Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfhhg

poszlam do lozka z facetem ktory w styczniu sie zeni

Polecane posty

Gość bgfhhg

pracowalismy razem do niedawna, zajebisty facet, mocno go kusilam w koncu na szkoleniu przyszedl do mego pokoju i cala noc spedzilismy razem, pokoj zostal przez nas zdemolowany:P po fakcie dowiedzialam sie ze on sie zeni,troche mi glupio z tego powodu ale nie czuje zalu bo nic nie wiedzialam a moze powinnam

Wszystko fajnie ale w czym problem????????? Przecież to on sie żeni więc to on powinien myslec :)

Gość Lolitka_z_kitką
Suka z ciebie, złotko. Powinnaś pójść za ciosem i powiedziec tamtej ze z nim spalaś, po co biedna ma sie wiązac z kretynem.

Gość bgfhhg
czemu suka? nie wiedzialam ze on sie zeni! od poznania go do pojscia do lozka minely zaledwie 3 tyg, nic nie mowil o slubie

Wiesz skoro nie wiedziałaś................ Szkoda tylko że z tego faceta taki gnój.............

Gość szybkoa
dałas d...y

Zdradzone matki wielodzietne polki będa tu po tobie jechac a prawda jest taka, ze wyrzuty niech ma ta osoba która zdradza. Niby z jakiej paki masz mieć wyrzuty sumienia? Bo przespałas sie nieswiadomie z zaręczonym kolesiem?? Jak nie ty to inna by była w jego łóżku więcto nie Ty masz problem tylko tamten facet :)

Gość bgfhhg
to byl krotki romans a nie szybko dalam dupy....2 lata jestem sama i narazie nie chce z nikim byc, mam 29 lat i raz w zyciu tylko tak sie z kims przespalam a wczesniej mialam zaledwie 2 stalych partnerow rzeczywiscie salam dupy.....zalosne

Nie przejmuj sie, dla niektórych na tym forum każda, która poszła do łóżka przed ślubem to kurwa i dupodajka :)

Gość bgfhhg
dzieki:)

Gość Lolitka_z_kitką
A dałaś, dałaś. Ja sama miałam kilku partnerów, ale nie pchałam się do łóżka kogoś kogo znałam tylko i wyłącznie z imienia. Musiał minąć ten miesiac, dwa... Nie mam dzieci ani męża :P i mam 26 lat.

zUooo A Ty co?Jaki uraz?:P Nie trzeba być zbyt mądrym żeby wiedzieć że nie autorka powinna mieć wyrzuty sumienia nie?Skoro jej nie powiedział a daru jasnowidzenia tez pewnie nie ma to co za problem>?Winny jest tylko facet bo zdradził narzeczoną Rozumiem ze masz na myśli te wszystkie tłumoki co zaraz pojadą po autorce za jej "winę"?

Gość m mddrfr
facet gnoj a ty autorko szmata, seksic sie 3 tyg po poznaniu? troche szacunku do siebie!!!

Ludzie!!!!No co wy A kto ustalił "normę" ile trzeba się spotykać by iść z kimś do łóżka???

Ja i uraz??? :P Poprostu od lat uważam ze nie ma znaku równości między seksem a miłością. Seks to czynnośc taka sama jak współny wypad na lunch czy kregle a miłośc to uczucie. Stawiasz jakiś wymóg czasowy nowo poznanym osobom w kwestii wspólnego pójścia na lunch?

Gość yhyy
:)) nie przejmuj się , to on i jego sprawa -nie powiedział i tyle . no tak bo to trzeba ze soba za rączkę chodzić , poznać pół rodziny , i wsyztskich kolegów z piaskownicy -hah zeby człowiek mógł isć z kimś do łóżka . przecież mówimy o konkretnej rzeczy - po co masz mówić jego kobiecie ? co innego byłoby gdybyś wiedziała o wszytskim wcześniej

Nawet gdyby wiedziała to NIE ONA ZDRADZA. jest wolna i może sie bzykać z kim tylko zechce. Przeciez wiadomo ze jak nie poszedłby do łóżka z nia to poszedłby z inną. Gdzie tu jej wina??

Gość blaleksa
chyba niektorzy maja cos z glowa. A co w tym zlego, ze poszla z nim po 3 tyg do lozka? a nawet jakby poszla tego samego dnia, to co wam do tego? jest dorosla, chiceli oboje i to jej sprawa. A co do wyrzutow sumienia, to powinien je tylko i wylacznie miec ten "ksiaze z bajki". Autorka nie wiedziala, ze on ma kogos. A to czy poszla z nim do lozka wczesniej, czy pozniej, nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Lolitka_z_kitką
Ależ mam chęć obciągnąć z połykiem!!!

Gość Lolitka_z_kitką
Jasne, pieprzyć się z każdym i wszędzie, jak pieski na chodniku :) Po to człowiek ma rozum, żeby go używać. Autorko... :) kogo teraz kusimy? Sąsiada? Księdza? Mietka spod monopolowego? Taka sexy dupcia nie może mieć pajęczyny między nogami :P

Gość blaleksa
Lolitka, ty za to pajeczyny masz i to geste.

zUooo Zgadzam się z Tobą wyobraz sobie:P Jak dla mnie nie ma normy kiedy mozna isc z kim do lozka i tyle:P Dobrze ze seks dla ciebie to nie "zwykła fizjologia" - potrzeba jak jedzenie czy oddychanie Twoje porównanie odpowiada mojemu poglądowi na sprawę

Lolitka albo jestes uposledzona albo masz problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego

Gość Lolitka_z_kitką
Ooo, mam już swojego podszywa :) Kiepskie to było. Staraj się wpasować w temat, tak, żeby było że niby ja to piszę, rozumiesz? :)

Lolitka_z_kitką Ale autorka jest dorosła prawda?I skoro facet się jej podobał do poszła z nim do łóżka Co w tym dziwnego?Jak Tobie się facet podoba to kiedy idziesz z nim na całość?Jakią masz granicę?Miesiąc, dwa? A może 3 miechi 2 tyg i 4 dni?:P

Gość Lolitka_z_kitką
Rozumiem, ale podszyw głupotą musi być dopasowany do oryginału. Rozumiesz? :-)

Gość Lolitka_z_kitką
Wszystko ok, nawet studia skończyłam. Miałam 5 partnerów i poszłam z nimi do łóżka po POZNANIU, nie OBMACANIU. Autorka gdyby poznała nieco faceta z którym planowała się pieprzyć (nie łudźmy się, tylko o seks chodziło), to wiedziałaby jakie swiństwo robią innej 🖐️