Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Prezes Wertyp

Kara smierci - jestes ZA, czy PRZECIWKO?

Polecane posty

won odwracają kota ogonem A sk**wysynami możesz nazywać swoich rodziców za takie "piękne" wychowanie, a nie tych skrzywdzonych ludzi Zmień dilera lepiej 🖐️

Gość i co z tego..............
pastafarianka reaktywacja "za, niech mają tacy nauczke na przyszłosć" :D A jaka przyszlosc czeka tych, na ktorych kara smierci zostala wykonana? :D Ogolnie, jestem za ale to taka akademicka dyskusja. I tak kary smierci nie wprowadza.

PEDOFILE,GWALCICIELE, MORDERCY.. KARA SMIERCI !! ODWracajaca ogonem wiesz co ? ja na ciebie nie zaczelam na najezdzac tylko napisalam co o tym sadze ale nie bede sie znizac do tego poziomu bo takich pustakow wsrod znajomych nie zbieram . Wokol mnie obcuja inteligentni ludzie a tobie do nich bardzoooo daleeekoooo wiec chrzan sie ze swoimi wypocinami bo zal za dupe sciska jak cie czytam

Gość Killerus
Kosztowna inwestycja??! Niech mnie wezmą do tej roboty! Za pół darmo będę egzekucje wykonywał! Humanitarnie łeb motorową piłą upierdole i po sprawie następny proszę. 5złoty od łebka. A przed egzekucją niech se taki sam grób wykopie co by innych na koszta nie narażać

od moich rodzicow to ty sie odpierdol bo sa wspaniali . nazywasz zwyrodnialca pokrzywdzonym czlowiekiem?? o kurwa jak bym miala cie przed soba to bym ci strzaskala morde jestes zwykla KURWA I tyle ci powiem mam nadzieje ze nie bedzie ci dane przezyc horroru jaki przezywaja ludzie ktorzy traca dziecko przez PSYCHOPATE POZBAWIONEGO JAKICH KOLWIEK WARTOSCI !

Gość 135rt4r3r34r
"to dlaczego ilość zabójstw w USA, po przywróceniu tego najsurowszego wymiaru kary w 40 stanach, zmalała o ponad 60 %" No widzisz, ale nadal w USa grasuje 8o % seryjnych zabójców na całej Ziemi! O tych statystykach tez nie bardzo słyszałam, kazdy co je przeprowadza to inne wyniki mu wychodza. Ja uwazam jedno: ludzie co chca kary śmierci to społeczeństwa dogłębnie sfrustrowane, tępe i biedne. W zachodniej Eusopie gdzie jest wysoki poziom zycia, 80 % osób jest przeciwna karze śmierci. W takiej Polsce do niedawna jeszcze 80 % i to młodych ludzi było za- czyli statystyki u nas sa porazające. Podobnie kraje typu Turcja, Arabusy, Hindusi, Pakistańczycy - czyli jedno g..... Wsród moich znajomych tez to widzę - im kto bardziej ma smutne zycie tym b. pała rządzą krwi. Argumentów logicznych nie ma, noście moze na czole napisane ze jesteście za tą karą, to nieliczna pozostała, normalna częsc naszego społeczeństwa nie będzie sie przynajmniej z wami zadawac.

Jasne, kazdy kto nie stanie nad grobem bliskiego nie zrozumie co to jest bezradnosc. Mordercy, gwałciciele nie powinni żyć.

Gość i co z tego..............
Mnie wcale nie chodzi mi o jakis odwet tylko jednostki spolecznie nie przystosowane powinny byc z tego spoleczenstwa eliminowane.

Gość 135rt4r3r34r
Ja zupełnie rozumiem osoby co ledwie wyszły z zyciem z napasci, zgwałcone, itp. Ale czyna tym topiku wszyscy sa zgwałceni??? Bo tak to wygląda. Moze zgwałceni mentalnie? :p Człowiek sam nie moze decydowac o karze za wyrządzoną krzywdę z oczywistych powodów. Ktos skrzywdzony przez lekarza mógłby tez zarządac dla niego kary śmierci, np. bo czułby ze to będzie sprawiedliwe, albo nawet dla nauczyciela jak w tym przypadku wycieczki co uczniowie zginęli w lawinie

W zachodniej Eusopie gdzie jest wysoki poziom zycia, 80 % osób jest przeciwna karze śmierci. W takiej Polsce do niedawna jeszcze 80 % i to młodych ludzi było za- czyli statystyki u nas sa porazające. Podobnie kraje typu Turcja, Arabusy, Hindusi, Pakistańczycy - czyli jedno g..... Nie masz za bardzo pojęcia o czym piszesz, ale klepiesz gdzieś zasłyszane bzdury, zeby tylko brac udział w dyskusji :O Po 1. Nie porównuj ustawodawstwa szeroko rozumianej "europy zachodniej " do regulacji karnych obowiązujacych w Pl ( przykład pierwszy z brzegu : casus Jakuba Szymczaka ) po 2. Nie porównuj cywilizacji zachodniej ze wschodnią ( tu opartą na islamie) gdzie wciąz obowiązuje prawo talionu

Gość Kitty 31
Pedofile,mordercy to dla mnie najgorsze dno jestem ZA.

Gość 135rt4r3r34r
"Mnie wcale nie chodzi mi o jakis odwet tylko jednostki spolecznie nie przystosowane powinny byc z tego spoleczenstwa eliminowane." Sama się wyeliminuj. Będzie jednego tępaka mniej.

Gość Killerus
I takie kary właśnie powinny być jak najbardziej niehumanitarne i okrutne! Coś typu z filmu piła. By się chuj jeden z drugim sto razy zastanowił zanim podjąłby się takiego okrucieństwa!

Gość 135rt4r3r34r
Nie masz za bardzo pojęcia o czym piszesz, ale klepiesz gdzieś zasłyszane bzdury, zeby tylko brac udział w dyskusji No jasne, taaak. To podaj żródła informacji....

Gość Justyna&aaa
Ja jestem przeciwko karze śmierci. Moim zdaniem całe zycie w odosobnieniu to znacznie gorsza kara. Śmierć w tym przypadku wydaje się być wybawieniem od egzystencji!

Gość 135rt4r3r34r
Po 1. Nie porównuj ustawodawstwa szeroko rozumianej "europy zachodniej " do regulacji karnych obowiązujacych w Pl ( przykład pierwszy z brzegu : casus Jakuba Szymczaka ) po 2. Nie porównuj cywilizacji zachodniej ze wschodnią ( tu opartą na islamie) gdzie wciąz obowiązuje prawo talionu Ja pisałam o ludzkiej mentalnosci a nie prawie... :( U nas i prawo, i mentalnosc jest równa Zeru. Ale to już inna sprawa.

Gość 135rt4r3r34r
"Jestem samotna,sfrustrowana i pluję jadem. Dodatkowo jestem stara, brzydka i gruba i nie golę nóg" Enfant- ja mysle, że twoja stopka idealnie podkresla moja "diagnozę" tych zwolenników kary śmierci... Prawda w oczy kole. Idze sie moze napij to ci sie zrobi lepiej.

135rt4r3r34r A czy kiedykolwiek ktos cie napadł, pobił zgwałcił, zabił mama, brata, siostre, ??? jezeli nie... to nie piedol bo nie masz nic do powiedzenia.

135rt4r3r34r "Jestem samotna,sfrustrowana i pluję jadem. Dodatkowo jestem stara, brzydka i gruba i nie golę nóg" Enfant- ja mysle, że twoja stopka idealnie podkresla moja "diagnozę" tych zwolenników kary śmierci... Prawda w oczy kole. Idze sie moze napij to ci sie zrobi lepiej. Aaa, brak merytorycznych argumentów to sięgamy po ad personam :D? Dziękuje pani za uwagę, bo dyskusja z panią także z tego powodu jest jałowa 🖐️

Gość ywolennicz s tepi
Enfant- ja mysle, że twoja stopka idealnie podkresla moja "diagnozę" tych zwolenników kary śmierci... Prawda w oczy kole. Idze sie moze napij to ci sie zrobi lepiej. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ł================================ klawiatzula mi sie popsula żcoolś

Gość ywolennicz s tepi
melisyŁ ty i inne idiotki ŁDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość niepojęte_kaczątka
Jestem przeciw jako osoba wierząca!