Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzottttkiewka

jak mozna nie chodzic do dentysty?

Polecane posty

Gość rzottttkiewka

blagam niech mi ktos to uzasadni jakims porzadnym argumentem, inaczej nie przyswoje tego jako normalnej RZECZY. rozumiem, ze mozna sie bac bolu, ale nie przesadzajmy! zęby ma się raz w zyciu(wykluczmy mleczaki ). :o poboli i przestanie, skoro na codzien jestes twardzielem to pokaz ze i bol przezyjesz. jestem dziewczyna i znieczulenie mialam tylko raz w zyciu -przy leczeniu kanalowym jedynki , wiadomo, zabijanie nerwow wyciaganie ich etc, i mimo znieczulenia i tak mnie bolalo, ale jakos zyje. zaloze sie ze polowa ludzi boi sie chodzic do dentysty. opamietajcie sie blagam, wy tego nie czujecie, ale jak macie zepsute zeby to wali z geby jak z kanału. i nie, to nie jest metafora, bo zaloze sie ze niejeden z was czul taki smrod od kogos. apelujmy o dbanie o zeby :) znam osoby ktore nie chodza do dentysty w ogole i serdecznie ich pozdrawiam, bo ja nie wiem jak mam apelowac do nich zeby zaczeli chodzic. niech im dalej wali z japy jak koniowie niepowiem z czego 🖐️

Gość co racja
to racja.. nic nie zrobimy

Gość zeby wazna rzecz
no tak ale dentysta to tez drogie hobby nie pojde na kase chorych bo to sciema wiec tylko prywatnie a sprawdzenie uzebienie to 100zł plompa 100zł znieczulenie 100zł przeswietlenie kolejne 100zł

ja raz jak mnie bolał poleciałam do dentystki i mi tak spieprzyła sprawe że bolało jeszcze bardziej :D a sama dentystka wygladała jak tępa brudna dzida handlarka papierosami no i mało tego - miała brązowy ząb z przodu :o :o w końcu jej szefowa mi poprawiła sprawe... nigdy wiecej :o od 2lat nie bylam u dent i jest super :D zęby ma sie jedno i życie też :)

racja jak już masz zepsute żeby a chcesz je doprowadzić do dobrego stanu to musisz sie liczyć z dużymi kosztami. Nie każdego na to stać, biorąc pod uwagę nasze polskie reali. No, ale warto.

Gość autorka to pewnie jakas
stomatolożka bezrobotna, klientów szuka albo raczej jeleni ;)

Gość prywatna ginekolożka ))
Jak można nie chodzić do prywatnego ginekologa i badać tych okolic co miesiąc? Hm?? :classic_cool:

Choćby dlatego, że dentysta kosztuje i to sporo. Myślę, że to jest bariera dla wielu ludzi. Do państwowego nikt nie chce chodzić, bo ci cieszą się złą sławą, a wiele osób jednak boi się dentystów.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja nie chodzę bo mnie nie stać na dentystę :(