Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imunybtrewtby5n6umybtrv

Od dwóch dni nie potrafię wmusić w siebie nic do jedzenia

Polecane posty

Przedwczoraj, wczoraj i zanosi się na to, że także dzisiaj, czuję że cały czas mam pełny żołądek. Na samą myśl o jedzeniu odczuwam mdłości, a gdy próbuję coś ć?przełknąć, uczucie to się pogłębia. Wczoraj zjadłam 2 gotowane jabłka, przedwczoraj skubnęłam trochę pizzy, a dziś w ogóle jestem na czczo. Nie mam pojęcia, co to może być?

Gość vcxcvx
znakomicie

Dobrze?! Mnie to martwi... zwłaszcza, że nie jestem grubasem :O mam 173 cm wzrostu i ważę 58 kg...

Gość sally_brown
masz pelny zoladek? moze to po prostu niestrawnosc? kup sobie ziolka na poprawe trawienia i popijaj. jak nie masz apetytu, to nie zmuszaj sie, pare dni glodowki krzywdy ci nie zrobi, byle tylko nie doprowadzic do odwodnienia.

a wypróżniasz się regularnie? Pytam poważnie. Jeśli nei kup coś na przeczyszczenie. Może jedzenie Ci się w jelitach zakorkowało i dlatego czujesz się pełna

Gość MOZE TO STRES, TEZ TAK
mam jak czyms sie stresuje, na sam zapach jedzenia mam odruch wymiotny

Nie jestem zestresowana bardziej niż zwykle, ostatni raz na grubszym posiedzeniu w toalecie byłam właśnie przedwczoraj, ale zwykle załatwiam się regularnie - codziennie rano.

Gość ***Iana***
PIj wobec tego... pitny jogutr, zmiksowana zupka rzadka parę dni i powinno wrócić do normy

Gość Marta270419
a śpisz normalnie? nie czujesz się pobudzona ? może ktoś dosypał Ci jakiegoś narkotyku do czegoś, bo po amfetaminie nie chce sie jesc podobno...