Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypalona :(

Zrobiłam spory krok do tyłu

Polecane posty

Zawiodłam się na mężczyznach, zawiodłam się na pracy. Zostałam sama z dzieckiem, 3 razy zmieniłam pracę, żeby sie utrzymać i na końcu zostałam na lodzie. Do tego jestem tak zmęczona psychicznie i fizycznie, że mam siły rano otworzyć oczu, nie mówiąc o wstaniu z łóżka. Z przemęczenia gdy jeszcze pracowałam rozbiłam samochód, rozbiłam sobie głowę tak, że do dzis kręci mi sie w głowie. Nic nikomu nie mówię, ale chyba długo nie pociągnę. Pomocy.

Gość tez bez pracy....
idz na zwolnienie od psychiatry. Laska, bo pojdziesz na dno. Dawno te prace stracilas? MAsz z czego zyc?

na jakie zwolnienie skoro nie mam pracy??? wypalona jestem od dawna, ale jakos to ciągnęłam. 2 m-ce bez pracy

Gość tez bez pracy....
no to trzeba było pójść na zwolnienie na dzień przed odejściem z pracy i ciągnąć. Nikt Ci nie podpowiedział tego?

Gość tez bez pracy....
można ciągnąć takie zwolnienie do 6mies jak ktoś chory. Ja też nie mogę dojść do siebie po pracy, w której mnie wycikano i mobbingowano. Boję się szukać nowej, bo boję się, że ją dostanę a ja na nic nie mam siły.

dziekuję za poradę co " trzeba było" już lecę cofnąć czas i zrobię jak radzisz...

Gość tez bez pracy....
ja nie chce Cię krytykować, tylko wiedz, że jest taka możliwość. Możesz się też rozchorować w ciągu 14dni od zakonczenia umowy, ale choroa musi trwać min.30dni, żebys mogła dostać zasiłek.Psychiatra mógł Ci wystawić wstecz zwolnienie. Przecież Ty się nie nadajesz do zycia w takim stanie. Muszę odejść od kompa. Może potem zajrzę. 3maj się🌻

ja wiem duzo a i tak mi to nie pomogło