Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

skad wy bierzecie smialosc do podejscia do osoby ktora wam sie podoba ?

Polecane posty

ja sobie nie wyobrarzam podejsc do osoby ktora znam i zaproponowac powiedzmy spotkanie a co dopiero obcej osoby ja sobie czegos takiego nie wyobrarzam nie znalazl bym tyle smialosci jak wy to robicie ?

Gość Np żartem, spodobała
mi się jedna koleżanka z pracy, poprosiłem ją o coś, ona żartem "to kosztuje", a ja teraz kasy nie mam, ale zaproszę Cię na kawę. I zaproszę ją. Dla mnie to nie jest taki problem. Ale do obcej osoby wstydziłbym się zagadać. Kupiłem sobie nie dawno tę książkę http://ksiegarnia.pwn.pl/produkt/106907/pewnosc-siebie.html?gclid=CJb-lbf40qwCFaEntAodviZxFA Nie wiem czy jest dobra, bo ledwie zacząłem ją czytać, początek obiecujący :P

Gość te problemy prawiczkó
my nie podchodzimy poznajemi ludzi normalnie przy okazji normalnego życia nawet 2 dziewczyny poznaliśmy na kafe :classic_cool:

Gość ludzie przestancie pisac
w jego tematach bo to zalosne :O

Gość twoje pytanie jest dziwne
skad wy bierzecie smialosc do podejscia do osoby ktora wam sie podoba ? każdy się z rodzi ze śmiałością jak z 2 nogami i 2 ręcami :)

Gość ja smiałosc znajduje w alko
pare razy udało mi sie zaprosić faceta na imprezie po paru głębszych, może pierwszego wrażenia nie zrobiłam najlepszego ale cel uświęca środki :classic_cool: Dzięki tej metodzie poznałam ukochanego :)

Gość nie rozumiem ludzie którzy
na imprezy mają śmiałośc chodzi ale kogoś poznac to już nie. dziwactwo :O🖐️

Nie mam pojęcia. Dla mnie to też abstrakcja, ja zawsze wyobrażam sobie, że mnie oleje. A nawet jeżeli tego nie zrobi to zastanawiam się co byśmy mogli robić później, jak nawet nie umiem zapewnić rozrywki. 🖐️