Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna czterdziecha

Czy 40 latka może nosic legginsy ?

Polecane posty

Gość fajna czterdziecha

Jak myślicie ? Wypada ? Wstyd się przyznać, ale córa jest jeszcze w szkole i tak zajrzałam do jej szafki i nie mogłam się oprzeć, żeby nie przymierzyć jej legginsów. Spodobało mi się, wygląda super, ładnie opięta pupa i uda. Zamarzyłam , że może sobie takie kupię i jakiś króciutki sweterek do tego i szpileczki ? Myślicie, że 40 latka może jeszcze nosić legginsy ?

Gość 40 lat brunet
A umówisz się na rankę ze mną? :)

Gość dfghjkjhgf
Do leginswow nie nosimy krtkich sweterkow!!!

Gość łoj matulu
OMG jak chcesz to nosić z króciutkim sweterkiem i szpileczkami to zdecydowanie NIE! Zapomnij!

Gość fajna czterdziecha
Dlaczego nie ? Więc jak to nosić ?

Gość fajna czterdziecha
Nikt nie pomoże ?

zalezy jakie leginsy ;) lepiej jednak zalozyc tunike, dluzszy sweterek np 40latka w leginsach to zaden wstyd ;) moja mama ma 45 i tez nosi :P ale do kozakow, albo oficerek

Gość fajna czterdziecha
Nie chciałabym wyglądac tak babciowo - dlugi sweter, getry i buty do kolan, zależy mi na seksownych legginsach szpileczkach i no wlasnie i co do tego na górę ?

Gość fajna czterdziecha
Te córki tak mi się spodobały, że nie mogę się od nich oderwać, a muszę niestety :( bo będzie wściekła jak wróci ze szkoły

Gość fbwfchwvef
fajna czterdziecha dzidzia piernik z ciebie.

Gość dfsfedfdfg
legginsy to sprawa figury nie wieku. 15-latka z grubym tyłkiem będzie wygladać w legginsach okropnie, a szczupła 40 -stka szałowo...;-P

Gość uihuihi
a szczupła 40 -stka szałowo...;-P no niestety niekonicznie. Wiekszosc szczuplych 40stek ma juz obwisle poslady i raczej to apetycznie nie wyglada:O

Gość łoj matulu
Tunika! Nie musi być babciowa, nie musi być workowata ale tunika! Nie świeć tyłkiem bo będziesz wyglądać desperacko!

babciowo? ja cie prosze ;) babcie to chodza w kieckach za kolana nie w leginsach i fajnych butach ;) szpilki, ok ale zalezy jakie ;) byle nie z dlugim noskiem :D teraz jest taki wybor swetrow - modnych i z fajnym fasonem ze wszystko mozna ladnie dopasowac ktos napisal ze do leginsow nie nosi sie krotkich sweterkow, a gowno prawda ;) ja mam leginsy biodrowki, ubieram krotki sweter, bluzki, bokserki itd szeroki pas na biodra i szpile:P jak kto lubi :)

Gość aniołkowa2283
moja tesciowa ma 51 lat i legginsy nosi:)

Gość łoj matulu
No ok, można wszystko, pytanie tylko czy chcesz wyglądać jak babka z klasą czy jak podstarzała lampucera...

Gość dfsfedfdfg
uihuihi - zapewne twoje poslady są obwisłe...współczuję... ale widuję dużo kobiet około i po 40 -stce, którym figury mogłaby pozazdrościc co druga nastolatka - szczególnie w dzisiejszych tłustych czasach, gdy dziewczyny są utuczone już w podstawówkach...

Gość fbwfchwvef
dfsfedfdfg bo jedne 40 tki na starosc grubna,a inne schną.

Gość fajna czterdziecha
otóż to, nie chcę wyglądać jak podstarzała lamperia, dlatego pytam czy wypada ?

Gość fajna czterdziecha
lampucera*

Gość uihuihi
uihuihi - zapewne twoje poslady są obwisłe...współczuję... ale widuję dużo kobiet około i po 40 -stce, którym figury mogłaby pozazdrościc co druga nastolatka - szczególnie w dzisiejszych tłustych czasach, gdy dziewczyny są utuczone już w podstawówkach... taaa, ciekawe, ze 40latki zawsze porownuja sie do jakichs skrajnie zaniedbanych 20latek:D Porownajcie sie do tych zgrabnych i zadbanych, a nie, ze wypatrujecie jakas otluszczona grubaske i twierdzicie, ze wygladacie lepiej od 20stek:D:D A jesli chodzi o posladki to sa to fakty i tyle.

Gość facet:OPIO
czy legginsyto to samo co spodnie rurki?pytam powaznie,jestem facetem.

Gość taka ta czarna
Pewnie,że może!Moja mama ma 50 lat,świetną figure i nosi leginsy. Przymież i zobacz jak się będziesz w nich czuła

Gość fajna czterdziecha
taka ta czarna - no przecież właśnie napisałam, że założyłam legginsy mojej córy i czuję się w nich super i bardzo seksownie, ale nie wiem czy wypada i mam problem do czego to nosić może mógłby ktoś wkleić jakieś zdjęcie ładnego zestawienia ?

Gość fajna czterdziecha
na drugiej focie to srednio seksowne jest...a może to dlatego, że kobieta jest przy kości, raczej nie o takim czyms myslałam :(

Gość mam to dam
czytam ze zrozumieniem i zdumieniem chciałas przykładowy zestaw ,a nie seksowna modelkę.