Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viaderko

ej no

Polecane posty

Gość ja to bym chciala
A o czym? Bo jak na jakis ciekawy temat to sie moze zmusze...

Gość darusiiiiaaa
mów :) wysluchamy Ci a nawey odpiszemy :)

Gość hjhjhjhhhjhl
lord vader, to Ty?

Gość hjhjhjhhhjhl
jak to nie... Viaderko bawiliśmy się razem na podwórku kiedym dorastali

Gość ja to bym chciala
Po mojej glowie kraza 2 mysli, zpalic fajke czy nie, rozwazam wszystkie za i przeciw....a druga to mysl o utraconej miłosci...

Gość hjhjhjhhhjhl
dobra chciałam głupio zagadać, bo oczym można rozmawiać jak zakłada sie temat by pogadać o czymkolwiek. Gadajcie o problemach uwielbiam je czytać. Mogłabym siedzieć i czytać to od rana do wieczora

Gość ja to bym chciala
Dzieki, jak pozwalasz to zapale;)

Gość ja to bym chciala
Taka juz nasza natura ze sluchac lubimy o problemach innych ludzi, bo w sumie lepiej sie czlowiekowi robi jak pomysli ze inni maja bardziej przeje....

Gość hjhjhjhhhjhl
no ok, porozmawiajmy o czymkolwiek. Np. o tym, ze ilekroć tutaj wchodzę, to mam takie wrażenie; matko gdzie są ci wszyscy ludzie i ich problemy na codzień.. Na co dzień nic nie widać. Nie widzę patologicznych zachowań, masowo piszących na forach prawiczków(..szok, że tu siedzą, więc często myślę, to to jakiś dowcipniś), rozbitych rodzin itd itp.. i tak myślę; moje problemy to chyba nic bo toną w morzu tego, co tu piszą ludzie. Co Ty na to Viadro?

wiesz dla mnie niektóre problemy to kpiny, dziwię się, że ludzie mają takie rozterki ;P ale fakt są też takie które wyglądają ekhm poważnie...najbardziej nie lubię topików o zdradach brrr, nie chciałabym tego doświaczyć

Gość darusiiiiaaa
a moze po prostu lepiej jest sie tutaj wyzalic komus kogo nie znamy, i nie widzimy. niektorym jest latwiej. zaufanie do niektorych kolezanek i kolegow jest ograniczone a tutaj i tak nikt nas nie zna, przynajniej nie wie, ze ja to ja :)

Gość darusiiiiaaa
czasami sie zastanawiam czy zdarzylo mi sie pisac z kims znajomym tutaj na forum i nie wiedziec, ze sie znamy :)

możliwe, ale znajdzie się jedna czy dwie osoby, które Cię wysłuchają, reszta wykpi...i tak cały czas

Gość hjhjhjhhhjhl
no, więc właśnie; dzisiaj rozwaliła mnie rozkmina jakiejś babki, która boi się, bo ona miała zły kontakt z mężem w związku z czym "pokochała" się trochę z koleżanką i pyta; No i co teraz? I z jej dzieckiem co teraz? Nie wiem co mam myśleć.

Gość milkag1
A ja się własnie dowiedziałam o ex rzeczy jak z horroru połączonego z tasiemcem brazylijskim.Myslałam-smiac się czy plakać?I smieję sie do tej pory :)

Gość ja to bym chciala
Nikt chyba nie chcialby doswiadczyc zdrady ale tak to juz jest w zyciu ze doswiadczamy rzeczy o ktorych nam sie nawet nie snilo a na pewno nie marzylismy o nich.

Gość hjhjhjhhhjhl
hehe darusia.. no, racja, albo ktoś z Twojego miasta/wsi cokolwiek.

Gość hjhjhjhhhjhl
nie mówiłam, że jeśli nie zaczniemy rozmawiac o problemach to temat umrze? Milkag zacznie i już poleci z górki.. ..uciekam:P

Gość ja to bym chciala
Fakt, czesc tematow to marne prowo. Co do prawiczkow, zycie seksualne to powazna sprawa... oni nawet nie wiedza za czym tesknia...moze im nawet lzej niz nie prawiczkowi na głodzie?

Gość milkag1
No nie wiem czy mogę:) Okazał się filmowym Tulipanem o wyglądzie Gargamela( jesli ktoś pamieta) z klejącymi się do różnych rzeczy łapkami i firmą KRUK znaną z reklam za plecami :).Totalna masakra.