Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkdjfdfj

Okropny sen - co może znaczyć

Polecane posty

Gość fkdjfdfj

śnił mi się dziadek po raz pierwszy od jakiś 2 miesięcy(zmarł w lato tego roku. Na poczatku snil mi sie bardzo czesto,potem przestal) problem w tym ze to nie byl zwykly sen. Najpierw snila mi sie jego zona moja babcia ktora nie zyje kilka lat,pozniej wszystko takie realistyczne bylo,dom itp. nagle cmentarz... otworzyli trumne ale po i kto to byl to nie wiem,a tam taka dziwna masa zielona, ledwo dalo rade rozroznic nogi .. takie gumowe, zielone, bez ubrania... twarzy na poczatku nie widziałam pozniej była odgrodzona pod taka jakby szklana nie wiem jak to nazwac. zachowala sie dobrze tylko ze prawe oko - było czarną pustką. obudzilam sie. dlaczego taki sen ? nie ogladalam zadnych trupow itd nawet nie myslalam o dziadku ostatnio.

Gość fkdjfdfj
czyli teraz będzie mi się snilo cos takiego czesto? dlaczego nie przyszedł normalnie, tylko takim czyms mnie straszy:( a rozmawiałaś z księdzem o tym?

Gość fkdjfdfj
tam jest maly błąd miało być po CO, i lewe oko-prawe jak patrzyłam z mojej perspektywy stojac nad tym grobem.

nie wiem czy będzie Ci się śniło często. Ja jestem osobą wierzącą i po prostu takie sny skojarzyłam z pobytem w czyśćcu, że może potrzebuje mojej pomocy. Przestał mi się śnić po tym jak się dużo za Niego modliłam i zamówiłam mszę za jego duszę