Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www.ania.

ping pong Kory kitem roku

Polecane posty

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ta piosenka to koszmar i wstyd dla Kory ze cos takiego zaspiewała

Gość a ja chciałabym dostać
ja też padłam... a jeszcze jak zagrała to w programie 'must be the music'... :O kiedy kilka minut wcześniej miała CZELNOŚĆ jechać po innych wykonawcach... :O tzn. no ja rozumiem... ale kurde... z takim czymś wystartować po krytykowaniu innych, którzy wtedy wypadli lepiej niż ona... no to... :O

Gość kafereria to syf
obciach na maxa ta piosenka. Kora do piachu!!!

Ja twierdze że cała płyta jest w porządku nie biorąc pod uwagę promo. Piosenka jest o czymś, o pewnym wydarzeniu w mast be de music. Także chciała przyciągnąć za pomocą szumu trochę waszych spojrzeń. Zawszę lubiłem Korę i złego słowa o niej nie powiem.

Gość Yanka
obciach na Maxa!

Gość oxo
Dawniej Kora była kims w polskiej muzyce, mozna powiedziec ikoną. Dzisiaj dla mnie nie jest żadną ikoną. Jest zmanierowaną starą babą, nawet myślę, że ma coś z głową bo normalna to ona nie jest. Ta piosenka to dno.

Gość klodia_klodia
Korę trzeba zrozumiec ... cała płyta "Ping pong" to kwintesencja Kory... piosenka Ping- pong jest o czymś, tylko trzeba zrozumiec o czym... jako jedyna piosenka nie napisana przez Korę ... chociaż szczerze powiem ze najmniej mi się podoba... ale reszta piosenek jest po prostu nieziemska:)

Gość picassa
Szkoda, ze w Pl nie przyznają żadnych antyoskarów:D Miałabyś stara ruro gwarantowane pierwsze miejsce!

Gość Aalfa
jestem tym zniesmaczona. Kiedyś dziwiła mnie Budka Suflera, że zaczęła grać pod publiczkę. Kora przeszła samą siebie.