Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mi sie i nie ma gdzie

pytanie do par mieszkajacych z rodzicami- gdzie sie kochacie?

Polecane posty

wiem, że moze temat bardziej na erotyczny, ale tu spodziewam sie bardziej rzeczowych odpowiedzi :) Pytanie jak w temacie, gdzie uprawiacie seks jeśli każde z Was mieszka z rodziną? Ja z moim facetem mamy taki problem, w lato było ok, a to wpadłam do niego na działke, a to gdzies wyjechalismy, a to gdzies w plenerze i kochaliśmy sie codziennie, co drugi dzień. Teraz 2 tygodnie posuchy a ja niedługo oszleje :o Wydaje mi sie że on lepiej to znosi, ale ja jestem na granicy załamania nerwowego :p Codziennie sie widzimy, dotykamy, całujemy. Ja mieszkam z rodzina w małym mieszkaniu, szansa pojawia sie jak rodzina wyjdzie (ale to szybko i nerwowo), on mieszka w wiekszym domu ale głupio mi jak przychodze do niego od razu sie zamykamy po jakims czasie teściowa puka z obiadem :o itd Gdzie Wy to robicie? poradzcie coś bo sfiksuje :p

Gość aaaasdsdd
u niego to robcie albo w samochodzie, albo jesli was stac jakis hotel tani doba od 35 zl od osoby.

Gość SweetGirl83
Ile masz lat ile Twoj facet?

Gość aaaasdsdd
i nie powinno byc ci głupio ze idziesz do niego do pokoju i sie zamykacie, spotykasz sie znima nie jego rodzina i chcesz z nim czas spedzac to normalne.

Gość SweetGirl83
A ktores z was zostaje na noc ze soba?

ja mam 22 on 23, zostawałam czesto na noc u niego ostatnio mi głupio ze względu na rodziców jak tylko jego matka zobaczy ze jestem u niego to od razu chce karmic, ojciec gadac. To sa fajni, ciepli ludzie, troche naiwni i chyba nie miescie im sie w głowach ze przyjezdzam sie z nim kochac bo rozmawiamy i trzymamy sie za raczki wszedzie :) Samochód sprzedał ostatnio, ale planuje zakup nowego i rzeczywiscie to niezły pomysł. Moze macie jeszcze jakies? Dwa trzy razy w tygodniu moge do niego wpasc, ale to nie jest tak komfortowy seks o jakim marze ( w sensie zawsze kołacze mi sie ta mamusia albo tatus). Ciezko z takim hotelem troche, bo mieszkam w duzym miescie i trudno o hotel za 35 zł, wyjezdzamy od czasu do czasu na weekendy ale szukam własnie jakichs tańszych opcji. Macie jeszcze pomysły?

w tak młodym wieku co ma ich niby więcej łączyć? Pewnie jakieś tam wspólne zainteresowania muszą mieć, ale hormony górą. Muszą się sobą nacieszyć. Ty miałaś inaczej?

Gość niekonieczny
To może wypadałoby pomyśleć o slubie, a nie o pie....eniu?

a w czym im ślub pomoże? Też mieszkałem z dziewczynom u siebie z rodzicami i nie mieliśmy oporów, żeby się seksić gdy rodzice byli za ścianą. Muzyczka trochę głośniej i jazda! I nigdy się nie hamowaliśmy z emocjami. Ale mamy bardzo nowoczesnych rodziców mimo ich wieku.

oczywiście że nas łączy :o Pytam akurat o miejsce do seksu, bo rozmawiac czy robic inne rzeczy razem mamy gdzie. Najłatwiej po jednym zdaniu oceniac :o Nie wiem mi jest głupio u niego w domu,tak zostałam wychowan. Teściowa jest osobą wierzącą, napewno nie zdewociałą i narzucającą się, ale martwie sie co mogław o mnie pomyslec jak zostaje na noc.

Gość a ja rozumiem....
Wcale Ci się nie dziwię, to nie jest takie proste. W lato można np. w plenerze, albo na działce, jeżeli któreś z Was ma. W zimie trochę gorzej... ale może nie cały czas rodzice są w domu. Macie 22-23 lata, więc pewnie studiujecie. To może macie jakieś okienka, albo brak zajęć w ciągu dnia, kiedy rodzice są w pracy. Spanie u chłopaka rodzice różnie widzą i trudno się temu dziwić, ja mam współlokatorów i czasem nawet z nimi za ścianą czułam się nie do końca komfortowo. Czasem, jak już hormony nie wytrzymują, to można spróbować bardziej ekstremalnych miejsc, ja np. raz kochałam się ze swoim chłopakiem w toalecie w pociągu, nie było to zbyt wygodne, ale było bardzo namiętnie i do tej pory zostało mi w pamięci. Są jeszcze np. imprezy domowe u znajomych, albo któreś z Was może zrobić i wtedy znaleźć moment, żeby się zamknąć sam na sam w pokoju... cóż, powodzenia.

W okienkch odpada bo obje mieszkamy niezbyt blisko uczelni. Oczywiście najlepiej w domu, jak nikogo nie ma, czasem nam sie udaje to kochamy sie pare razy w tygodniu, a czasem rodzina nigdzie nie wychodzi i jest tak jak teraz. Na imprezach oczywiście sie zdarza, czasem też przyciśnie nas w toalecie np w niektórych klubach, ale to rzadko bo zwykle jest podział na męskie i damskie toalety,a jest pare miesc gdzie łazienek jest kilka, sa w odosobnieniu i jeszcze koedukacyjne to korzystamy :p Jeszcze jakies pomysły? Napewno jest tu dużo młodych osob które kiedys musiały sobie poradzic z takim problemem.

Gość retera
hmm a moze u jakis znajomych ?? moze jakas para ma wolny pokój albo gdzies wychodza czy cos;)

Gość taki jeden_uio
możecie u mnie :) siądę sobie na fotelu i popatrzę, zgoda ;)?