Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkay12323

Była z wieloma - czy warto?

Polecane posty

Gość mkay12323

Witam. Zakochałem się w pewnej dziewczynie, mam 20l, ona jest ode mnie starsza o 1,5 roku. Dowiedziałem się od niej, że już z kimś była, opowiadała o dwóch, ale dodała, że wszyscy jej faceci to byli dupki (to przez nich z nimi zrywała, zdrady itd.) więc mogła mieć ich dużo więcej. Bardzo mi na niej zależy, ja nikogo wcześniej nie miałem i nie mogę pogodzić się z tą świadomością, że miała kilku facetów... Na samą myśl co z nimi mogła robić dostaje dreszcze. Boję się, że potem też mnie rzuci dla innego, a tego bym nie chciał. Warto zapytać z iloma konkretnie była i ilu miała partnerów seksualnych? Co myślicie o tej sytuacji?

Jeśli tak mocno Ci to przeszkadza i masz dreszcze, to niestety źle to widzę. Powiedz, dlaczego masz dreszcze? Uważasz, że jak spała z kilkoma to jest nieczysta? Czy dziewictwo jest tak krytyczne dla Ciebie? Jeśli tak, to szukaj dziewicy ...

Gość mkay12323
Chciałbym taką, która nikogo nie miała, ale z drugiej strony zależy mi na niej, z tego co mówiła to ona była krzywdzona przez tych facetów, dziwię się, jak mogła w ogóle z nimi być, myślę, że szuka porządnego partnera, który będzie ją kochał, a ja takim na pewno bym był. Nie wiem z iloma spała, nie pytałem o to, wiem, że z tymi dwoma była około roku z każdym. Z ostatnim zerwała jakiś tydzień temu...

Gość lcuia
moze poprostu spytaj czy jest dziewica . jesli dobrze o nia zadbasz to na pewno nie ucieknie. mozesz sie rozczarowac a jesli krotko sie znacie to moze nie powie ci calej prawdy . narazie sprobuj ja lepiej poznac a dopiero po jakims czasie spytaj o te sprawy. no chyba ze wolisz zeby nie byla dziewica ale skoro sie chwali ze mial tylu facetow to nie łudz sie.

Gość mkay12323
Ona tym się nie chwali na lewo i prawo, znam ją 3 miesiące, na początku trochę mnie odrzucała, w sumie naturalne bo nie wiedziałem wtedy, że kogoś ma. O zerwaniu i byłych zwierzyła mi się na ostatnim spotkaniu i zbliżyliśmy się trochę do siebie. Musi mi ufać, skoro opowiadała takie prywatne rzeczy. Chciałbym, żeby coś z tego było, bo na prawdę mi na niej zależy.

Kolego to jest właśnie test na dorosłość - wybory. Chcesz jej i chcesz dziewicy. Ona nie jest dziewicą. Chcesz mieć jabłko i zjeść jabłko. Chcesz niemożliwego. Zastanów się, wejrzyj w siebie, dokonaj wyboru i DZIAŁAJ! Albo kochasz ją taka ja jest albo jej nie kochasz naprawdę i sobie odpuść. Capisci?

Gość tak myślę.........
Naprawdę uważasz, że dziewczyna, która miała pecha w życiu nie zasługuje na dobry, szczęśliwy związek? Faceci nie od razu się ujawniają, jacy są. Czasem nawet potrafią dość długo udawać kogoś, kim nie są. Jeżeli będziesz o wiele lepszy od jej byłych, to nie ma powodu, żeby od Ciebie odeszła. Tylko pytanie, czy jesteś lepszy, jeżeli chcesz skreślić dziewczynę przez to, że miała pecha.... Może rzeczywiście lepiej szukaj dziewicy. W tym wieku jeszcze masz szansę (chyba, że się coś zmieniło od czasów, kiedy ja miałam 20 lat).

Gość mkay12323
Dzięki za konkretną odpowiedź. Nie chcę jej skreślać, serce mówi mi to samo. Widzę, że miała pecha, mówiła, że Ci faceci dopiero po jakimś czasie okazali się draniami. Widzę, że jest nieszczęśliwa. Będę o nią walczył. Dzięki!