Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona baba

Rhovanion po co w kazdym temacie mówisz wkołko o jednym i i tym samym?

Polecane posty

Gość hahaha a czego sie spodziewaa
Rhovannion Nic nie zarabiam. Ale mam 1400 na życie. Przykładowe posiłki? Kawa, herbata, kawa, herbata, grzanka z serem i tak w kółko. Raz w tygodniu obiad - pierś z kurczaka i warzywa na parze. Żywię się kanapkami, serem i pomidorami przez większość roku. Nie da się schudnąć przy takim jedzeniu. Niestety, dalej jestem lochą. co za idiotka :o ja jem kanapki i mnostwo innych rzeczy i nie jestem lochą :o

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
haIlee Gimnazjalisci sa bardziej pojeebani niz Ci sie wydaje Chodze do 3 Gimnazjum :classic_cool: ale fakt, jestesmy pojebani.

Gość haIlee
no to jestem starszy od Ciebie o 4 lata :classic_cool:🖐️

Gość >D haha
dalibyscie jej spokoj

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
Sam niedawno chodził do gimnazjum, a tu teraz taka nienawisc :classic_cool:

Gość koretpetytor pśp
jennifer idiotka zakłada sobie 20 tematów :o daremna próżniaczka banum profanum mysli że jest fajny i cool jest kolejnym marnym zjjeebem

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
Myślisz ze gwiazda jenny sama je zakłada :)

Gość haIlee
Wcale nie tak niedawno :classic_cool:. A nienawisc bierze sie z ich zachowania. Mysla, ze moga robic co tylko chca i ze wiedza wszystko najlepiej 🖐️. A najlepsi sa gimnazjalni "gangsterzy" ktorzy nasluchali sie peji,hemp gru, 50 centa i ubieraja sie jak murzyni z getta :D. Tak cwaniakuja, a gdy stane na przeciwko takiego wypierdka to natychmiast opuszcza wzrok :classic_cool:🖐️

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
haIlee Wcale nie tak niedawno . A nienawisc bierze sie z ich zachowania. Mysla, ze moga robic co tylko chca i ze wiedza wszystko najlepiej . A najlepsi sa gimnazjalni "gangsterzy" ktorzy nasluchali sie peji,hemp gru, 50 centa i ubieraja sie jak murzyni z getta . Tak cwaniakuja, a gdy stane na przeciwko takiego wypierdka to natychmiast opuszcza wzrok A jest u mnie w klasie chłopak z rajstopami na głowie ;) hehehe

Gość haIlee
Pewnie zajumał je matce, z kosza na pranie :classic_cool:🖐️

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
A to prawda ze "Babeczki w kropeczki" to facet??

Gość spiieee....!
ludzie alescie powaleni!chociaz nawt temum sie nie dziwie jak lidza jest w gimnazjum a ta baba co zakladala temat jest juz pewnie po przekwicie:)tamta pewnie zle znosi ciaze a tej babie dokuczaja uderzenia goraca,heheh.zal mi was.100 razy bardziej wole poczytac o problemach rovann niz o waszych beznadziejnych zalach debilki.pozatym forum jest dla kazdego i huj wam do tego kto o czym pisze.nie podoba sie to won zlamaski!!nikt za takimi tesknil nie bedzie!!znalazly sie idealy jebane!!!

Gość spiieee....!
ludzie alescie powaleni!chociaz nawt temum sie nie dziwie jak lidza jest w gimnazjum a ta baba co zakladala temat jest juz pewnie po przekwicie:)tamta pewnie zle znosi ciaze a tej babie dokuczaja uderzenia goraca,heheh.zal mi was.100 razy bardziej wole poczytac o problemach rovann niz o waszych beznadziejnych zalach debilki.pozatym forum jest dla kazdego i huj wam do tego kto o czym pisze.nie podoba sie to won zlamaski!!nikt za takimi tesknil nie bedzie!!znalazly sie idealy jebane!!!

Gość spiieee....!

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
spiieee....! ludzie alescie powaleni!chociaz nawt temum sie nie dziwie jak lidza jest w gimnazjum a ta baba co zakladala temat jest juz pewnie po przekwicie tamta pewnie zle znosi ciaze a tej babie dokuczaja uderzenia goraca,heheh.zal mi was.100 razy bardziej wole poczytac o problemach rovann niz o waszych beznadziejnych zalach debilki.pozatym forum jest dla kazdego i ch*j wam do tego kto o czym pisze.nie podoba sie to won zlamaski!!nikt za takimi tesknil nie bedzie!!znalazly sie idealy j**ane!!! Rovanion, ale jestes ostrrrra.... :classic_cool:

Gość jakie kur*a rhavannion ma
jakie ona ma problemy, nie widziałam jej zdjęcia więc na temat wyglądu się nie wypowiem ale np cały czas narzeka jaka to ona nie jest biedna, a ma 23 lata, własne mieszkanie, planuje kupić drugie bo zarobiła na giełdzie i 30 tys dostała od babci czy kogoś tam; niestety z tej biedy niedojada i psa pasożyta nawet nie ma czy karmić ludzie nie jedna osoba w jej wieku chciałaby być taka biedna

Gość lvdn;bvfs
ona jest zwyczajnie skąpa, a nie biedna

Gość haIlee
Idę się wysrać i zwalić konia, idzie ktoś ze mną?

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
haIlee Szukasz ochotnika do podtarcia tyłka 🖐️

Gość fklbbfb
a na czym miałby polegać tan projekt?

Gość fklbbfb
Ja myślę, że ona jest prawdziwa. Znam takie osoby, które choćby miliony miały i gwiazdkę z nieba to i tak nie będą zadowolone.

Gość nie wierze że są takie despera
Rhovannion sifhiludsjgfdsg - nie mam już 12 lat i mam jakieś potrzeby seksualne. Poza tym, chciałabym mieć kogoś, z kim będę żyć. Dziewictwo w moim wieku to nie jest nic, nad czym trzeba się trząść i wychwalać kobietę, za to, że z nikim nie sypia. Bo to po prostu nienaturalne trochę. Rozumiem, jeśli w grę wchodzą pobudki religijne, ale u mnie tak nie jest. I jestem przekonana, że gdyby próbował mnie poderwać jakiś w miarę przystojny i w miarę ogarnięty facet, to długo bym dziewicą nie była. JAKA DESPERATKA!!!!!!!!!!! NIE WIERZE ŻE TO JAKAS DZIEWCZYNA TO MUSI BYC PROJEKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!