Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczynka z gaju oliwnego

powidziałam facetowi co myślę o jego...

Polecane posty

Gość antonina111111
moze to jest prowo= calkiem powaznie piszac teraz- to wg mnie nie jest brak szacunku-zalezy od relacji w zwiazku, jak sie jest dlugo ze soba, zna sie dobrze i rozmawia sie ze soba na luzie to nie swiadczy o braku szacunku

Gość antonina111111
u facetow na pewno sie kreci, zaloz kiecke z dekoltem faceci idacy za reke ze swoimi kobietami beda sie wpatrywac nie zwazajac na nie uwagi-przynajmniej wiekszosc facetow;)

Gość kocham sisi
dziewczęta! porzućmy brudnych samców z ich śmiesznymi fiootkami! wstąpcie do naszego kółka feministycznego! liżcie nasze owłosione pochwy! śmierdź samcą!

Gość antonina111111
no wlasnie, facetow umiejacych sie oprzec kawalkowi cyca jest coraz mniej :D ja szukalam i szukalam dlugo i sie oplacilo...na szczescie :D i co z tego, ze ma mala fujarke :D za to psyche rozwinieta :D

Gość podpadlam jum malego
ja też wole gdy facetowi idzie w mózg i szare komórki a nie w centymetry :P inteligencja, poczucie humoru i dystans do siebie sa takie sexy ❤️ :D

Gość moze to jest prowo
szczerym można być w poważnych kwestiach, autorka napisała przecież, że była szczera więc jego rozmiar to dla niej problem.

Gość męski foch na sto fajerek
oj faceci tez potrafią strzelać focha, ja sie chyba nigdy nie obraziłam a moj facet już kilkakrotnie strzelił foszka :p Swoja droga my tez sobie czasem docinamy, ale o jego penisie złego słowa bym nie powiedziała, tak jak bym nie chciała nic słyszeć złego o moich cyckach czy innych intymnych strefach.

Gość antonina111111
czemu od razu problem? to moze byc problem, ktory dla niej nie ma istotnego znaczenia, w koncu sa problemy male i duze, ale jestesmy ludzmi i umiemy ocenic co jest wazniejsze

Gość kocham sisi
dzifczęta! dość rządów samców i ich fujarków! obrażajcie i znieważajcie i fujarkujcie! ale jak kiedyś skrytykują wasze obwisłe cycki i celulit to zapodajcie ich do rzecznika praw kobietów albo do poseła grodzkiej i koniecznie wstapcie do naszej organizacji feministycznej! śmierdź samcą! niech żyjom pochwy!

Gość antonina111111
jak kiedys skrytykuja nasze obwisle cycki to wtedy oni beda miec obwisle jajka (w sumie juz maja od urodzenia :D) i beda uzywac viagry :D

Gość antonina111111
ta stana za pomoca viagry a my wilgotne bedziemy bez pomocy farmaceutykow tylko przy pomocy odpowiedniego faceta :D

Gość kocham sisi
dzięki za poparcie dzifczęta! 👄 obalmy seksizm maczyzm jajczyzm i mężczyzn ! nie myjmy się! nie golmy się! liżmy się po zarośniętych pochwach! rzućmy facetów i ich jaja! śmierdź samcą!

Gość aga md 100000
Mój narzeczony powiedział mi dziś (chamidło!) że ważę za dużo!!! Bórak yeahbunny! Jak się zemścić dziewczyny??? Bo na razie mam focha i na zabicie smutków właśnie wcinam pizzę !

Gość antonina111111
dobranoc :))

Gość antonina111111
malkolm czy to było do mnie? bo jesli tak to nie mam wibratora ale skoro Ty tak robisz to zamiast tego ucaluje mojego paluszka zebys nie czul sie osamotniony :D

mogę jedynie poudawać :P czyli opowieść o Krzysztofie poszła w zapomnienie? na wieki? 😭 :P

Gość antonina111111
cztery osiemnastki??

Gość antonina111111
a Ty masz tak duzy odbyt, ze wibrator zakupiles?:P

Gość antonina111111
nie martw sie, wiekszosc facetow mysli jak Ty wiec biorac to pod uwage nalezysz do tych normalnych wg statystyk:P

Gość antonina111111
no niech Ci bedzie, nigdy nie interesowala mnie socjologia ale to nie ma znaczenia w tym temacie;p

Gość antonina111111
wg osobistych doswiadczen. a wiec 'malkolmie' nie wiem czy to malkolm od szekspira bo troche tworczoscia zalatuje-nie bede klamac-taka, ktora mnie nie interesuje-ale miales isc spac wiec dobranoc;p

Gość antonina111111
meskie uogolnianie...ja nie wchodzlam nigdy na meskie fora;>

Gość antonina111111
taaa jasne jak TY pewnie nietoperzy sie boisz