Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfhhg

poszlam do lozka z facetem ktory w styczniu sie zeni

Polecane posty

Gość Lolitka_z_kitką
Ajajaj. Dzieci.

Gość Lolitka_z_kitką
Mam juz dwa podszywy w jednym topicu :) Zarumieniłam się, dzięki wam 😍 Autorko jestes zwykłą puszczalską mendą bez sumienia i uczuc. Skrzywdziłas niewinna dziewczyne tylko po to aby podbudowac swoje ego... Taka prawda. jestes podstarzałą kokotą, która rozłoży nogi przed byle kim żeby sie tylko dowartościowac bo patrząc w lustro widzisz schyłek swojej urody... Szkoda tylko, ze cierpią przez ciebie niewinne dziewczyny. Możliwe, ze zepsułas tamtej dziewczynie przyszłość ale co to może ciebie obchodzić :O Idx sie wyspowiadaj może pan nasz jezus Chrystus ci wybaczy i skieruje na właściwa drogę a pokuta będzie długa i dotkliwa

Gość stanisław ignacy mordo
nie piszcie z kurwom:P

Lolitka Ty jakas nawiedzona jestes Autorka nie wiedziala nic o tej drugiej kobiecie to po pierwsze Po drugie jest dorosła i wolna i moze uprawiac seks z kim chce To facet jest tutaj winny - TYLKO facet bo to on skrzywdzil swoja narzeczoną

Gość Lolitka_z_kitką_Prawdziwa
Jestem ateistką, podszywie :P

Gość Lolitka_z_kitką
Jeden podszyw i ten sam grasuje, nie przecieniaj się. :-O Niech cię czizas dalej prowadzi w życiu twym dobrym i sprawiedliwym, a doznasz wielu lasek panow.

zUooo No oczywiscie ze nie ma lepszej i gorszej płci - tylko nie wiem jak się do ciebie zwracac:P

Gość Lolitka_z_kitką
dobra, chuj, obrażam się, dałem się podpuścić podszywce. 😭 Lolitka, ładna jesteś? :P

zUooo No niech ci będzie Ale wybacz jesli będę pisać -aś zamiast -eś:PBo mogłeś/aś napisać kim jestes i nie było by gafy:P

Ostatnie posty nie są moje. Nie jestem wierząca. Uważam, że w życiu nie powinno się nikogo krzywdzić. Uprawiam seks, ale najpierw muszę poznać, nigdy nie robię tego ot tak. Sama zostałam zdradzona, miałam chłopaka od 14 roku życia :P aż do 20 i wiązałam z nim wielkie nadzieje... kiedy okazało się, że mnie zdradzil. Tłumaczył to tak, że był to jeden numerek, nie z jego winy, to ona prowokowała. Dlatego zawsze SPRAWDZAM. Po prostu postwaiłam się na miejscu tamtej.

Gość LoIitka_z_kitką
❤️ to jak?

oczywiście jak każdy człowiek ja też lubię zaszalez dlatego przedwczoraj pukałam się z wikarym na plebanii, wczoraj z panem co to mi wegiel przywozi a dzisiaj zaciągne parol na seksera w pobliskiej farmie drobiu :)

Adalis Ty sie kiedyś wybudzisz a lolitka nigdy nie zmądrzeje :classic_cool:

Gość Krystian orzełek z polaka
Dobra dziewuchy, zuoo i adalis, skąd jesteście, wiek i rozmiar biustonosza migiem bo widzę, że się dogadamy :-P

Gość Krystian orzełek z polaka
Mężatka z miłości, reszta może być fizyczną przyjemnością ze świeżeym samcem. :-P

Gość Lolitka_z_kitką potszyf
No, tak jak pisałem wcześniej, głupiaś zwyczajnie lolitko skoro nie wiesz. :classic_cool: Jak pokażesz cycuchy- swoje, to Cię oświecę. :classic_cool: