Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

fotelik samochodowy do 500 zl

Polecane posty

Zamierzam kupić fotelik dla 9 mc dziecka. Jaki możecie polecić? Chciałabym oczywiści żeby był jak najbardziej bezpieczny. nie chce kupować droższego ze względu ze auto trzymam na ulicy i boje się ze ktoś może ukraść. Czy w ogole sa do tej kwoty warte uwagi?

Gość O matko......
recaro?

he ja ostatnio się rozglądam i powiem ci że jeśli chcesz lepszy to za 500 będzie ciężko... ja szykuję tysiaka ale i to nie wiem czy wystarczy... wejdź na testy spisz pierwszą 8 fotelików, sprawdź w necie jak wyglądają i jakie ceny a potem pojedź do sklepu najpierw sama sprawdzić czy wogóle takie foteliki są ( ja już wiem że u mnie w 80 tys mieście nie ma :D ani jednego z tej ósemki) a jak są to jedź drugi raz z dzieckiem i samochodem i najpierw przymierz dziecko do fotelika a potem wybrane foteliki do samochodu bo nie wszystkie pasują.... jako początkujący rodzic kupiłam swemu dziecku taki tańszy fotelik i hmm jestem z niego średnio zadowolona... mogłam się pofatygować do większego miasta i zainwestować w ciut lepszy ale mądry polak po szkodzie i drugie dziecko będzie jeździło już w lepszym foteliku

mieszkam na 3 pietrze nie mam windy,nie w głowie mi wnoszenie go i do tego dziecka 11 kg. Do tego w szpilkach i elegancko ubrana włazić codziennie z ciezkim fotelikiem. A co z dzieckiem zrobić podczas montażu fotelika. Ja się nie mogę doczekać żeby przestać go nosić wtym pierwszym foteliku.

bierz fotelik do domu. Najlepsze (według testów bezpieczeństwa) są Romery i Maxi Cosi

Gość hryzantemka
polecam maxi cosi priori, jest świetny, kupiłam w prpmocji na allegro za 450 zł