Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi56

"Dni Herbaty" - kto był?

Polecane posty

Gość emi56

jejjj no ktoś mi skasował poprzedni temat :/// to jeszcze raz :/ czytałam w newsweeku o dniach herbaty, to jakis festiwal dla herbaciarzy, mozna sobie iść do knajpy i tam wziąć udział. poczytałam trochę na stronie oficjalnej i fajnie to brzmi, dobieranie herbaty do potrawy etc, no i chętnie się wybiorę do jakiejś restauracji, tylko no pytanie czy ktoś już to zna i brał udział? nie chcę iść w ciemno, kto polecia kto nie? hm tak mysle ze skoro newsweek w tym bierze udzial to nie moze byc lipy. pomocy:)

Gość ibnięta
ja wole dni MAŚLANKI albo KAKAO :p

ciekawa jestem... czytam newsweek'a na bieżąco, ale coś przeoczyłam wzmiankę o dniach herbaty. muszę porządnie przewertować :) pewnie nikt z tego forum nie był :P

aaa to przypadkiem nie jest w tym newsweeku w którym dodawali kalendarzyk dilmah? a ja głupia się zastanawiam z jakiej to okazji :D

Gość emi56
@merry-go-round taaak w tym z kalendarzem też było, ale ja głównie czytałam teraz na ich stronie, na www.newsweek.pl/dilmah tam jest dużo info o tym. kalendarz swoją drogą jest spoko, fajnie że Tym jest w środku:)

Gość emi56
wejdz sobie na www.dniherbaty.pl , tam jest napisane wszystko. w skrócie polega na tym, że patrzysz na liście lokali, gdzie mają prowadzone te DH, i idziesz do wybranej restauracji, no i z tego co jest opis na stronie to tam w knajpie już masz różne herbaciane activities - dobieranie herbaty do jedzenia, testy osobowości, drinki na herbacie itd. poczytaj sobie

Gość emi56
no wlasnie ja tez i chce isc sprawdzic tylko pytam czy moze ktoś już był :>> nie lubię tak w ciemno :))

warto poznać opinie, ale ja nie widzę przeciwności, aby wybrać się w ciemno.jedyną przykrą niespodzianką może okazać się cena a wtedy trzeba będzie wyjść z niesmakiem dosłownie i w przenośni :P

Gość emi56
etam cena, myslę że bez przesady :) herbata droga być nie może! dziś na uczelni właśnie gadałam o tym z koleżanką, i zdecydowałyśmy że pójdziemy, a co tam :D ale ponawiam pytanie, CZY KTOŚ BRAŁ UDZIAŁ W DNIACH HERBATY? :)

Gość emi56
O matko, dziś jednak sięokazało że herbata MOŻE być droga - grzebałam sobie po stronie tyych dni herbaty i weszłam do sklepu internetowego i znalazłam tam biała herbatę za 111 zł :OO szaleństwo! :))

ale to pewnie jest dużo gramów tej herbaty skoro taki koszt, czyli na kilka bądź kilkanaście filiżanek. a jedna filiżanka na promowanych dniach herbaty nie sądzę aby osiągnęła taką cenę :) na forum ktoś założył podobny wątek i tez wybiera się na weekend na dni herbaty :)

Gość jahen
byłam na tych Dniach Herbaty wczoraj wieczorem, całkowicie przypadkiem, bez planowania tego:) powiem wam, że było miło. piłyśmy cały wieczór herbatę z winem (!!!), do tego jakieś zabawy typu testy osobowości, itd. tak więc myslę, że mogę polecić. ceny niewysokie, zabawy sporo.

Gość Miko666
Nom ja tez byłam , ale to już jakiś czas temu trafiłam gdzies w knajpce na akcję z okazji tych Dni Herbaty. Spoko, mi tam najbardziej smakował drin z herbatą :P:P :P

Gość timon timmy
ja nie byłem. którą knajpę polecacie? widzę że to od dilmah. lubię ich herbaty, zwłaszcza tę serięsypaną dla smakoszy, szkoda tylko że tak ciężko dostępna w supermarketach

Gość Miko666
No w marketach faktycznie cięzko o takie rarytasy ;/ Ale w necie spokojnie można dostać, także nie jest źle jeszcze. A ten to najlepiej sobie sam wybierz, wiadomo każdy ma jakieś tam swoje preferencje - a na stronie masz wyszukiwarke lokali www.dniherbaty.pl

Gość Biczys12
oo o a co to za driny z herbatą ?? Przepisik może by ktoś wrzucił:P Widze, że ciekawe rzeczy na tych dniach herbaty sie dzieją no no :p

słuchajcie stronka już się nie otwiera z lokalami które biorą udział w akcji :( czy to oznacza, że już po dniach herbaty? a miałam iść w sobotę :( no nieee!!! powiedzcie, ze to tylko blad strony (choc trwa juz od rana)

Gość Miko666
O kurcze rzeczywiście, ale to chyba tylko awaria, bo z tego co tam czytałam to Dni Herbaty miały trwać do końca grudnia... W Newsweeku też pamiętam, że tak pisali

ja czytałam ze do połowy grudnia. cholera nie mogę teraz znaleźć knajpy a zalezy mi na mapce aby lokalizacje tez obczaić :(

Gość emi56
rany, rzeczywiście, cała strona siadła.. Może to tylko awaria na trochę. spróbuj w takim razie sie przejsc do takiej tej ich herbaciarni, nazywa sie t-bar, w warszaiwe na przeciwko wedla tego koło chmielnej, tam też mająte herbaciane activities, przechodziłam tamtędy w zeszły weekend

Gość Miko666
Wiesz co poszukaj sobie info w klubie miłośników dobrej herbaty, oni są na bieżąco ze wszystkim co z herbatą związane, a jak wygooglasz to Ci wyskoczą ich strony . Zreszta pewnie do soboty naprawią, moze za duzy rich był na stronie czy coś

Gość emi56
oooj z krakowa! pieknie! ej jak szukalam info o tych dniach to gdzies jakas laska pisala ze ona byla w krakowie w takiej restauracji na P na pewno, coś z platyną? platinium? plaza? jakieś takie "bpgate" słowo w każdym razie hehehehehehehhe. to przyjedz do wwy to pojdziemy razem do tbaru :D na herbate z wódką :D