dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Listopad 25, 2011 penisie i teraz obrażony zamknął się w pokoju i mega foch :D A podobno mężczyźni mają taki dystans do siebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do siebie tak ale Napisano Listopad 25, 2011 nie do swojego fiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwariowałaśnaprawdę Napisano Listopad 25, 2011 Do siebie może mają go "niego" jak widać nie bardzo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 25, 2011 hahahha przynajmniej masz spokoj i chwile dla siebie :) oni zawsze-ale powiedz szczerze..-a jak juz powiesz to foch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Listopad 25, 2011 Obraził się na amen, a najlepsze.... po około 2 h wyszedł i mówi "przeproś mnie" i dalej poszedł się zamknąć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość t grte gt Napisano Listopad 25, 2011 a co mu powiedzialas? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 25, 2011 A mowilas prawde czy klamalas..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podpadlam jum malego Napisano Listopad 25, 2011 :D:D:D smieszny ten Twoj facet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 25, 2011 nie mozna przepraszac za szczerosc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swinkachudzinka. Napisano Listopad 25, 2011 Faceci są przewrażliwieni na tym punkcie. Co mu powiedziałaś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce zasnac Napisano Listopad 25, 2011 jakbym ci powiedzial co sadze o twoich cyckach albo ryju to bys sie z domu wyniosla wiec kto ma wiekszy problem ze soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GONBABEDOLASA III Napisano Listopad 25, 2011 uważaj bo CI rzuci jakąś szczerą uwagę odnośnie celulitu albo prezencji porannej :D i zobaczymy kto tu strzeli focha wtedy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce zasnac Napisano Listopad 25, 2011 nie mowiac o brudnej, smierdzacej cipie ktora ma sie nijak do tych z filmow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidor856 Napisano Listopad 25, 2011 ja mojemu mówię często w żartach - on się śmieje, nigdy się nie obraził, czasami w odwecie też coś powie i też się nie obrazam, bo skoro jesteśmy razem to się akceptujemy w każdym calu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 25, 2011 buhahaha nastepni niedowartościowani faceci piszą :D chyba to zabolało nie tylko Twojego faceta ..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zirytowany facet z pokoju Napisano Listopad 25, 2011 pokaż cycki, dupę, nogi, stopy, dłonie, dekolt, buzię i cipę to my ciebie ocenimy... zobaczymy ile ci tej pewności siebie zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 25, 2011 ona pisala o jednej czesci ciala, to czemu nagle ma pokazywac wszystkie?'] spokojnie, wdech wydech niedlugo swieta ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zirytowany facet z pokoju Napisano Listopad 25, 2011 nie mam problemu ze swoim penisem bo kim ty jesteś żeby mi mówić czy moje 18cm to mało czy dużo? komentuję tylko twoje chamstwo i życzę, żeby jakiś facet sprawił kiedyś, że zawyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zirytowany facet z pokoju Napisano Listopad 25, 2011 bo gdzieś masz wadę i to dużą na 100% a twoja agresja dowodzi że chcesz to ukryć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 25, 2011 moj tez ma 18 i mi sie podoba baaaaaaaaaaaaaaaaardzo:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zirytowany facet z pokoju Napisano Listopad 25, 2011 no widzisz :D i to jest to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 25, 2011 szkoda tylko, ze wyglada jak niemowle kretoszczura :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniol ciemnosci... 0 Napisano Listopad 25, 2011 Bo pier do lne.... " Przepros mnie" .. hahah Jakbym swojego slyszala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 25, 2011 antonina111111 he kto?!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 25, 2011 kretoszczur inaczej to sie chyba golec nazywa :) taki bialy lysy pomarszczony :P wystarczy w google wpisac;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Listopad 25, 2011 Już odpowiadam. Powiedziałam mu zgodnie z prawdą, że ma wg mnie małego jak na swój wzrost i budowę ciała (jest wysportowany i przystojny). Jakaś tam gadka była dalej, więc powiedziałam że chyba ma najmniejszego z moich wszystkich partnerów. Wszystko było mówione pół żartem - pół serio, a tu taki foch :D Teraz mnie poinformował, że musi się z tą myślą oswoić do jutra, bo jest na tym punkcie przewrażliwony. Wg mnie trochę przesadza, no ale to tylko facet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 25, 2011 antonina111111 aleo kim to napisalas sie pytam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 25, 2011 przyda mu sie troche samokrytyki skoro z innymi partiami ciala bardzo dobrze jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 25, 2011 o tych wyzej co nie umieja panowac nad swoimi emocjami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koty to dranie jak psy Napisano Listopad 25, 2011 Duza klatka -mały ptaszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach