Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony Aleks

Mam 28 lat i jestem prawiczkiem poznałem dziewczyne i chciałbym

Polecane posty

Gość zmartwiony Aleks

z nią być. Ona oczywiście nic nie wie o moim prawictwie. Ma 26 lat, poznałem ją przez znajomych. Na razie tak tylko po koleżeńsku się spotykamy, ale wydaje mi się, że ona też coś do mnie czuje. Boję się tego, że jak sie dowie o tym że zawsze byłem sam to ucieknie :(

Obyś sie nie pomylił.Jak się dowie będzie zaszczycona chyba że jest lekkich obyczajów:D

Gość zmartwiony Aleks
Czemu miałaby być zaszczycona? Tylko dlatego, że dotychczas żadna mnie nie chciała?

Gość zmartwiony Aleks
fiku mikuuu Dwie już uciekły gdy się dowiedziały :(

Gość a dlaczego...
już myślisz o tym co ona pomyśli itd.? Żyj chwilą chłopie i nie nabijaj sobie głowy czymś co nigdy może się nie zdarzyć. Skoro ona z Tobą się spotyka, to widocznie jej sie podobasz taki, jaki jesteś i tyle.

Gość aaaasdsdd
ja jestem zdana ze kobieta nie powinna mowic ilu miala partnerow i tak samo facet , wiec nie miałeś żadnej ale zachowaj to dla sibie. Powiedz ze nie rozmawiasz o takich tematach bo jesteś dżentelmenem i tak cie wychowano. po problemie

jesteś pewien, że uciekły przez to? :) jeżeli tak, to trafiłeś na 'ciekawe' przypadki (nie były to statystyczne Polki :D). podejrzewam, że uciekły z innych powodów, dopuszczasz taką opcję? :) myślę, że warto to rozważyć :)

Gość OMG:I
Na co ci dziewczyna. Sam nie umiesz zwalić konia ?

Gość tak myślę.........
Nie wiem, czy bym też nie uciekła... jeżeli byś zaczął znajomość od poinformowania mnie o tym. Ja tam wolę faceta, który wie, co robić, ale kto wie.... Najpierw się lepiej poznajcie, spędzajcie ze sobą czas, potem może jakieś pocałunki, dotykanie, a z pierwszym seksem nie ma co się spieszyć. Jak kobieta się zaangażuje, to pewne rzeczy przestaną mieć znaczenie. Wtedy będzie czas, żebyś jej o tym powiedział.

Gość zmartwiony Aleks
To nie jest tak, że się tym chwalę, ale wystarczy pogadać z moimi znajomymi i dowiedzieć się, że nikogo na poważnie nie miałem. Myślę, że to może być powód do ucieczki, bo dziewczyny wolą jednak bardziej doświadczonych facetów.

Gość te problemy prawiczkó
są gupie :O🖐️ powiedz jej że przeuchałeś 3 kompanie tirówek na pewno się ucieszy :P

Gość CBŚ......
Centralne Biuro Śmiechu:D

Gość tak myślę.........
Niestety to, że facet nie miał nikogo "na poważnie" wcale nie znaczy, że nie uprawiał wcześniej seksu. To dobrze o Tobie świadczy, że skoro nie miałeś nikogo wystarczająco długo, to i seksu nie było. Twoi znajomi nie mają prawa tego wiedzieć, nie byli przy Tobie 24 godziny na dobę przez wszystkie lata Twojego dorosłego życia. Poznaj ją, spotykaj się, daj się polubić, a z czasem przyjdzie czas i na to. Może to głupia rada, ale kto wie, może warto coś tam poczytać o tym, jak sprawić przyjemność kobiecie, bo to nie jest tak intuicyjne, jak np. pocałunek. Z pozycji kobiety, która jest odrobinę starsza od Twojej dziewczyny i miała kila związków powiem: najpierw się dobrze poznajcie, upewnijcie, że to rzeczywiście jest "to", a dopiero potem powiedz jej o tym i nie przejmuj się.

Gość zmartwiony Aleks
Niby jak miałem uprawiać seks, skoro żadna nie dała się poderwać? Miałem je gwałcić? :o

Gość dudesoons
z takim nastawieniem to się nie dziwie ze żadna cie nie chciała wcześniej:D nie zaczynasz seksu od gry wstępnej pod tytułem "jestem pawikiem i nie mam doświadczenia",wogóle po co mówić lasce o tym że jest twoją pierwszą na początku znajomości?