Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poszukująca prawdy

Jak kocha skorpion mężczyzna?

Polecane posty

Gość gość
A jeśli chce konkretnie jednej, to odpuści czy nie?

Gość gość
Jeśli zakochał się to nie odpuści. Jeśli zobaczy że grasz seksem to cię zostawi mimo zakochania. Chyba że wytłumaczysz dlaczego tak jest. Np masz małe potrzeby. To jest zrozumiałe i nie powód do zerwania.

Gość gość
Nie gram seksem, ale nie dostał go od razu - co nie oznacza, że nie chcę. Głupia sytuacja, bo wiem, że to dla niego ważne. Dla mnie też, ale nie wiem czy jest sens mu to wyjaśniać, dlaczego tak wyszło.

Gość gość
Oni lubią każde rozmowy o seksie więc chyba warto.

Gość gość
Tylko nie jesteśmy razem, więc nie wiem jak to odbierze... Ale w sumie sam też mówił o tym dość wprost.

Gość gość
Oj tam porozmawiaj na luzie, że nie bardzo lubisz seks na pierwszych spotkaniach. Że mężczyźni często uważają takie kobiety za łatwe. I obawiasz się takiej oceny. Dalej temat pociągnie on i będzie dobrze. Po co żyć w domysłach.

Gość gość
Racja, domysły męczą i niczego nie zmieniają. W ogóle z nimi chyba trzeba rozmawiać otwarcie. Znasz dobrze ten typ charakteru ?

Gość gość
Niezależnie od znaku otwartość wiele ułatwia.

Gość gość
wyczytałam już tutaj że skorpiony nie mówią o uczuciach. Ale jak to jest z ich okazywaniem? czy całowanie i dotyk jest zarezerwowany tylko do łóżka? chłopak z którym się spotykam w łóżku jest bardzo namiętny ale jeśli spotykamy się gdzieś na mieście to nie ma mowy o całowaniu, trzymaniu za rękę czy tym podobne.

Gość gość
Znam paru skorpionow i mowia o uczuciach, okazuja je :) chyba nie ma reguly :)

Gość gość
Cześć a jak to jest z kobietami skorpionami. Jestem ze skorpionką już prawie 2 lata. Na początku ciężko było ją rozgryźć. Jednak po jakimś czasie się udało. Jednakże, kiedy tylko zasygnalizuję jakąś swoją potrzebę, nie oceniając i nie krytykując jej pojawia się burza. Z jednej sprawy która często w moim odczuciu(jest błacha) potrafi powstać kilkudniowa walka, często bardziej jej z samą sobą niż zemną. Okazuje jej Cierpliwość, czekam czekam, ale gdy tylko próbuję porozmawiać o tym co ją dotknęło dzieje się to samo. Często przejawia się to najpierw problemem w pracy, niezdecydowaniem i wątpliwościami do tego co chce robić a następnie przerzuca cały ten bagaż na związek i w nim dopatruje się rzeczy które zaczynają ją denerwować aż dyskusja wygląda tak, że słyszę wiele nieprzyjemnych słów pod moim adresem, o tym, że jest to koniec relacji. O tym, że ona nic ode mnie nie oczekuje i to ja mam z czymś problem. Mimo to zawsze wraca. Chciałbym jakoś pomóc jej rozładować tą wielką agresję, te wątpliwośći, ale często jest potem jeszcze gorzej. Nie wiem jak do niej dotrzeć i wytłumaczyć jej, że takich zachowaniem robi źle przede wszystkim sama sobie. Niesamowicie ją kocham, ale nie powiem, że przytłacza mnie już trochę to iż raz rozumie, a potem wystarczy jakaś sytuacja życiowa, żeby zbić ją znowu na ten tor. Jak takiej skorpionicy pomóc dojść do harmonii?

Gość gośTom0511ć
Witam. Opowiem coś o sobie. 42 letnim skorpionie,tacie,cechach charakteru,związkach i życiu. To że to robię,już świadczy o tym o otwartości. Pewnie nie wszystkie szczegóły zdradzę ale.. To i tak duża otwartość. Ocenicie sami,jaki byłem,jak się zmieniałem,jaki jestem.Zacznę od dzieciństwa.. Nauka nie specjalnie mnie pociągała. Szkołę podstawową kończyłem raczej na zasadzie by przejść. Pamiętam wieczne problemy z matematyką i zaliczania przedmiotu przed końcem roku.Ukończyłem ją bardziej z przymusu niż chęci. Dużo bardziej w owym czasie pociągały mnie zupełni inne tematy. Bez wątpienia najbardziej wówczas pociągała mnie przyroda. Mieszkałem z rodzicami na osiedlu otoczonym lasami i jeziorami. To właśnie tam był mój świat,bez względu na porę roku. Gdy moi koledzy w czasie wolnym grali w gry komputerowe,kapsle,piłkę,oglądali filmy vido, Mnie fascynował świat niebanalny. Tak poznałem wiele gatunków zwierząt,ptaków,ryb. Poznałem rośliny i nauczyłem się korzystać z dóbr jakie niesie przyroda. To z niej zrodził się pomysł na zarabianie pieniędzy w tamtym czasie wiązki bukszpanowe w czasie wielkanocnym dostarczały całkiem niezłego dochodu,pomimo że w domu finansowo było całkiem normalnie. Tak pojawiła się pomysłowość na zarabianie pieniędzy. W tym czasie pojawiła się też fascynacja kobietami. Nagie zdjęcia kobiet,wklejałem do zeszytu i to był ówczesny zbiór płc***ięknej. Oczywiście,po za zaspokajaniem się samemu,nic w owym czasie nie łączyło mnie z kobietami. Właściwie rozmawiałem jedynie koleżankami ,które mi się podobały.Tak się kształtowałem. Pożniej był dalsza edukacja.. Szkoła zawodowa zawody,złotnik,mechanik,i murarz. Szkoła skończona i pomimo że pociąga mnie mądrość wiedziałem że dla mnie to strata czasu..W wieku 18 lat pojawiły się marzenia. Właściwie nie wiem z czego czerpałem ich moc. Niby dziury w kieszeniach a ja zaczynałem marzyć o tym by wybudować dom. Niby zycie imprezowe,pierwsze stosunki sexualne a marzenie by mieć rodzinę. Na pierwszy rzut oka sporo sprzeczności.. Dziś wiem że to było bardzo potrzebne. Pierwsza prace. Zawsze na bardzo krótki okres. Chęć zarabiania dużych pieniędzy była dla mnie ważniejsza od tracenia czasu na naukę czy też chodzenia do pracy za zwykłe wynagrodzenia. Wiedziałem że nie tędy droga do sukcesu. Pierwszy interes. Nie z moich przemyśleń a raczej wizji rodziców. Klapa lecz nie całkowita. Dołożyłem do niego coś co przetrwało i dało całkiem dobry dochód. Pierwszy związek. Zaczynaja się schody:) Kobieta starsza. W tamtym czasie zawsze pociągały mnie kobiety dojrzalsze i dziś pewnie też tak jest. Tyle tylko że nie fizyczność a psychika mnie taka kręci.. CDN

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Facet skorpion nigdy nie kocha nikogo kocha jakieś tam piękno, czyjąś elokwencję, inteligencję ale nie osobę...to jest takie zdradzieckie dno! żaden poważny czlowiek!

Gość gość
Nie zgodzę się.

Gość gość
taa a dlaczego? przecież to kawał idioty, popaprańca!

Gość gość
skorpion ma albo 2, 3 osoby na uwadze albo nikogo to juz wystarczy, aby wiedzuec ze to dziwak

Gość gość
Daleko wam do Skorpiona , mozecie sobie tylko pomarzyć .To jeden z najsilniejszych znaków , który uwielbia wyzwania i nigdy się nie poddaje . A kochać potrafi jak nikt na świecie.Miłego wieczoru , żegnam . Scorpio.

Gość gość
21.06 ha, ha, ha bo PĘKNĘ!!! albo Cię czymś rąbnę! skorpionka

Gość gość
Podnoszę temat. Jak kocha mężczyzna skorpion. Macie jakieś doświadczenia. Ten mój pojawia się i znika i jest strasznie nieśmiały

Gość gość
Ostro a to nie nieśmiałość, tylko wyrachowanie :-)

Gość gość
Wyrachowanie, które objawia się przez nieśmiałość? Dziwne? Napisz coś więcej. Jesteś skorpionem?