Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia_zrw

Facet sknera

Polecane posty

Gość małgosia_zrw

nie wiem jak Wy ale skąpiarstwo uważam za okropną cechę. Dlaczego faceci to takie sknery? Płakac mi sie chcialo kiedy bylam z bylym facetem w sklepie i zobaczyl ze serek homo jest tanszy o 60 gr niz u niego w sklepie - niby banał ale smiesznie tego typu uwagi brzmią od faceta ktory chwali się wysokim statusem materialnym, wielkim mieszkaniem i najdroższym sprzętem rtv..

Gość julka19x
to właśnie dzięki codziennym oszczędnościom można sobie pozwolić na luksus.nie wiem o co ci chodzi,nie kupil Ci tego serka?

Gość SmierdzacyKwiatuszek
No rzeczywiście sknera... Heh sama moglas kupić sobie jakiś glupi serek.

Gość małgosia_zrw
nie chodzi o serek chodzi o sam fakt zwracania uwagi na kase - niby z jednej strony szpan przed wszystkimi a z drugiej oszczednosc co do grosza? po co to? a swoja droga to nie wiem co te zlosliwe komentarze maja wniesc bo sama kwestia czy ktos cos komus kupi nie jest poruszana

Je tez tak mam, ostatnio kupiłam cienie do powiek za 52 zł, ale deser-serek kupiłam za 0.99 bo akurat ten był w promocji :D

Gość serebia
a co zrobić z facetem którzy na sobie nie oszczędza a rodzinie wszystkiego odmawia?

serebia to kwestia złych priorytetów :( znaczy z erodzian ma niski priorytet, czyli do bani taki facet :( co do tematu, są rzeczy na których nam zależy i damy za nei wiele, a potem wyruzty sumienia że jestem rozrzutna to oszczędzam na innych :)

Gość fiołkowa_smutna_pana
wiesz co nie wiem czy zcasem nie mylisz oszczedności ze sknerstwem :) Ja sama też oszczędzam, bo szkoda mi przepłacać za coś skoro mogę miec w tej cenie 2 rzeczy .... ale gdy mam cos to zaraz dziele sie z innymi, albo, gdy jestem w sklepie po cos do jedzenia od razu kupuję dla siebie i swojego faceta i nigdy nie chcę by mi oddawał itd. sknera to był moj ex, ktory bedac ze mna na wyjeździe nie podzielił sie ze mna ostatnia kanapka.. skoro wiedział,ze ja tez jestem glodna.. :P:P malo tego padałam z głodu.. nawet kawalek czekolady czy batona nie chciał dac innym haha :P

Gość małgosia_zrw
sama jakos nie przywiazuje wagi do kasy i kazdej złotówki, nie analizuje dlatego obrzydza mnie gdy za kazdym razem podkresla ktos to, ze sweter ktory ma był drogi, to ze uzywa kremu do twarzy i jest go malo ale byl drogi, cholera, sa inne kwestie a dla mnie liczenie sie z kazdym groszem a z drugiej strony przechwalanie kasa jest ..obrzydliwe

wygladają efektownie ale obecnie nie dałąbym tyle zacienie poza tm kupuje ostatnio na allegro w przecenach a bazy pod cienie uzywasz??

Gość taki jeden_uio
ktoś tu chyba miesza pojęcia sknera to ktoś, kto nie wydaje pieniędzy na rzeczy, które są potrzebne, a nie ktoś, kto zwraca uwagę, ile co kosztuje autorka tego postu to chyba pindzia, za którą wiecznie ktoś regulował rachunki - najpierw rodzice, a teraz ma to robić facet w takim układzie to faktycznie można się nie przejmować cenami żal.pl

setunia - nie stosuję bazy, to wyższa szkoła jazdy, jam amatorka w tej dziedzinie. Teraz też zamówiłam parę rzeczy an allegro, wyjdzie ekonomiczniej.