Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poszukująca prawdy

Jak kocha skorpion mężczyzna?

Polecane posty

Trafiłam na to forum czytając inną historię. Pomyślałam sobie dlaczego nie spróbować. Mam pytanie a właściwie dylemat, jak w temacie," jak kocha skorpion mężczyzna" ten temat prawdopodobnie gdzieś się już tutaj przewinął, ale wiadomo każda historia jest inna. Mój przypadek, to znajomość od paru miesięcy, rozwijała się bardzo powoli, nie latałam , nie naciskałam, zachowywałam w miarę możliwości spokój ten zewnętrzny i po paru miesiącach zostaliśmy parą. Dodam że on i ja jesteśmy w średnim wieku, każde z nas ma swój bagaż doświadczeń. Jak do tej pory nie mogę złego słowa powiedzieć na jego temat, nie ma ideałów, natomiast brakuje mi jednego, on cały czas milczy na temat uczuć. Naczytałam się na temat tego znaku w internecie, ale cóż są to raczej schematy nie oddające natury człowieka w całości. Cóż żyć w nieświadomości, można i tak. Nurtuje mnie to gdyż pierwszy raz spotkałam kogoś kto nie wyraża swoich uczuć słowami. Natomiast ciągle mi się pyta jak mi jest, co myślę itp. Jak to faktycznie jest Panowie z pod znaku skorpiona. Dodam że on jest z pierwszej dekady, inteligentny, miły, chętnie rozmawia na wszystkie tematy oprócz tego jednego. Nie należę do kobiet które muszą na każdym kroku słyszeć " kocham " ale brak czegokolwiek też jest zastanawiający. Jakby to ująć prościej, jego zachowanie jest na zasadzie pojawiam się i znikam, a każde nowe pojawienie, niesie zupełnie coś innego. Jeżeli ktoś z Panów skorpionów i Pań oczywiście też mógłby mi coś wyjaśnić na ten temat, to chętnie przeczytam i odpowiem jak to jest faktycznie z tymi skorpionami, czy horoskopy opisują prawdę, skryty, mściwy, lojalny, sympatyczny, pamiętliwy, dobry przyjaciel, gdzie jest prawda?

O co wam kobietom chodzi? Chcesz, żeby był zakochany, czy żeby o tym gadał? Skorpion to najbardziej pokręcony znak na ziemi. Potrafi romansować z wieloma kobietami na raz i każda czuje się tą jedyną, ale kiedy kocha, to jest najwierniejszym z wiernych. Niby kobieta w średnim wieku, a nie wie, że facet to nie koleżanka, z którą można gadać bez końca o niczym. :P

Gość 18fkkmflf
ja bylam przez 7 lat z facetem skorpionem. Jesli mam byc szczera, to nie do konca wierze w znaki zodiaku. Jaki jest? Moj tez byl z pierwszej dekady. Egoistyczny, skoncentrowany na swoich potrzebach, uszczypliwy, mściwy, nie lubi gdy kobieta jest zazdrosna, lubi czuc sie wolny, nie lubi nudy, raniący, lubi urozmaicenia. Nie powedzialabym o nim domator, raczej typ zabawowego mezczyzny, Ceniący kobieta urode, kobiece ksztalty, zwracajacy uwage w kobietach na powerzchowne rzcezy takie jak uroda, figura, przedmiotowo traktujacy kobiete, raczej maloodpowiedzialny, ryzykant, odwazny, bezczelny, wyszczekany, pewny siebie, majacy o sobie wysokie mniemanie, wierny (taki przynajmniej moj byl) ale nigdy nie powie ze chce byc z toba zawsze, wiecznie bedzie czul niedosyt, ze to nie to. Nie jest wylewny w uczuciach, rzadko mowi ze kocha, przywiazuje duza wage do symboli, gestow, rocznic, moze i sentymentalny, przewrazliwiony na swoim punkcie, moze i wrazliwy, nie byl opiekunczy Jak postepowac z takim - trzymac go krotko, i na dystans, nie pokazywac ze sie jest oddanym, byc nezalezna, imponowac mu, musi miec wrazenie ze goni kroliczka, bo inaczej sie nie stara. Skorpion lubi jak kobieta dba o siebie, jak juz jest z kobieta to chce zeby nalezala tylko do niego, nie zniesie zdrady. Poid wzgledem podejscia do pieiaedzy - chytry, materialista dbajacy przede wszystkimmo swoje wygody. Do skorpiona bedzie pasowala kobieta o podobnych cechach jakie ma on.

Gość Kocha tak jak poniżej
Jest zapalonym eksperymentatorem i często przeprowadza doświadczenia na sobie i swoich bliskich - pragnie poznać granicę cierpliwości, wytrzymałości i bólu. **Często bywa agresywny. Szczególnie wtedy, kiedy stres i emocje sięgają szczytu. Skorpion ma charyzmę i wewnętrzną siłę, która nie pozwala mu na bycie osobą przeciętną. Jest dobrym organizatorem i kierownikiem. Dla przyjaciół jest gotów zrobić wszystko. Zraniony Skorpion mści się okrutnie, a zniewag i krzywd nie zapomina i nie wybacza nigdy* *To mężczyzna będący uosobieniem zmysłowości. To władca kobiecego ciała, znawca kobiecego umysłu, król kobiecych emocji i zaklinacz kobiecej duszy a do tego mistrz erotycznych uniesień. Romans z nim przypomina tango, namiętną rozmowę ciał i zmysłów dwojga kochanków. * ** *Ze Skorpionem jest wszystko albo nic. Ma w sobie nieobliczalną moc życia, częścią tej magnetycznej siły wprawiającej życie Skorpion w ruch, jest właśnie jego seksualność. Jest trochę niebezpieczny i nieobliczalny, to prawda, ale jest też rozkosznie męski. * ** *Nie można przejść obok niego obojętnie, pocałunek Skorpiona jest jak kieliszek najwykwintniejszego szampana. ?Bąbelki? jego słów i myśli od razu rozchodzą się po całym ciele i po umyśle kobiety. * *No i wszystko, co się dzieje między tobą a Skorpionem przyprawione jest aurą tajemniczości, słodką jak czekolada a zarazem pikantną jak chili. * *Jak każdy człowiek, Skorpion ma paletę zalet i wad, ale ma też skłonność aby z anioła, w sprawach miłości przeistaczać się w demona zazdrości, zaborczości, zawziętości, gniewu? W seksie jest magiem, który albo dotykiem otwiera ci bramy raju albo jednym spojrzeniem strąca w samo piekło oziębłości. Romans z nim, proszę bardzo, ma tak wiele potrzeb i fantazji seksualnej. * ** *Związek - to już inna kwestia. Skorpion dąży do związku a raczej do swoje wizji zespolenia dusz i ciał, tu i teraz, w wieczności i we wszechświecie. Ale to nie jest takie proste, bo aby to o czym marzy się urzeczywistniło, wpierw trzeba przebić się przez mur za jakim Skorpion się skrywa. * *Ten mur złożony jest z jego ogromnej wrażliwości, uczuciowości, lęku przed zranieniem, poczucia samotności, niespełnienia, wiary w ideały. Poza tym jego osobowość nie jest łagodnie pastelowa, a krwisto burzliwa, więc złość, zazdrość są na porządku dziennym. * *Jego wielką słabością jest to, że nie umie się zdystansować, zignorować, odpuścić, więc walczy, tylko, że ten miecz jest obosieczny, i w jego potyczkach sam też często doznaje obrażeń i cierpi.* * Nawet jeśli jesteś blisko i uda ci się przejść poza mur, to nie licz, że już dotknęłaś wnętrza Skorpiona, tam najdalej w samo serce, w sam środek duszy nie wpuszcza nikogo, a jeśli już to robi to bardzo rzadko. Zawsze trzyma bokserską ?gardę?, nie odsłania swoje bezbronności, nie wypuszcza też sterów z rąk. * ** *Tym razem masz do czynienia z kimś, kto hołduje zasadzie: chcę to biorę! Dlaczego więc jest graczem? Ponieważ inteligencja nie pozwala mu ignorować faktu, że kobieta, niczym twierdza, nie zawsze daje się zdobyć jednym szturmem. Zresztą zbyt łatwe zwycięstwo nie byłoby interesujące. * ** *Jego taktyką staje się wyrafinowana gra. Od momentu, w którym stajesz się dla niego obiektem zainteresowania, nie jesteś bezpieczna. Pożądanie wyzwala w nim rodzaj obsesji. Uważa, że cel uświęca środki. Jesteś z kimś? Znajdzie sposób by, niczym owieczkę, odciągnąć cię od ?stada? i zaatakować, a przenikliwość pozwoli odgadnąć twoje ukryte pragnienia. Od razu się domyśli, czy większe wrażenie zrobi na tobie męska siła, czy też może odrobina słabości i zagra swą rolę brawurowo. Jeśli zdecydowałaś się podjąć wyzwanie nie igraj ze Skorpionem. Poruszył cię naprawdę? Wszystko w porządku. Jeśli jednak powoduje tobą ciekawość lub próżność zawróć z tej drogi. Kobieta, która wierzy w siłę konwenansu lub liczy na to, że zabawa w kotka i myszkę sprawdzi się również i tym razem srodze się zawiedzie, bo role mogą się zamienić. Jeśli nawet Skorpion wydaje się być ofiarą swych namiętności i myślisz, że masz nad nim kontrolę, w istocie on wciąż jest myśliwym. * ** *Należy do tych mężczyzn, którzy nie radzą się savoir-vivreu w sprawach seksu. Jego zmysłowość może wybuchnąć bez ostrzeżenia i nie oczekuj wtedy dobrych manier. Skorpion wychodzi z założenia, że skoro trafiłaś do jego sypialni dałaś mu przyzwolenie na ciąg dalszy. Nie mając zamiaru iść z nim do łóżka, nawet tam nie zaglądaj!!! Co do dalszego ciągu są dwa rozwiązania. Albo potraktuje cię jako zwykłą zdobycz albo? cenne trofeum. W drugim przypadku zacznie się gorący, namiętny związek, w którym wszystkiego będzie dużo: silnych emocji, seksu? zazdrości. * *Zgadnij, kto dominuje w związku ze Skorpionem? Oczywiście, że on! * *To on rozdaje karty, on zmienia dekoracje, on, on i jeszcze raz on. Ale żadnej kobiecie to nie przeszkadza. * *Bo być u boku Skorpiona to do świadczenie hipnotyczne, niemal narkotyczne, przenoszące kobietę w totalnie inny wymiar. Miły, sympatyczny a jednocześnie skryty i nieodgadniony. Wie jak uwodzić kobiety, jak zabierać ich dusze. To brzmi niemal diabolicznie, ale trochę tak jest, że romans z nim to jest gra o wszystko. Stawką jesteś ty, możesz wszystko zyskać a możesz wszystko stracić. * *O ile pan Ryby wydobywa z kobiet całą ich emocjonalność, to pan Skorpion nawet z najbardziej skromnej czy niedoświadczonej czy wręcz oziębłej kobiety, wydobywa lawinę seksualności. Czasem nawet ty sama nie zdajesz sobie sprawy z tego jaki faktycznie jest twój potencjał, a on ?wypije? go z ciebie do ostatniej kropelki. * *Fenomen Skorpiona polega na tym, że perfekcyjnie rozumie potrzeby kobiet i z iście mistrzowską wprawą potrafi je zaspakajać. Na co dzień jest człowiekiem bardzo serdecznym, życzliwym i pracowitym, zawsze chętnym do bezinteresownej pomocy, przez co potrafi zjednywać dobie ludzi. Natomiast ciemną stroną jego charakteru jest nieufność, zazdrość i gwałtowność. W domu sprawuje niepodzielnie władzę i zarządza domowym budżetem, jednak do prac domowych zabiera się niechętnie* ** *Jest przekonany, że należy brać kobiety przemocą. Traktuje je gwałtownie, brutalnie - gryzie, ssie, szczypie i sprawia mu zadowolenie, gdy słyszy, jak jęczą z bólu. Nie istnieje dla niego żadne tabu. Jeśli kobieta nie jest natychmiast gotowa, zupełnie się z tym nie liczy. Nie wymaga też względów dla siebie. Podnieca się, kiedy kobieta się broni, gdy zadaje mu ból. Jest bezpardonowy i dziki. Lubi uprawiać seks na stole, na podłodze, w basenie. Nie potrafi być wierny. * ** *Wrażliwy, refleksyjny mężczyzna, z którym można porozmawiać na trudne tematy. Skorpiony to na ogół ludzie bardzo wartościowi, którzy dzięki swojej ogromnej intuicji i inteligencji mają zdolność do zarabiania pieniędzy. Ich finanse nie są jednak stabilne. Bardzo często to, co zarobią, tracą w ciągu paru tygodni, by na nowo, jak feniks powstać i zdobyć jeszcze większą fortunę. * ** *Nie mogą pracować w dużych zespołach, są trudnymi partnerami, dlatego mają często swoje firmy, bądź pracują na własny rachunek. Kochają samotność. Uwielbiają wymykać się z domu na włóczęgi po mieście. Odwiedzają wtedy obskurne bary bądź eleganckie restauracje, a wybór miejsca zależy bardziej od ich nastroju niż od stanu portfela. Są najlepszymi przyjaciółmi pod słońcem, wierni i oddani po grób.* * *

Gość Kocha tak jak poniżej
Jeśli już naprawdę pokocha to nikt tak nie kocha jak facet skorpion, wiem to z autopsji :-)

Gość sredniTON
Kocha do grobowej deski.

18.... dziękuję Ci bardzo, ten wpis wiele mi wyjaśnił, może inaczej rozwiał moje domysły, ja nie posiadam takich cech jak opisałaś swojego męża, natomiast potrafię trzymać dystans do mężczyzn, prawda jest jedna tak jak napisałaś , kobieta musi być taka jak on, twardy charakter, czy się na to godzimy czy nie to już indywidualna sprawa, dzięki serdeczne, Trzymaj się, mam nadzieję że jesteś teraz szczęśliwa, mogę się tylko domyślać ile przeszłaś.

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Stary temat, ale co tam, dorzuce swoje trzy grosze - skorpion kocha bardzo mocno, ale nie werbalizuje zbyt czesto swoich uczuc. W jego przypadku czyny wyrazaja wiecej niz slowa. A to pojawianie sie i znikanie praktykuja tylko mlode osobniki, a dojrzalsze to raczej tylko na poczatku zwiazku. Znikaja po to, zeby przemyslec to co sie dzieje w zwiazku, to jak sie czuja, to co czuja w stosunku do ciebie - najczesciej po waznych kluczowych emocjonalnych momentach/krokach w zwiazku. Emocji jest w nich wtedy tyle, ze musza sie zaszyc na kilka dni, tygodni, a czasem i miesiecy, zeby sobie wszytko poukladac w glowie, ochlonac, przeanalizowac, zaplanowac strategie dalszych dzialan (oni wszytko planuja! ukladaja w glowie cale romantyczne scenariusze spotkan z toba). Potrafia sie pojawic nawet po latach i probowac od nowa. Skorpion nigdy nie przestaje cie kochac (...no chyba, ze cie nienawidzi za cos bardzo bardzo zlego, ale to rzadkosc). PS. Moj skorpion obchodzi pojutrze urodziny. :)

Gość Skorpion;)
Jeśli chodzi o okazywanie uczuć to ja też mam z tym problemy. To typowe dla pajęczaków :) Jak ktoś jednak dobrze napisał, u skorpiona czyny zastępują często słowa. Mogę też zapewnić, że gdy skorpion komuś zaufa (co może trwać trochę czasu) wtedy zaczyna odkrywać swoją wrażliwość i uczuciowość. Jeśli chodzi o to pojawianie się i znikanie to bardzo naturalna rzecz dla skorpiona ale jeśli będzie trwało to za długo to zły znak. Jeśli jest prawdziwe uczucie to skorpion przestaje znikać, a całym sobą angażuje się w związek. Prawdą jest to, że lubimy jak kobieta jest silna i nie daje się tak łatwo ale jednocześnie kusi i daje sygnały, że byłaby skłonna ulec :) Skorpion to taki znak sprzeczności, z jednej strony skryty z drugiej mający wiele do powiedzenia. Z jednej strony spokojny i sprawiający wrażenie chłodnego, z drugiej gwałtowny i pełen żaru. Z mojego doświadczenia życiowego wynika, że idealnym byłby związek skorpiona z kobietą, przy której by myślał, że jest panem sytuacji, a jednocześnie kobieta myślałaby, że to ona nad nim panuje :) Wydaje się niemożliwe ale jest to osiągalne. Trzeba tylko równowagi sił intelektualnych i seksualnych. Do tego trzeba partnerki o silnej osonowości, sprytnej ale i potrafiącej ulegać i uczestniczyć w realizowaniu pomysłów skorpiona :)

Gość no dobra dobra :)
ale po co to wszystko? Kocha to w zakamarkach domu, mieszkania, alkowy. :) A zreszta to forum to takie nic pewnego. Ja jestem takiego zdania, ze milosc miloscia ale przeciez czlowiek emanuje rowniez innymi uczuciami. Jesli juz mowimy o sferze emocji. Darzysz kogos zwykla sympatia, lubisz czytac jego teksty. Przez moment mialam o to do siebie zal. :) Ale ani ja tego czlowieka nie znam osobiscie, ani go nie poznam. To taki gosc troche bawiacy sie uczuciami innych kobiet. "Wladca kobiecego ciala" oho jak to brzmi. :) Casanova jak nic. A jak jest naprawde? Slowotworstwo owszem opanowane. :) A inne sfery? :) Spuscmy na to zaslone milczenia :). Czarus jak nic czarus :). Cezary do roboty marsz! :)

Jako kobieta w średnim wieku powinnaś już wiedzieć, że dojrzali emocjonalnie ludzie nie mówią o miłości po upływie paru miesięcy, bo to głupie, infantylne i szczeniackie. Jeśli chcesz się dowiedzieć, czy mu na Tobie zależy, zwracaj uwagę na jego zachowanie. Jeśli tego nie umiesz, radziłabym się w końcu nauczyć. Skorpionica kobieta związana ze skorpionem

I jak dla mnie skorpiony to najbardziej zajebiści ludzie jakich kiedykolwiek znałam tylko trzeba do nich odpowiednio podejść. Być silną osobą, nie dać sobie w kaszę dmuchać, wtedy będzie szanował skorpion. To chyba najbardziej lojalny znak zodiaku :P Najbardziej zołzowate są z 1 dekady (ja), najmniej z trzeciej (mój), ważny jest ascendent i takie tam

Gość znam kobiety skorpionki
kobiety skorpoonki to ambitne inteligentne ale też bardzo egoistyczne nie potrafiące słuchać drugiej osoby częśto kłamliwe stronią od pracy trudno im się dogadać z płcią przeciwną ..... a mężczyńi skorpion to nie wiem .... ale spostrzegam też u nich niestety wiele negatywnych cech SKORPION TO NAJBARDZIEJ GŁUPI ZNAK ZE WSZYSTKICH

Gość marianna pe ***
gupie piz..y

Gość byleNajdalej
zgodze sie z 18fkkmflf :) dodam ze bywa chorobliwie zazdrosny, nawet o kolezanki... i jednak potrafi mowic o uczuciach ma wygorowane ambicje, egoistyczny i chytry jak cos nie idzie po jego mysli od razu sie wscieka chamski i agresywny

Gość bareta
trele morele z tymi znakami zodiaku - znając opis swojego lub cudzego doszukujemy się cech charakterystycznych dla danej osobowości zodiakalnej ale radzę zwrócić uwagę jak szeroki jest zwykle taki opis - można dopasować do każdego ;) Więc lepiej poznaj faceta w życiu codziennym i nie postrzegaj go przez pryzmat magii ale takim jakim jest realnie ;)

Gość jolka jolka
skorpiony to nadęte bufony, majace zawsze racje. zawsze mnie dziwiło ich przekonanie o swojej wyjątkowości. byłam z trzema skorpionami i każdy był taki sam, dla mnie oni są nudni, jak z jednym sie rozstałam i poznałam nowego faceta to nawet mi nie musiał mówić spod jakiego znaku, bo od razu wiedziałam, zachowywał sie tak samo idiotycznie, jak jego poprzednicy. Moim zdaniem maja niskie poczucie wartości, nie wiedzą czego chca i to prawda wystarczy byc fajna laska a oni już leca z wyciagnietym jęzorem a po spotkaniu spotykaja sie z kumplami albo kumplem i omawiaja cale spotkanie ciekawe po co;) a nie daj boze zdenerwuj pana skorpiona oj bedzie sie dzialo, zacznie odsatwiac cyrki, jeden glupszy od drugiego zenada

Gość gość
mój skorpion kocha mnie bardzo a ja go jeszcze bardziej , jest bardzo czuły i wrażliwy , kocham go takim jakim jest dla mnie i rodziny a nie spod jakiego jest znaku

Gość akurat, chociaz
czesciowo to prawda ja jestem skorpion i moj facet skorpion wkurza mnie jego dominacja,lenistwo i chiwosc,chytrosc na rzeczy materialne i na pieniadze jest czuly i wrazliwy ale tez dal sie pokazac z tej ciemnej strony jest zwyklym draniem mysle zeby kopnac go w ****

Gość gość
egoista, dbajacy tylko o własne potrzeby nie lubi przebywac w domu lubi towarzystwo ... innych kobiet także kretacz, nigdy nie dowiesz sie u niego prawdy niby uczuciowy, ale dla wrazliwej kobiety za szorstki, bardziej bedzie okazywał uczucia waszemu psu niz tobie lubi gdy w domu jest wszystko jak trzeba/ zeby z tego korzystac/ , ale nie zajmuje sie niczym co by sie do tego przyczyniło, leń, wieczny chłopiec, nieodpowiedzialny rozwiodłam sie po 12 latach nie wiem jak inni, ale mój był właśnie taki

Gość Izolda Blizniaczka
Hm, coś w tym jest prawdy, ja jestem ze Skorpionem dopiero 2 lata i przekonałam się, ze te wszystkie trudne cechy należy wykorzystac dla siebie, sa przekonani, że zawsze mają rację ? Super ! Kiedy pyta jaki kolor farby wybrać ja nie podejmuję decyzji, niech wybierze sam ( z małą podpowiedzią z mojej strony) ale jednak to jego decyzja, zazdrosny ? Nie dawać powodu ale też nie brac sobie do serca uszczypliwych uwag albo oddać za docinke w najmniej oczekiwanym momencie. Ja mam bardzo troskliwego Skorpiona, nie powiedział mi nigdy wprost, że mnie kocha ponieważ uwaza, że on czyni a nie mówi. Prawdą jest to, ze są pamietliwi i uszczypliwi. Zapamiętać i użyć tego samego argumentu jak kiedyś popełni podobny błąd, Skorpion to doceni i zobaczy w nas inteligentną kobietę. Co do łóżka ? Nie oddam nikomu Skorpiona. Poprostu na kazdego jest sposób.

Gość gość
Wiele miesięcy tu nie zaglądałam, życie. Byłam autorką tego tematu prawie z przed dwóch lat. Znalazłam go przez zupełny przypadek, dziwne uczucie. Dziś po ponad dwóch latach, bo pisałam to gdy znaliśmy się parę miesięcy wcześniej mogę śmiało napisać, że znalazłam tę swoją prawdę. Jesteśmy w szczęśliwym związku, przetrwaliśmy nie jedno, ale udało się. Ktoś może napisać , a co mnie to obchodzi i będzie miał rację, swoją rację. Tym wpisem chciałam obalić mit o skorpionach, czy innych znakach zodiaku. To my sami kierujemy naszym życiem nie horoskopy, to był cel podniesienia topiku. Pozdrawiam wszystkich zakochanych.

Gość beaatkaa
A moglaby ktoras z Was doradzic mi jak bardziej oczarowac albo znowu rozkochac w sobie Skorpiona?? Ja jestem z moim ok roku i znowu chcialabym rozpalic ta namietnosc i zainteresowanie co na poczatku :) Hmmm, szczerze to chyba problem we mnie, bo czasami widze ze jestem za slodka dziewczynka, ktora by dla niego wszystko zrobila... a chyba powinnam sie troche odsunac, zeby to on znowu o mnie walczyl? ;)) z gory bardzo dziekuje za odpowiedz!! ;)

Gość gość
nie odsuwaj sie za czesto, bo Cie kopnie w d**ę na zawsze w koncu. Dojdzie do wniosku, ze posadzasz go o to, ze jego uczucie jest nie wystarczające, słabe a to dla niego uuuuu z nimi to nie wyjdzie.

Gość beaatkaa
dzieki, ale myslisz ze to jest dobre jak wie "ze moze mnie miec na kazde zawolanie"? nie jest lepiej jak nie pokazuje mi sie ze jest sie bardziej nezalezna? Tak zeby mial wrazenie ze to on poluje? :) hehe. moj jest tez troche "samotnikiem" i czesto lubi pobyc sam ze soba ze swoimi rzeczami, zwyczajnie pomyslec czy poleniuchowac, a ja jestem bardziej na odwrot :) ale mysle, ze wlasnie tutaj sie ludzie uzupelniaja, chociaz powinnam chyba sie chyba przynajmniej czasami "poodsuwac", jak myslicie ? :)

Gość gość
poluje na inne, ale z ta z która jest cały czas to nie rób tak. Bo jak jest z jedna to musi wiedzieć, ze to działa i jestes do niego przywiazana i nie podwarzaj tego jakimis gierkami. Z innymi tylko pogra a z Toba bedzie zawsze. Gierki lubi z innymi, ale nie traktuje tego powaznie tylko dla sportu.

Gość beaatkaa
nigdy nie traktowalam ani nie traktuje tego zwiazku dla "sportu". Bylam i jestem mega zakochana i wiem ze to mezczyzna mojego zycia, mimo ze czasami to wyglada jak boomerang :) dziekuje za odpowiedz

Gość beaatkaa
wczesniej przeczytalam post uzytkownika 18fkkmflf i dlatego sie zastanawiam czy nie powinnam byc czasami mniej dostepna i nie pokazywac ze mi tak mega zalezy :) "Jak postepowac z takim - trzymac go krotko, i na dystans, nie pokazywac ze sie jest oddanym, byc nezalezna, imponowac mu, musi miec wrazenie ze goni kroliczka, bo inaczej sie nie stara."