Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 moze to jest prowo= calkiem powaznie piszac teraz- to wg mnie nie jest brak szacunku-zalezy od relacji w zwiazku, jak sie jest dlugo ze soba, zna sie dobrze i rozmawia sie ze soba na luzie to nie swiadczy o braku szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 u facetow na pewno sie kreci, zaloz kiecke z dekoltem faceci idacy za reke ze swoimi kobietami beda sie wpatrywac nie zwazajac na nie uwagi-przynajmniej wiekszosc facetow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham sisi Napisano Listopad 26, 2011 dziewczęta! porzućmy brudnych samców z ich śmiesznymi fiootkami! wstąpcie do naszego kółka feministycznego! liżcie nasze owłosione pochwy! śmierdź samcą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 Antonina no niestety, ale wlasnie tak jest ;/ "śmierdź samcą!" - spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 no wlasnie, facetow umiejacych sie oprzec kawalkowi cyca jest coraz mniej :D ja szukalam i szukalam dlugo i sie oplacilo...na szczescie :D i co z tego, ze ma mala fujarke :D za to psyche rozwinieta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podpadlam jum malego Napisano Listopad 26, 2011 ja też wole gdy facetowi idzie w mózg i szare komórki a nie w centymetry :P inteligencja, poczucie humoru i dystans do siebie sa takie sexy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze to jest prowo Napisano Listopad 26, 2011 szczerym można być w poważnych kwestiach, autorka napisała przecież, że była szczera więc jego rozmiar to dla niej problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 antonina i podpadlam jum malego racja:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość męski foch na sto fajerek Napisano Listopad 26, 2011 oj faceci tez potrafią strzelać focha, ja sie chyba nigdy nie obraziłam a moj facet już kilkakrotnie strzelił foszka :p Swoja droga my tez sobie czasem docinamy, ale o jego penisie złego słowa bym nie powiedziała, tak jak bym nie chciała nic słyszeć złego o moich cyckach czy innych intymnych strefach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 czemu od razu problem? to moze byc problem, ktory dla niej nie ma istotnego znaczenia, w koncu sa problemy male i duze, ale jestesmy ludzmi i umiemy ocenic co jest wazniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham sisi Napisano Listopad 26, 2011 dzifczęta! dość rządów samców i ich fujarków! obrażajcie i znieważajcie i fujarkujcie! ale jak kiedyś skrytykują wasze obwisłe cycki i celulit to zapodajcie ich do rzecznika praw kobietów albo do poseła grodzkiej i koniecznie wstapcie do naszej organizacji feministycznej! śmierdź samcą! niech żyjom pochwy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 jak kiedys skrytykuja nasze obwisle cycki to wtedy oni beda miec obwisle jajka (w sumie juz maja od urodzenia :D) i beda uzywac viagry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 Haha:D ale one im stana a nam nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 ta stana za pomoca viagry a my wilgotne bedziemy bez pomocy farmaceutykow tylko przy pomocy odpowiedniego faceta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham sisi Napisano Listopad 26, 2011 dzięki za poparcie dzifczęta! obalmy seksizm maczyzm jajczyzm i mężczyzn ! nie myjmy się! nie golmy się! liżmy się po zarośniętych pochwach! rzućmy facetów i ich jaja! śmierdź samcą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Listopad 26, 2011 malkolm, dziś pod wpływem też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Listopad 26, 2011 Ok czas spacpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga md 100000 Napisano Listopad 26, 2011 Mój narzeczony powiedział mi dziś (chamidło!) że ważę za dużo!!! Bórak yeahbunny! Jak się zemścić dziewczyny??? Bo na razie mam focha i na zabicie smutków właśnie wcinam pizzę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Listopad 26, 2011 szkoda :( 'lecz się tym czym strułeś' nie zastosowałeś się? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 dobranoc :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Listopad 26, 2011 jestem trzeźwa od miesięcy :P piątek , a właściwie sobota ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 malkolm czy to było do mnie? bo jesli tak to nie mam wibratora ale skoro Ty tak robisz to zamiast tego ucaluje mojego paluszka zebys nie czul sie osamotniony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Listopad 26, 2011 mogę jedynie poudawać :P czyli opowieść o Krzysztofie poszła w zapomnienie? na wieki? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 cztery osiemnastki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 a Ty masz tak duzy odbyt, ze wibrator zakupiles?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 nie martw sie, wiekszosc facetow mysli jak Ty wiec biorac to pod uwage nalezysz do tych normalnych wg statystyk:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 no niech Ci bedzie, nigdy nie interesowala mnie socjologia ale to nie ma znaczenia w tym temacie;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 wg osobistych doswiadczen. a wiec 'malkolmie' nie wiem czy to malkolm od szekspira bo troche tworczoscia zalatuje-nie bede klamac-taka, ktora mnie nie interesuje-ale miales isc spac wiec dobranoc;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 meskie uogolnianie...ja nie wchodzlam nigdy na meskie fora;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonina111111 Napisano Listopad 26, 2011 taaa jasne jak TY pewnie nietoperzy sie boisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach