Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blummm

Pomóżcie- STUDNIÓWKA

Polecane posty

Gość blummm

Mam problem, otóż noszę rozm 36 i mam 177 cm wzrostu. W tym roku mam studniówkę, lecz nie wiem, jaką sukienkę mam założyć. Wszystkie, które mi się podobają są ok. 1/2 uda. Czy to będzie w porządku, a może powinnam mieć sukeinę za kolano? Pomóżcie, bo już dostaję białej gorączki od tego.

Gość Skąd mamy wiedziecc
w czym dobrze wygladasz i sie czujesz. Wez sie ogarnij. Jak niby mamy ci pomoc? Kup co chcesz.

Ja uważam, że nie musi być za kolano. Mamy XXI wiek, więc nie trzeba się przejmować takimi rzeczami jak długość sukienki :) Podoba Ci się taka http://domodi.pl/odziez/odziez-damska/sukienki/sukienka-bombka-z-haftowanym-gorsetem-turkus-goddess-556--3-goddess-pozostala-odziez-damska-midi-bez-rekawow-elegancki-formalny-klasyczny-romantyczny-z-haftem_135578 ???

Gość XXI wiek ale impreza
jest jakby nie było szkolna -chociaz juz rzadko sie odbywa w szkole. Ale są tam nauczyciele (również ludzie tzw starej daty) itd. Nie widzę powodu świecić gołym tyłkiem, podobnie jak nikt normalny nie zakłada mini do szkoły. Wydaje wam się że to wielka mega impreza i możecie robić z siebie nie wiadomo jakie gwiazdy, kiedy prawda jest taka ze w gruncie rzeczy ciągle jeszcze jestescie dziećmi, a bawicie się za kasę rodziców. XXI wiek nie zwalnia z bycia osobą kulturalną. Mini spódniczka na studniówkę NIGDY nie jest elegancka. Nie ta okazja na taki strój.