Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość $ingae

5-mies dziecko już wyrasta z fotelika samochodowego

Polecane posty

Gość $ingae

dziewczyny, mam fotelik samochodowy do 10kg, ale moje dziecko ledwo się już tam mieści. Jaki kupić fotelik, co polecacie, jaki przedział wagowy ?

Gość mikolajek.......
google.pl :-O

Gość $ingae
a takie 0-18 sa lepsze niz 9-18, czy to po prostu zalezy jak komu sie fotelik podoba? A patrzyliscie na ranking w testach bezp ?

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam britaxa evolva 123 9-36 kg ma 3 gwiazdki w testach kosztował 600zł. Jednak ja mojego pulpeta przesadziłam do niego dopiero jak miał 8 msc . Jaki masz pierwszy fotelik, że się nie mieści ? Może to wina grubej kurtki ? Mój na upartego (a ma jakieś 76cm i przeszło 11kg ) wejdzie jeszcze do nosidełka.

Gość zapytam z ciekawości
Dlaczego tak tuczycie swoje dzieci?

Gość ldsjedfj
nie trzeba tuczyc zeby dziecko bylo duze o litosci jak niektorych czytam :/ może być spore juz od urodzenia

też mam foteli 0-18kg, ale innej firmy. Dla 5miesięcznego dziecka będzie zdecydowanie lepsze niż te 9-18kg, ponieważ te od 9kilo są przeznaczone dla dzieci, które potrafią już samodzielnie siedzieć. W dodtaku są montowane przodem do kierunku jazdy. Te 0-18kg można montować tyłem do kierunku jazdy, a tak właśnie powinno jeździć Twoje dziecko