Gość chce zasnac Napisano Listopad 26, 2011 jakby sie wam trafil milioner z 10cm to byscie nawet baly sie pomyslec w ten sposob :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem wartka Napisano Listopad 26, 2011 Mozesz sobie koles kupic dmuchana lale albo film zeby sobie strzepac, bo ja mam kase i cala reszte wiec co mi po dzianym facecie z malym siuskiem? Nic mi niestety nie moze zaoferowac :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 chce zasnac- czyli dobrze trafilam z ocena Ciebie?oferowales sponsoring i dziwisz sie, ze te kobiety Cie nie kochaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podpadlam jum malego Napisano Listopad 26, 2011 gdzie tu w temacie jest mowa o jakis pieniadzach ? :D po prostu wasze fujarki sa dla nas zabawnym tematem do rozmów i tyle :D nie napijnaj sie tak przecie wiele z nas potwierdziło ze akceptujemy je takimi jakie wam urosły :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 jestem wartka-hahahha masz racje:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce zasnac Napisano Listopad 26, 2011 ale ja nie mam problemu z siusiakiem i takiej kurwy jak ty tez nie potrzebuje do szczescia zeby mnie skubala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 chce zasnac, przykre doswiadczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce zasnac Napisano Listopad 26, 2011 nigdy nie oferowalem sponsoringu... znowu te twoje chore domysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce zasnac Napisano Listopad 26, 2011 a teraz ide sobie strzepie mojego malego peniska - mikruska i nie smiejcie sie ze mnie, bo taki mi urosl i nic nie poradze :/ A do tego nie moge od dawna zadnej panny wyrwac, bo jestem za niski i pokraczny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce zasnac Napisano Listopad 26, 2011 MALA tak, oszukala mnie taka kurwa wlasnie i zwinela sie razem z dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 chce zasnac- no coz brak kasy da sie wybaczyc, maly siusiak da sie wybaczyc ale z Twoja tepota, kompleksami to Ty kobiety normalnej nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem wartka Napisano Listopad 26, 2011 antonina !!! Idealnie to kochana podsumowalas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 chce zasnac, masz uraz, ale nie wkladaj wszystkich do jednego worka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzegorz Kleszcz Napisano Listopad 26, 2011 hahahahah i oto są skutki puszczania się przez 16latki nic z tego nie rozumie ale najważniejsze że ktoś się w nią spuści :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podpadlam jum malego Napisano Listopad 26, 2011 nie sadze :P faceci dysktuja o cyckach raczej pod katem oceny i " ta miala fajne duze balony "" a ta płaska jak deska" a dla mnie siusiaki sa śmieszne i juz ! :D czasami sie nie potrafie opanować gdy widze malego swojego faceta :D:D a on biedny nie wie o co mi chodzi :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem wartka Napisano Listopad 26, 2011 Spadam stad bo niczego nowego sie tu nie dowiedzialam, faceci maja w wiekszosci male fujarki i coz trzeba i tak ich kochac :D Ide teraz do mojego faceta szukac jego potwora ;) ciao! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 hahaha jestem wartka- zycze bys znalazla tego potwora :D dobrej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podpadlam jum malego Napisano Listopad 26, 2011 narazie ja tez zaraz spadam "ujarzmic wielkiego pytonga" swojego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 "malkolm z Chciałbym również zwrócić waszą uwagę, że większość operacji plastycznych na świecie to powiększanie biustu...Jakieś wnioski?" Wiadome jakie ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem wartka Napisano Listopad 26, 2011 Pewnie zacznie sie smiac juz w wejsciu jak zobaczy twarz a potem ucieknie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem wartka Napisano Listopad 26, 2011 dzięki antonina, Tobie rowniez zycze samym dorodnych okazow w swoim zyciu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stefan kapusta... Napisano Listopad 26, 2011 niektorych rzeczy sie porostu nie mowi. ja w kazdej modelce widze jakies wady ale po co je wytykac? sama sie napinasz wiesniaro myslisz ze interesuje mnie twoje zdanie o moich rzekomych kompleksach?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podpadlam jum malego Napisano Listopad 26, 2011 ale mały mojego nie jest wcale taki maly:P, ale np w spoczynku tak smiesznie bezbronnie zwisa :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 nooo bo duzy penis to jest to :D:D ponoc przynosi szczescie :D:D jak kto s ma malego lepiej sie nie angazowac :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podpadlam jum malego Napisano Listopad 26, 2011 ale jednak penisy sie do czegos przydaja , faceci moga sobie pobzykac a kobiety maja sie z czego posmiac :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 podpadlam jum malego- heheh bezbronnie zwisa- masz racje ale w zyciu nie wymyslilabym tego, choc fakt to cos mozna nazwac bezbronnym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 Hm...mi sie te "ponad norme"osobiscie nie podobaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podpadlam jum malego Napisano Listopad 26, 2011 poprawka mialo byc: małe penisy tez sie do czego przydaja.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze to jest prowo Napisano Listopad 26, 2011 moze nie, w kazdym razie tego typu uwaga świadczy o braku szacunku do ukochanej osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 Jakby caly swiat krecil sie tylko wokol penisow, cycek, doopy, cipek....Boze...:O Jednak sie kreci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach