Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka115

zdolnosc kredytowa

Polecane posty

Gość mamusia synusiaaaaa
deutsche bank spojrzał na nas przychylnie :-) powodzenia ;-)

Gość calineczka115
dzieki kobietki za dobre wiadomosci:)

kobieto, nie bierz takiego kredytu, jeszcze w takim kraju jak Polska, nigdy nie wiadomo, co sie moze zdarzyc, ja mysle wziac, na wykonczenie domu, doslownie takie kosmetyczne rzeczy ok 30 tys, ale zeby na calosc wziac to bym sie nie odwazyla.

Gość idzie zima............
ja nie brałam w walucie.braliśmy kredyt w programie "rodzina na swoim" a on jest tylko w złotówkach

Gość oneczke
Jeśli chcesz wyliczyć zdolność kredytową to bez problemu możesz to zrobić w tym miejscu: http://www.ehipoteka.com.pl/kalkulatory-kredytowe/kredyt-hipoteczny-kalkulator-zdolnosci-kredytowej.html Kalkulator zawiera wiele suwaczków dzięki którym dowiesz się jakie czynniki najbardziej wpływają na taką zdolność ;) Dzięki nim będziesz mogła ewentualnie ją powiększyć. Pozdrawiam ! :)

Gość czyszczeniebiku
Szanowni Państwo, jeżeli ktoś miał problem z długami, figuruje w BIKu, zobowiązanie zostało już spłacone, a chciałby wziąć kredyt ze względu an trudną sytuację finansową, mogę Państwu przedstawić ofertę czyszczenia biku. Oczywiście, nie da się wyczyścić wszystkiego, ale część jest możliwa. Jeżeli chcą Państwo polepszyć swoją historię kredytową, to zapraszam do skorzystania z oferty profesjonalnej firmy, która nie obiecuje złotych gór, a jedynie spełnia to, co prawdziwe i realne. Polecamy wejść na czyszczeniebiku.pl i wypełnić formularz. Pozdrawiamy, zespół czyszczeniebiku.pl