Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

chyba będę mieć dzidziusia :)

Polecane posty

Gość Boska Łukrecja
parłam mocno żeby urodzic dzidziusia a się okazało że wysrałam kupe do klopa jestem załamana :(

Trzeba być idiotką, żeby z tak intymną informacją zapiertalać prosto na forum... Żałosna jesteś, więc mnie nie pouczaj 🖐️ Wszystko na pokaz, co za czasy.

Gość Boska Łukrecja
tak bardzo pragnę dzidziusia że wzielam kupe z klopa, zapakowałam w becik i wożę we wózeczku na spacery

Gość do noxi
noxi zaden porządny facet nawet na ciebie nie spojrzy, a jak spojrzy to wystarczy ze otworzysz usta i juz zniknie, załosna jesteś, małostkowa, pusta, zaniedbana i przede wszystkim głupia. nawet mi ciebie nie zal

mam juz faceta i to od dlugiego czasu ;) zaniedbania nie skomentuje, bo zadbanie na tym forum oznacza morde w tapecie wiec co sie bede wyklocac ;)

Gość do noxi
na pewno nie jest z toba bo jestes inteligentna,interesujaca czy obyta, moze byc dla sexu albo kasy wiec wiesz... kultury nie masz,wygladu tez nie. nie chodzi o tapete, tobie i teatralny makijaż by nie pomogł, słoma z butów...

Gość do noxi
liżę rowy za 5 zł

Gość do noxi
prawda, prosze Cie, jestes mądra, odpowiedziną kobietą, z klasą i kulturą... nie pojmuje po co z nią rozmawiasz...

Gość do noxi
brawo noxi, podszyw na miare twoich mozliwosci ;]

Gość do noxi
tak na prawdę bardzo cię kocham i mam natręctwo mysli o tobie \odreagowuję to w ten sposób pragnę cię i pożądam, siedzę tu cała noc i marzę o tobie o twoich sutach

Hahahaha... nie rozsmieszaj mnie, skad mozesz wiedziec jaka jestem? Akurat nic nie wiesz. Na tym forum sie smieje z glupoty ludzkiej i nie zamierzam sie roztkliwiac, bo nie traktuje tego nawet powaznie. Ale przeciez ty mnie juz przejrzalas hahahaha... Akurat on kasy ma o wiele wiecej niz ja i jest ze mna wlasnie z powodu na osobowosc. Tyle, ze on mnie zna juz dlugo 🖐️

Gość do noxi
smiejesz sie z ludzkiej głupoty, a mi sie wydaje ze bawi cie jak komus dzieje sie krzywda, coś nie wyjdzie itp. eh, szkoda mojego czasu na rozmowe z takim kims jak ty... nie jestes tego warta, pozdrawiam

Nie jestem tego warta, ale zaczepic mnie musialas :D Jestes tylko zalosnym anonimem, nie mysl ze twoje zdanie jakkolwiek sie dla mnie liczy. Akurat moim zdaniem za duzo jest bezmozgich ludzi i nie rozumiem po co kolejnych produkowac i jeszcze sie tym chwalic, o zgrozo! 🖐️

Noxi ;) nie kazdy robi dziecko po to by sie pochwalic na cafe. ja jestem w ciazy i nie uwazam zebym sie chwalila bo juz od dluzszego czasu chcialam Miec dziecko. A to ze ktos chce podzielic Sie swoim szczesciem , dlaczego nie?? Co jest wiekszym szczesciem Niz Dziecko??? Mysle ze dziecko ;) ;) nie kazde dziecko Ma Dupie swoja matke Ja zrobie wszystko by moje dziecko kochalo mnie chociaz w Polowie tak jak ja juz kocham je.

Gość do noxi
kiedys jakas kobieta ktorej tak pieknie zyczysz spotka cie przypadkiem i nie zdziw sie jak plunie ci w twarz;]

Gość lukrecja idiotka boska ;)
lukrecja jestes idiotką rozpaczasz tu jakbyś poroniła conajmniej :o nie zaszłaś w ciąże i tyle............ do garów skoro rozpłód ci nie idzie :D

Prawda daj spokoj, kazdy ma inne zycie i czego innego pragnie. Inne pasje i plany. Nie dla kazdej kobiety porod i macierzynstwo jest piekne i do zniesienia. A dziec ko rosnie i kiedys bedzie mialo swoje zycie, w ktore nie pozoli ci sie wtracac. Tyle. Jesli mi splunie w twarz, to dostanie liscia. Chyba nie myslisz, ze skromnie stane jak mul i sie nie odezwe. Nie jedna sasiadka wie, ze ze mna lepiej nie zadzierac :P babcia ktora mnie nachodzila z powodu moich psow, ma juz sprawe o to i nie odpuszcze :)

Noxi oczywiscie sie z tym zgadzam. kazdy ma inne priorytety. ale to czy faktycznie dziecko bedzie mialo w dupie matke jak dorosnie to jeszcze duzy znak zapyyania stoi. ja sie postaram by tak nie bylo czy mi sie uda to nie wiem ale wiem jedno .. Wtracac sie bede mogla wtracic ale dziecko i tak zrobi jak ze chce . ja czuje ze moj czas na dziecko jest odpowiednim czasem. I sie ciesze ze teraz to sie stalo. a Ci kochana priorytety jeszcze zapewne z wiekiem sie zmienia. bo wczesniej czy pozniej twoj kochany zapragnie owocu milosci. I tego ci zycze , dobrze ze wiesz czego w zyciu chcesz pozdrawiam ide spac papa;)

moj facet twierdzi, ze nie potrafilby mi dac sie tak poswiecic i ze ja mu wystarcze a ma tyle lat, ze juz raczj wie co mowi. mamy inne zobowiazania i tego sie trzymamy. po porodzie niestety juz nie bedziesz czula sie tak swietnie, co widze po wiekszosci moich znajomych ale zycze ci aby nie bylo tak zle... 🖐️

To swietnie ze macie takie samo Zdanie;) to fajnie ze oboje budujecie wszystko tym samym tokiem myslenia. U mnie Mleko sie juz rozlalo teraz zostalo Mi czekac. bEde sie starala byc dobra mama Czy mi wyjdzie nie wiem, bo to cos nowego w moim Zyciu. dziekuje Ci milej nocki Ja tez tobie zycze wszystkiego dobrego i mam Nadzieje ze wasza milosc zawsze bedzie tak zgodna;) buziaki dobranoc

niepotrzebnie na mnie najechałas nox,nie robie z tego wielkiej tragedi jakbym poroniła! poprostu jest mi przykro ale widzę że ty nie umiesz pojąc cudzych uczuć

Gość lkjcndufn
A ile spedza Ci sie @ ? Robilas testy wieczorem.. to moze falszowac Powiedz jeszcze czy wczesniejsze robilas z porannego moczu?

B.Lukrecja rozumie twoje szczescie i radosc z ewentualnej ciazy. Ale czego ty sie spodziewal zakladajac topik na ogolnym? Ile dni spoznia ci sie @@? Ze niektorzy ciagle musza swoje jeb....ane komentarze wpierd..ac.

2 tyg po @@ test musi ci wykazac ciaze. Chyba ze to ciaza ciaza biochemiczna. Idz jak najszybciej. Zycze ci Wszystkiego dobrego. A jesli to nie ciaza to sie nie zalamuj, masz dopiero 19lat i Wszystko przed Toba. Nie badz smutna...