadręczać :(( a moze jakas mniej emocjonalna wiadomosc do niego?

Może chłopak chciał zrobić tobie ładny prezent i dotrzymać towarzystwa byś nie czuła się samotnie w takim dniu

Gość rrrrrrrrr
Pewnie teraz jak napiszę do niego, żeby przyszedl, to nie bedzie chcial,albo znalazl sobie inne plany :(

Gość rrrrrrrrr
ale chyba spróbuje, co mi szkodzi.. w sumie ja rzadko go o cos prosilam i prawie nigdy pierwsza nie pisalam, to mogę teraz bez obaw chyba

Serio? Nie pozwoliłaś facetowi przychodzić, a teraz masz pretensje, że nie przyszedł i nie błagal Cię o pozolenie? :D Ale w sumie w chorobie z logiką nie jest najlepiej, więc to Cię trochę tłumaczy ;p

Gość rrrrrrrrr
:D niee, nie mam pretensji .. po prostu mi szkoda z perspektywy czasu :(