Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdkld;kd

Czy Wasi mężowie też tak reagują?

Polecane posty

Gość dwdkld;kd

Mój mąż od kiedy dowiedział się że jestem w ciąży zwariował, wyręcza mnie we wszystkim, ni mi nie można robić nawet już schylić mi się nie pozwala. Dodam że jest to 6 tydzień

Gość dwdkld;kd
Na początku to było nawet zabawne ale teraz juz zaczyna mnie wkurzać. Poszedł nawet spać do salonu żebym miała więcej miejsca

Gość mama sama w domu...
na początku tak robiła ale go uświadomiłam że mnie to denerwuje że nie jestem kaleką tylko w ciąży ale jeśli komuś nie przeszkadza to czemu nie niech korzysta

Gość Trochę smutna żona...
A ja Ci zazdroszczę :)

Gość hhjgbhj
Ja też:(

Gość dwdkld;kd
No nie mówicie to tylko mój jakiś taki dziwny? Dziwii mnie to bo zawsze był bałaganiarzem a teraz nawet za porządek się wziął

Gość hhjgbhj
Mój ma chyba jakąś prywatną listę samowystarczalnych kobiet:Siostra całe 9m pracowała,jeździła na rowerze,skakała na bungee;),babcia pięcioro wychowała,rok po roku ,sama,i przy okazji miała piękną figurę całe życie,matka to już w ogóle fenomen ,oraz gro tych wszystkich dzielnych kobiet ,samowystarczalnych,z dziećmi na biodrach,plecach,pracujących,świetnie gotujących i rozumiejących że facet czasem potrzebuje odetchnąć przy piwie..:D Qrva-a ja chcę znieczulenie do porodu(jaki wstyd..),i płaczę jak mi dziecko cycki gryzie,zamiast z miną Madonny nad dzieciątkiem kontemplować to niebywałe szczęście jakie stało się moim udziałem gdy zostałam z łaski zapłodniona....Kobito!Gdzie Ty tego faceta dorwałaś?:D:D:D

Gość dwdkld;kd
a wiecie co mnie najbardziej wkurza? Tekst jego i teściowej "odżywiaj się zdrowo" no kurwa choćbym sama nie wiedziała

Gość Jabardzo
Ja jestem w 16tc. Mój mąż z kolei oduczył się słowa "nie" :)

Gość vda
ja miałam ciąże zagrożoną więc mąż robił absolutnie wszystko, najlepsze że sporo mu z tego zostało....

hhjgbhj dziewczyno, gdzie Ty takiego bufona skostniałego, busa nawet nie zacofanego, ale jakiegoś zakłamanego ciotę znalazłaś??? Nie mów, że to serio Twój mąż... :O Strasznie Ci współczuję... :( Przede wszystkim jego rodziny, bo gdyby nie ona, to byś może go jeszcze wychowała sobie... Kochasz go chociaż, a on Ciebie?