Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zepsuta żona

Jak mam przekonać się do seksu z mężem ?

Polecane posty

Pisałam na uczuciowym, ale tam żadnych porad, więc próbuje tutaj. Miała któraś z was ten problem ? Jak go rozwiązała ?

Gość dalton767
Ale w czym problem?

No to jeszcze raz napisze w czym problem - seks z mężem mnie nie kręci, jestem szmata i kreci mnie wszystko co złe i wynaturzone, a seks z mężem kojarzy mi się tak przyzwoicie.

Gość a to chyba tylko po pijaku
obawiam się, ze nie ma innej metody. A w ogole to dlaczego masz sie zmuszac?

a to chyba tylko po pijaku - żeby jeszcze chodziło o zmuszanie się, gdyby na mnie krzyczał, kazał mi, robił to na siłę - to pół biedy byłoby może całkiem miło, ale on jest porządny i się zachowuje nad wyraz przyzwoicie i mnie to kompletnie odrzuca

no toż ja się nie zmuszam, ale chciałabym w końcu jakoś uprawiać seks z moim mężem z przyjemnością a nie ze wszystkimi innymi

Gość dalton767
I co oczekujesz rozgrzeszenia? My Cię nie przekonamy, najwyżej przelecimy.

czasami wychodzę do knajpy ubieram się wyzywająco maluje usta i paznokcie na czerwono i myślę, że pewnie wyglądam jak szmata, z pewnością faceci patrzą na mnie i wiedzą że lubię być ostro rżnięta i obciągać na kolanach, a on mi powtarza ciągle, że mnie szanuje i nie chce pieprzyc w tyłek i taka z nim robota

Gość nei_nej
Pff! Też mi problem. Weź kartę, splukaj konto na ciuchy i kosmetyczkę brdziesz miala i lanie, i wyzwiska, a nawet ostry seks jeśli będziesz w naturze spłacala :D

do nei - wiesz ile ja takich akcji robiłam,. żeby sie wściekł ? max co dostałam to delikatny policzek i parę ostrych słów

naprawioną ?dobre hihi, no raczej miałem na mysli by choc raz na jakis czas była tak mocno zepsuta...ale cóż, próby me spełzaja na niczym

zepsuta żona tu raczej jest problem twojej natury psychicznej/psychologicznej bo ty byś chciała wyłuzdany ostry sex stulecia przepełniony gwałtem i siłą spróbuj go namówić do jakichś zabaw sexualnych, poudawajcie że on Cię gwałci, odgrajcie jakąś chorą scenkę:P

to nie musi być seks stulecia :D wystarczyłoby porządne sponiewieranie mnie, pokazanie gdzie jest moje miejsce, najlepiej regularne, dla dobrego funkcjonowania a mnie się taki święty trafił, a po ślubie jeszcze się bardziej zmienił, wcześniej był ostrzejszy, mnie się wydaje, że on jako zonę nagle zaczął mnie bardziej "szanować"

to weź go namów na udawany gwałt, kilka klapsów w dupsko żeby ręka ci została weź mu powiedz czego oczekujesz i co cie podnieca jak mu tak powiesz że taki grzeczny sex ciebie nie podnieca i nie daje zadnej przyjemności to może się załamie i weźmie za siebie

husky_husky, ale on o tym doskonale wie, przed slubem dostałam kilka razy pasem, były klapsy, wiazanie, ale teraz po pierwsze jest delikatniejszy, po drugie ja bym chciała jeszcze ostrzej niz wtedy, nie wiem jak mam z nim gadac, juz brak mi sił

Gość leniu
moze ja ci pomoge

e tam , taki jest , taki był , a to ze czasem próbował sie dostosować , bo mu po prostu najzwyczajniej w swiecie zależało , a teraz tez zależy jeno inaczej ,

Gość Marcin Wawa30
No widzisz nie zawsze sie dostaje to czego sie oczekuje, ja mam na odwrot moja zona jest bardzo porzadna i zadnych polykow, anali itp.... Bardzo ja kocham i szanuje ale czasem chcialbym ostrzejszej akcji. Co powiesz na podwojna penetracje partner i wobra ? Kreci cie to ?

Gość milicjantzsexshpu
hej zepsuta ty musisz byc strasznie fajną szmatą chciałbym cie mieć w domu i 90%facetów pewnie tez jak ty wybrałaś sobie takiego swietego?

zmień męza? :P albo sie wogole pozbądź bedziesz się prostytuować do woli i jeszcze zarobisz :classic_cool: