Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi56

"Dni Herbaty" - kto był?

Polecane posty

Gość emi56
nie, never, ale mam masę znajomych którzy studiują, agiehy ujoty mieszkania na zakopiańskiej i dietla, takie takie ;]

Gość basia2107@gmail.com
basia2107@gmail.com

Gość Miko666
heh to Wam zeszło - od herbaty do wódki :P jednak dobrze ze na studia do Wawy sciągnęłam - takie Dni Herbaty mnie nie mijaja hehe e nom ja byłam, herbatę i miód piłam ;) test wypełniłam - wyszło, ze pasują do mnie herbaty białe :)

ale w Krakowie pewnie w któryś knajpach też są te Dni Herbaty. tylko widzisz... coś nie mogę trafić :( a temat zszedł na alkohole, bo dają też herbatkę z taką właśnie wkładką :P emi tak pisała. a Ty widzę grzecznie Miko ;)

Gość emi56
oj sprawdź w tym Prominencie, mówię ci że czytałam, jakaś dziewczyna tam była i tam piła herbę z alko:P dietla nie za bardzo ogarniam bo bywam tam tylko nocami i tylko w stanie wskazującym! łatwiej mi idzie z zakopiańską i ogrodem jordanowskim i przechodzeniem przez dziurę w siatce w tymże parku ;)

Gość Miko666
No życie bywa niesprawiedliwe, mi tam się herbata z alko nie trafiła no :( A serio to byłam akurat w lokalu, w którym dobierano odpowiedni smak herbaty do potrawy :)