Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mix Plus:)

Listy do M kto był?Fajny film?

Polecane posty

Gość Mix Plus:)
dobra autorko umiesz tylko krytykować?! Skończ już wyraziłaś swoje zdanie dziękuje za nie i żegnam !:)

Gość dobra autorko
nie, nie wyraziłam jeszcze swojego zdania :-) bo w przeciwieństwie do Was jakies swoje zdanie mam i to na różne tematy i nie musze czekac jak ktoś mi podpowie comam myślec o tym czy o tamtym./ Współczuję ograniczenia umysłowego

Nie wiem dlaczego jeszcze nie upadła polska "komedia" współczesna..przecież w każdym z tych filmów graja ci sami (kiepscy) aktorzy, wątki są bardzo podobne (albo nie ma ich w ogóle), rzucanie mięsem i zawsze musi pojawić się goła baba. Przecież te filmy to dno, niby o gustach się nie dyskutuje ale komu to się podoba? A ci pożal się Boże "aktorzy"..zachłystujący się sławą idioci. Tyle jest zdolnych młodych ludzi w szkole filmowej, szkoda, że nie są dopuszczani do "koryta" przez głupie gwiazdki, którym wydaje się, że są megagwiazdami filmowymi..

Gość pshotka
jak dla mnie ok taki lekki nie zly i inny niz np testtosteron mniej przeklenstw i golizny niz do tej pory

Gość em a es zet i en
ja byłam i polecam :) na początku miałam obawy, że pieniądze wywalone w błoto, że mnie nie zaskoczy ale rozczarowałam się pozytywnie :) zabawne dialogi, naprawdę sala wybuchała co chwilę śmiechem, były też wzruszające momenty, nie był taki przewidywalny całkowicie i szczerze mówiąc, nie dopatrzyłam się żadnego podobieństwa do "to właśnie miłość" a oglądałam kilka razy. listy do m mają swoją, zupełnie inną fabułę jak dla mnie a poza tym, gusta są różnie i nie ma co o nich dyskutować i krytykować to że komuś się podoba coś innego niż by czy coś