Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enligghty

Czy związałybyście się ?

Polecane posty

Gość Enligghty

Czy związałybyście się z facetem który samotnie wychowuje dziecko ?

Gość Enligghty
Jego kobieta zmarła. Ma 5 letniego syna. Ma swój dom, auto, 2 duże psy, ogólnie jest chyba zbyt wielkim romantykiem i niezorganizowany, ale poza tym bardzo dobrym człowiekiem. Może z wyglądu kojarzy się z jakimś mięśniakiem, ale jest dobroduszny. Każdemu pomoże i to też problem, bo często pomaga za friko, a wiadomo że ludzie dobrej woli szybko to wykorzystają.

Wydaje mi się, że żeby samotnie wychowywać dziecko po stracie żony/partnerki i utrzymywać duży dom, samochód i dwa psy, do tego pomagać wszystkim dookoła to trzeba być bardzo dobrze zorganizowanym.

tak na marginesie - ludzie dobrej woli nie wykorzystują, tylko ewentualnie dają się wykorzystywać

mogłabym się związać z kimś takim ;) o ile pojawiłaby się też miłość. Oczywiście nic nie ma od razu, ale skoro jest dobry to nie widzę przeszkód.

Gość Enligghty
tak na marginesie - ludzie dobrej woli nie wykorzystują, tylko ewentualnie dają się wykorzystywać to była ironia :) Owszem pomaga mu szwagierka z bratem, w opiece nad dzieckiem. Właśnie o to chodzi, że ciągle ma tak spontaniczne pomysły, że aż mnie przerażają. Np. ostatnio obudził się rano i stwierdził że nie idę do pracy i jedziemy w góry ( 400 km), mam dość luźną pracę więc raz mu uległam. On ciągle ma takie pomysły, a to skoki skądś, a to jazda konna w nocy. Wiem, może i to romantyczne, ale dla kobiety która prowadziła ustabilizowane i zorganizowane życie, to wręcz przerażające.

Gość Enligghty
Miłość jest, no raczej teraz wielkie zauroczenie. Ciężko mówić o miłości po pół roku związku. Chciałabym się zaopiekować nim i jego synem. Chciałabym traktować go jak swojego syna. bardzo się polubiliśmy.

Nie, nie związałabym się, bo musiałabym też wychowywać to dziecko. Natomiast związałabym się z takim, który ma dziecko, ale go nie wychowuje.

Gość jaznamkilku
chwalisz się czy żalisz?? bo wydaje mi się ze chcesz wzbudzić w innych użytkowniczkach zazdrość >>no rzeczywiście ty to jednak masz zajebiste szczęście w życiu... a tak na marginesie to ciąg się wieśniaro

Możliwe, że ma takie pomysły bo nauczył się, całkiem słusznie, że z życia trzeba korzystać do póki się je ma.