Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Prezes Wertyp

Kara smierci - jestes ZA, czy PRZECIWKO?

Polecane posty

Gość ywolennicz s tepi
glupi temat dla glupich beycyelnzch nienawisznzch pseudoludyi ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł ł spam l l l l l l l l l l l l l l l spam l l l l l l l l l l l l

nie potrafię odpowiedzieć, bo nie jestem prawnikiem, ale ta kara zwana ostateczną i nieodwracalną powinna być zniesiona i nie wprowadzana w Polsce. Nawet z racji tego, że ludzie są omylni i bardzo łatwo mogą uleć sugestom. Jeśli chodzi o to mówi prezes Kaczyński, stwierdzając ,że ludzie wychodzą z więzienia po 8 latach, kto temu winien? Chyba mamy niezawisłe sądy i one wypuszczają takich delikwentów, zamiast wymierzać kary dokliwsze, a także dobrze opłaceni adwokaci, którzy potrafią dokonywać cudów.

Gość 135rt4r3r34r
"A czy kiedykolwiek ktos cie napadł, pobił zgwałcił, zabił mama, brata, siostre, ??? jezeli nie... to nie piedol bo nie masz nic do powiedzenia." Lekarz tak załatwił moje dziecko, że jest rosliną. I to własnie dla takich osób jakby była kara śmierci to bym jej zazadała. Czuje do nich straszną nienawisc, ale jest prawdą, że rozumiem, że mogę nie byc obiektywna. Jak tu nie rozrózniacie prawa i rządzy zemsty to współczuje. Ci co łaż po ulicach i rozrabiaja to najczęsciej ofiary własnych rodziców i innej przemocy. Dla mnie najgorsze jest działanie z premedytacja a nie np. w złości.

Gość fifirififi
Ja jestem za, a na PiS nie głosowałam...

Gość zapomniałaś dodać zapo
135rt4r3r34r "Jestem samotna,sfrustrowana i pluję jadem. Dodatkowo jestem stara, brzydka i gruba i nie golę nóg" Enfant- ja mysle, że twoja stopka idealnie podkresla moja "diagnozę" tych zwolenników kary śmierci... Prawda w oczy kole. Idze sie moze napij to ci sie zrobi lepiej. To ci sfrustrowani w domach na codzień mordują, a na zewnątrz prawią "morały". Wyszło szydło z worka. Wpadłaś, Enfancico!

135rt4r3r34r "A czy kiedykolwiek ktos cie napadł, pobił zgwałcił, zabił mama, brata, siostre, ??? jezeli nie... to nie piedol bo nie masz nic do powiedzenia." Lekarz tak załatwił moje dziecko, że jest rosliną. I to własnie dla takich osób jakby była kara śmierci to bym jej zazadała. Czuje do nich straszną nienawisc, ale jest prawdą, że rozumiem, że mogę nie byc obiektywna. Jak tu nie rozrózniacie prawa i rządzy zemsty to współczuje. Ci co łaż po ulicach i rozrabiaja to najczęsciej ofiary własnych rodziców i innej przemocy. Dla mnie najgorsze jest działanie z premedytacja a nie np. w złości. Błąd w sztuce medycznej, to nie celowe pobicie/zabicie/zgwałcenie. Wypadek, a morderstwo to dwie całkiem inne rzeczy!!!!

Gość 135rt4r3r34r
Błąd w sztuce medycznej, to nie celowe pobicie/zabicie/zgwałcenie. Wypadek, a morderstwo to dwie całkiem inne rzeczy!!!! Jeśli lekarz nie ma ochoty żrobic na czas ces. cięcia i spi zamiast zainteresowac sie pacjentem to jest bład? Jest to własnie celowe działanie- przedkładanie pieniędzy czy tam własnej wygody nad ludzkie zycie. Błąd byłby jakby mu zadrżała ręka i coś przeciął niechcący.

za ale tylko w przypadku recydywy i winy w 100000000000% pewnej. sprawdzcie w necie jaki procent wyroków smierci w usa okazal sie po latach bledem... ps. przypominam ze kara smierci jest nieodwracalna... ps2. kaczynski dobrze wie ze nie da sie jej wprowadzic. inaczej pis by wprowadzil wtedy jak rzadzil a yaro byl premierem. czyli gada pod publiczke byle gadac:O

Gość 135rt4r3r34r
Moim zdaniem oni kompletnie powariowali. Kiedyś na nich nawet zagłosowałam, co za wstyd... :(

Kobieto!! To jest co najwyzej ZANIEDBANIE!!! nie morderstwo. Nie wiesz o czym mówisz. Obrażasz mnie i tysiace innych ludzi ktorzya stali sie ofiarami zwykłych przestępców!!!

Gość 135rt4r3r34r
Enfant Terrible- wypierdalaj kretynko.... :(

Gość 135rt4r3r34r
Kobieto!! To jest co najwyzej ZANIEDBANIE!!! nie morderstwo. Dziecko zyje, o morderstwie nie ma mowy, ale co z tego? Czy kara śmierci miałaby byc tylko za morderstwa? Jesli rodzic tak zaniedba dziecko, że np. nie da mu jesc i dziekco umrze to będzie tylko zaniedbanie??? Pomyślcie zanim coś napiszecie... Zaniedbanie jest też uwazane przez prawodawstwo za formę przemocy, czasem nawet skrajnej, moze prowadzic do śmierci

Gość zapomniałaś dodać zapo
135rt4r3r34r Wiesz, ja odpuściłam i nie piszę już z tymi debilami na kafe- to są "ludzie" nienawistni, wyznający prawo dżungli i jak nie tępi, to strasznie (skrajnie) podli. Nie wymagaj od nich myślenia, bo się nie doczekasz! Oni prowadzą monolog, argumenty do nich "nie docierają". Jesteś jedną z nielicznych, mądrych ludzi ;)

ktoś kto się uczył historii, wie, że była rewolucja francuska i taki facet Maximilien de Robespierre, gdyby nie było kary śmierci, umarłby w jednym kawałku, a nie z głową spacerującą w koszu spod gilotyny......

Gość do poprzednika:
chyba trafiłeś w samo sedno, bo zwolennicy umilkli. Resztki samokrytyki mają :D:D

Gość szalalalalala
bmblondyn ktoś kto się uczył historii, wie, że była rewolucja francuska i taki facet Maximilien de Robespierre, gdyby nie było kary śmierci, umarłby w jednym kawałku, a nie z głową spacerującą w koszu spod gilotyny...... a to a propos czego :O? jestem na tak

Gość do poprzednika:
KARA SMIERCI DLA MORDERCOW !!!!!!!!!!!!! ZADEN ARGUMENT NAS NIE PRZEKONA !!! od słów do czynów...: kiedy popełnisz samobójstwo?

Robespierre, jest przykładem, że czasami można też na siebie bicz ukręcić, chciał i wprowadził karę śmierci i przekonał się jak ta kara działa.

Gość zamykam temat3679
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Gość Jestem za karą śmierci,
najlepiej publicznie nieważne ma lat, żaden skurwysyn nie ma prawa żyć

Gość zamykam temat3679
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

a taki argument że trzeba by wyjśc z unii cie przekonuje?:O aha dodam jeszcze z w zadnym kraju gdzie jest kara smierci nie odnotowano spadku przestępczości🖐️ wysoka kara nie odstrasza przestepców a jedynie wysoka szansa wykrycia , aresztowania wpływa na spadek ilosci przestepstw

Gość zamykam temat3679
; ; ; ; ; ; ; ; ;