Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja konop

dokonalam aborcji

Polecane posty

Gość alicja konop

witam mam pytan ie dokonalam aborcji farmakologicznej po 3 tygodniach zrobilam3 testy ciazowe wyszly negatywnie czy moge byc spokojna ze nie jestem w ciazy nie dostalam jeszcze okresu i martwie sie troche co myslicie!dziekuje ze odpowiedzi o morderczyni

A co w żuciu się nie złożyło?Czy chłoptaś zostawił?A może ciąża figurę by zepsuła? ZAL dupę ściska

Gość alicja konop
urodzilam juz syna rocznego poszlam do lekarza jakis czas temu i okazalo sie ze mam problemy musialm odlozyc tabletki do czasu zrobnienia badan i wlasnie wtedy wpadlam!!usunelam tylko dlatego ze milam szanse wyjechania zagranice zeby nam sie troche lepiej zylo wiec niemoglam jechac tam z brzuchem tylko dlatego to zrobilam zeby moj syn mial lepiej a jka bym urodzila to by bylo tylko gorzej

No przykro mi ale ja i tak nie rozumiem Rozumiem to ze chciałas by sie wam lepiej zyło - kazdy tak chce Ale nie kumam dlaczego trzeba było poświęcić niewinne zycie...........

Gość aaaaaadf
Alicjo Konop Nie tłumacz fanatykom, bo oni są zbyt ograniczeni, by wyjść poza swój zaścianek. Zbyt głęboko to w nich siedzi, by w ogóle próbowali. Pewnie to sprawa jakichś złych mutacji genetycznych.

Gość kn;lm
A dlaczego od razu fanatycy? Dlaczego jeśli ktoś wyraża wątpliwości w konieczność usunięcia to od razu fanatyk, obrońca życia itd. Są przypadki i przypadki. Jedne bardzo konieczne inne mniej, a jeszcze inne wcale. Nie wolno ich wrzucać do jednego wora.

Gość werwe435grfge4
Przecież ta kobieta wyżej właśnie to zrobiła - "wrzuciła do jednego worka". Zdecydowanie jest fanatyczką.

Gość alicja konop
cialabym isc ale niemoge prace mam dopiero za 2 tyg a bez zaswiadczenia mnie nie przyjma