Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

praca na słuchawkach

Polecane posty

kto z was pracuje "na słuchawkach " i ma juz serdecznie dosć tej pracy ja znalazłam sie w takim punkcie ze jestem na skraju wykonczenia psychicznego NIENAWIDZE tej pracy

Gość ja.........
a jaki masz typ pracy? dzwonisz po ludziach czy to oni do ciebie dzwonią?

Gość ptasiek nastroszony
zanecasz przegrancow za 4,99/min z vat?

Pracowalam ja dzwonilam to byl oboz pracy team leaderki okropne zarobki tragiczne atmosfera w pracy okropna. Wspolczuje szukaj czegos innego opieka nad dziecmi ulotki kelnerka/barmanka cokolwiek

Gość ja.........
no ja mam chociaz umowe o prace wiec najnizsza krajowa plus premia. siedze tam tylko i wylacznie dla kasy. moglabym miec moze lepsza prace w innym miescie ale podliczajac koszty dojazdu wyszloby na to samo wiec pierdole i siedze tutaj, w miedzyczasie szukając czegos innego

No jak umowa o prace to jeszcze ale jak zlecenie???? I premie nie dochodza a jak zrezygnujesz to premie przepadaja????

dzwonie do ludzi a raczej to system sam dzwoni i przez 6 godzin uzeram sie dosłownie z ludzmi i musze sprzedawac to jest tragedia ta praca i w ogóle to jak traktuje telekomunikacja polska pracowników sorry tp nas nawet nie zatrudnia tylko jakies zjebane firmy ktore na nas kase trzepią

Gość fhgrsxh
taka robota jest zajebista, luz i opierdalanie sie.

Gość ja.........
ja robie u prywaciarza, kolorowo nie jest aczkolwiek umowa o prace to zawsze lepsze niz zlecenie i 5 za godz.

Gość fhgrsxh
miszekkk a w jakim miescie w tej tp pracujesz?

Gość wuiojhnjkljbhnjk
ja sie staram o taka prace... az tak tragicznie...?

Gość ja.........
ja na szczescie nic nie sprzedaje tylko wkurwiam ludzi i zapraszam na spotkania :D

pracuje tam juz ponad dwa lata i mam normalną umowe ale co z tego jak mi ją dają na 3 miechy i tak w kółko ja tej roboty nienawidze to jest dno dno i jeszcze raz dno cala telekomunikacja polska to jest firma która oszukuje klientów i pracowników chcialabm zeby to przeczytala jakas osoba ktora siedzi wyzej niz my ludzie ze sluchawek i przeczytala co o nich sądze zresztą co wszyscy ludzie ktorzy pracują na sluchawkach dla tepsy kazdy tam jest z desperacji bo nie ma innej roboty i tylko patrzy na zegarek kiedy do domu pojdzie i caly czas stres czy sprzedaz i kurwa pretensje kierowników i zmiany zarządu które są nieadekwatne do sytuacji jaka panuje bo ci ludzie ktorzy rządzą nawet nie zdają sobie sprawy jak wygląda sprzedaż i czemu to nie idzie

Gość fhgrsxh
miszekkk zadalam ci pytanie? nikt tam nie kaze ci siedziec na sile, nie podoba sie to dzwon, widocznie nie nadajesz sie do tej roboty.

Gość fhgrsxh
mialo byc zwolnij sie a nie dzwon :P

Poza tym same plusy :D -siada ci glos - siadaja ci uszyska -dostajesz pierdol.ca mamroczac te sama formulke kilkanascie razy na godzine :D -siada ci kregoslup -wysluchujesz inwektyw :D -po 6 czy 8 godzinach jestes zrabana jak kin po westernie a koszulke mozna wyzymac :D -odbierajac wlasny telefon lapiesz sie na tym ze mowisz np ( w zaleznosci od firmy ) telekomunikacja polsa jak mozemy pomoc???? :D

raz przyjechala do nas pani z warszwy ( jakaś szycha niby) i ją wszyscy wysmiali ze sluchawek bo nawet podstawowych rzeczy nie wiedziala jak bylo spotkanie zal normalnie to potem jak byla przerwa to juz po niej nie wrocila bo sie wstydzila i jak tu sie dziwic ze w tp jest coraz mniej klientów jak tam tacy inbecyle rządzą i ludzie którzy sie na tym nie znają

Gość ja.........
eee to wiecie co, ja mam jeszcze lajt

Gość ptasiek nastroszony
telekomunikacja juz polska tylko z tradycyjnej nazwy, jest francuska wiec chyba musicie byc z francuzem obeznane i z doswiadczeniem by tam pracować, zresztą słuchanie desperatów jak to im się preży jest fascynujące dla polek. no ale jak zwykle wygrywa maxyma: im chleb droższy tym dupa tańsza

Gość fhgrsxh
miszekkk a na jakiej kampanii ja w katowicach:) powiem ci, ze u nas jest spoko

ja juz kurwa wszystko przez telefon sprzedawalam internet linie telefoniczne isdn pstn nawet przedstawicieli handlowych z obnizeniem cen prądu a teraz ubezpieczenia w porozumieniu z fimą pzu oczywiscie dla klientow tepsy

Gość fhgrsxh
to jest ten ALP chyba tak? cos mi sie o uszy obilo