Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mix Plus:)

Listy do M kto był?Fajny film?

Polecane posty

jak w temacie:P

Gość beznadziejny i strata czasu i
nerwów

Dlaczego?

Gość kfkkgg
a mi sie podobal :) ale taki troche podobny do To wlasnie milosc, ale ogolnie bardzo fajny, fajne teksty

Gość stop gówniarstwu
Kolejna polska komedia z tą sama mdląca obsadą. Adamczyk, Karolak ;O:O jak by innych aktorów nie było Film o wszystkim i o niczym ! Dajcie spokój, szkoda kasy i czasu na takie coś! Preferuje ambitne kino, a nie Kasie Zielińską, "aktorkę" jednej roli ..

My z M wybieramy się w niedzielę tydzień czekaliśmy na wolne miejsce i cudem się udało

hmmmm nie ma nikogo więcej kto był na tym filmie?:P

Gość kfkkgg
moze nie jest jakis mega ambitny, ale przyjemny... taka typowa komedia romantyczna. podchodzilam ogolnie sceptynie do tego filmu, bo polskie zazwyczaj sa do dupy, ale ten akurat byl fajny, moze dlatego ze troche zgapiony z To wlasnie milosc

Gość stop gówniarstwu
za chwile to w Tv będzie ale widocznie macie za duzo chajsu i pojdziecie dla samsego pojscia *uj wie na co :o

Może i będzie za chwilę w TV,ale można raz na jakiś czas wybrać się do kina....

Gość stop gówniarstwu
do kina możesz iść ale nie na film :O:)))) hahahhahahahahha, ja w kinie jestem dosc często

stop gówniarstwu ECHHH... Był ktoś jeszcze na tym filmie????:) Proszę o odpowiedzi:P

Gość dobra autorko
ludzie łykają wszystko co im się rzuci pod nos :-O nienawidze agresywnego reklamowania i to w dodatku pewnej hały. i wciąz te same ryje :-O przeciez to jest ewidentne skupisko "sław" i "gwiazd" o kant dupa rozbitych, a ludzie łaża do kina jak zahipnotyzowani :-O jedyna diagnoza - Polacy to ciemny naród, wszystko kupi :-O

Gość stop gówniarstwu
dobra autorko POPIERAM !!!! przejrzyjcie ludzie na oczy, to manipulowanie, te premiery, migawki w TV

Gość dobra autorko
filmu nie widziałam, ale na bank jest seks i golizna oraz stereotypowe zbiegi okoliczności :O nic innego nie potrafią wymyślić, traktują widza jak tępego troglodytę z epoki karbon mówię stanowcze nie! polskim współczesnym filmom !!!! to jeden wielki marketing, reklama i nabijanie kasy na gównie

Gość byłam i bardzo mi się podobał
zresztą pełne sale wszystko mówią

byłam i bardzo mi się podobał właśnie te pełne sale.... pełne sale a niby nikt nie chodzi to jest ciekawe....:P

Gość byłam i bardzo mi się podobał
autorka pyta o zdanie tych, którzy film WIDZIELI

Gość stop gówniarstwu
Placąc duzą kase za bilet w kinie (nie oszukujmy sie jest drogo) Chce wyjść z kina i miec po obejrzanym filmie jakieś przemyślenie, własną interpretacje itd. Natomiast co do komedii, to owszem, ale nie romantycznych, przez ktore przewijają sie tylko gole dupska..... zlewam taki syf! to moge sobie najwyzej w TV obejrzec!

Gość dobra autorko
no i widzicie tym się różni mądry człowiek od głupiego, że mądry nie musi czegoś widzieć by coś wiedzieć, natomiast głupi jest przekonany,że coś jest cudowne tylko dlatego, żwe tak mu powiedzieli ;-) Bogu dziękuję, żeał mi rozum i samodzielne myślenie...

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
od czasu lejdis nic fajnego nie wypuścili. Szmiry same. Wszystko przereklamowane. Nasze kino jest okropne! Nawet za darmo bym do kina nie poszła na polski film :)

Gość dobra autorko
że niby pełne sale to ma być wyznacznik tego, czy film jest dobry?????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D o Boże! bardziej idiotycznej rzeczy nie słyszałam :-O czyli poszłaś do kina bo byś przekonana,że film jest dobry? czyli wydałaś opinię o nim jeszcze zanim go zobaczyłaś> Różnisz się czymś ode mnie w tej kwestii? a ci co tam siedzieli w 99% żałują, jesli oczywiście mają jakiś rozum

Czytaj ze zrozumieniem okej?! Nie patrze na to ile ludzi było już na tym filmie tylko po prostu chcemy iść z M i się odprężyć :D

Właśnie moi znajomi też polecają Go:)

Czy panie które krytykują były w kinie, czy nie chciało im się wydawać pieniędzy? ;) Jak ktoś czegoś nie widział, to raczej nie ma podstaw żeby się wypowiadać na ten temat. Ja widziałam i mi się bardzo podobał. Lekki film, prawdziwa komedia romantyczna, po pierwsze komedia bo naprawdę było dużo śmiesznych momentów a poza tym prawdziwie romantyczna i to z przesłaniem. :) Fajny, ciepły, śmieszny, świąteczny film. No ale nie dla polskich malkontentów. :P

Gość dobra autorko
opinia znajomych :-D no tak :-D no comment

Weźcie przestańcie się czepiać same nie byłyście a dajecie opinie ech

Gość dobra autorko
całe życie ktos musi wami kierowac i mówić wam co jest dobre/fajne/.wartościowe/złe/niepotrzebne :-O jednak ludzie sa naprawdę głupi i ograniczeni, to jest przerażające :-O można z wami zrobić co się tylko chce :-O

...jezeli tak to możecie je wyslac do nas (dane-miast.pl) . Jakiekolwiek zdjecie, moę byc zdjecie rynku, mostu, ulicy, kosciola, ratusza, boiska, jeziorka, cokolwiek. wysljcie je do nas. my je opublikujemy i wezmiesz udzial w losowania iPoda........ nie muszi sie nigdzie rejestrowac... zapraszamy adres : http://www.dane-miast.pl