Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

praca na słuchawkach

Polecane posty

nie to jest biznes ( ciechanów , katowice ) - i chuj wie gdzie jeszcze ubezpieczenia ( ciechanów , gdańsk) a ty co sprzedajesz

Ja sprzedawalam abonament PLAY :D Baza ludzi srednia ok 70-80 lat :D Eh..... jesli bym sie zdecydowala kiedys na powrot do takiej pracy albo sytuacja mnie zmusi tfu tfu odpukac to za nic w TD

tylko widzisz u nas jest takie ciśnienie na sprzedaz ze to od tego psycha siada kazdy dzien to musi byc wynik rozmawiasz 6 godzin non stop jedna rozmowa sie konczy druga sie zaczyna

Gość fhgrsxh
ja jestem na czekoladzie i ciagle nas porownuja z ciechanowem :]

Gość fhgrsxh
u nas sa ciagle smichy chichy, fajna grupe mamy, ciagle jakies akcje. Wiadomo dzwonic trzeba i wynik miec, ale da sie to zrobic.

Gość fhgrsxh
Ostatnio tez mamy troche luzu bo rekordy wolno wpadaja, czeka sie po 4, 5 minut. A najlepsze sa te dzwonione po raz 30 albo i wiecej :/

bo u nas na ciechanów jest zawsze najwieksze cisnienie widocznie nas maja za wiekszych frajerów ychy to juz wiem neostrade sprzedajesz i telewizje do tego chyba tez tak jak u nas my mamy większą efektywnosc zrobic niz gdansk z jakiej kurwa paki jak to samo sprzedajemy ( ubezpieczenia ) a ile masz na godzine bo my to mamy smieszne pieniądze i zaloze sie ze w gdansku mają na pewno wiecej niz my

No i texty osob bezcenne zwlaszcza gdy mysla ze sie rozlaczyles a Ty dalej masz polaczenie :D

a długo juz pracujesz tam bo ja juz ponad dwa lata i przez ten czas co tam jestem to sie przewinelo ludzi tyle ze o jebane niektorzy co sobie nie poradzili to odrazu do widzenie po miesiącu a takich bylo bardzo duzo jak pracowalam jeszcze na dziale biznes tp to jak przyszlam to wiadomo nowa a bylo nas około 16 osób i po prawie dwóch latach z tych starych osób juz nie bylo nikogo u siebie w grupie zostałam sama i reszta sie zmieniala caly czas

Gość fhgrsxh
za godzine mamy 9 zl brutto:/ od roku podnosza i jakos ciezko im to idzie premie sa nawet niezle. Niektore teksty powalaja, albo klient ktory na poczatku zjebie cie jak szmate,a pozniej przeprasza i dziekuje :D

no hehe ja zawsze sie z tego smieje jak oni jakas baba dzwonila i myslą ze nie slychac albo cos tam pier...dolila haha raz tak babe wyprowadzilam z równowagi ze zaczela bluznic przez słuchawke hehe kobita nie mogla dojsc do siebie ja juz mam takie teksty ze niestety klienci mnie nie zagną heh ;)

Gość fhgrsxh
ja ponad 3 lata i w mojej grupie wlasnie jest kilka osob z takim stazem, a reszta zmienia sie z predkoscia swiatla.

Gość fhgrsxh
kiedys byly tu fajne zarobki tak z rok w tym to na pol etatu zarabialo sie po 2 tys

ja to jak jebną sluchawką to oddzwaniam i mówie ze cos nas rozłączylo hehe albo jak mówią nie dziekuje jak jeszcze nie uslyszą oferty to sie pytam za co mi pan / pani dziekuję my zawsze z moim kolego jak siedzielismy obok siebie to sie smielismy ze mamy kurwa agresywną sprzedaz raz tak sie smialam ze musialam sie rozlączyc ;)

Gość fhgrsxh
a takie teksty to norma, ja dziennie kilka razy rozlaczam sie ze smiechu bo kolezanki obok to niezle agentki. Jedna bekala klientce do telefonu :D

kurwa to widze ze u ciebie tez kokosy 9 zł tak jak i u mnie ja to teraz w ubezpieczeniach to premie mam za sztuke w zaleznosci od sprzedazy i teraz kurwa stres bo malo mi brakuje zeby sie zalapac po 12 zł a nie wiadomo jaka sprzedaz bedzie do konca miesiąca ja w tamtym miesiącu pracowalam na dwóch działach i mialam dwie premi i godzin przepracowanych 172 wypłaty 1900 zł ale teraz juz na jednym jestem bo na tym biznesie juz mialam dosyc niech szukaja innych frajerów

Gość fhgrsxh
albo przejezyczenia zamiast firma kurierska to kurwa kurierska:D klient ryknal smiechem i ja tez nie moglam sie powstrzymac, ale sa tez smutne przypadki, np koles nie przedluzy umowy nawet na 12 miesiecy bo lekarze dali mu tylko 6 miesiecy zycia:/ Jakis czas temu kolezanka dzwoni do babki z oferta, a ta zaplakana mowi, ze dzis maszyna zabila jej maza.

no ja mialam fajnego kierownika na biznesie ale zginął w wypadku a reszta kierowników z tego dzialu to przewaznie frajerzy ze ich wiedza jest zenująca takie prostaki którzy mają znajomosci i nic wiecej

Gość fhgrsxh
skonczyly sie juz dobre czasy na sluchawkach, ostatnio nie wchodzilo nam 60% sprzedanych umow, a za kazda podpsiana mamy placone i mala afera byla. Podniesli nam stawki premiowe 2 krotnie.

a ogólnie ile zarabiasz pewnie nie lubicie ciechanowa tak jak my gdańska a tamci z neo katowic hehe

O smierci i o ubezpieczeniach :D Panie statystyczny polak zyje tyle i tyle ale placac tyle i tyle miesiecznie mozesz pan kipnac na zawal nawet za rok a rodzinka kase dostanie :D

Gość superrrrrrrrr
tutaj tez taka praca www.showup.tv/pp/apocominick

Gość fhgrsxh
zarabiam 1200 na pol etatu. Powiem ci, ze my na ciechanow mamy wyjebane tylko nasz lider stranie to przezywa. Wyciaga tablice dzielo na pol katowice/ciechanow i co godzine spisuje wyniki. Nabijaja sie z niego. zawsze mowi tak "sluchajcie ciechanow nas goni, albo sluchajcie ciechanow cos tam" masakra wkurzajace to jest. Bo ciechanow to, bo ciechanow tamto wrrrr

dlatego ja własnie przeprowadzam sie do wawy na początku roku decyzja juz praktycznie podjeta chcialam juz wczesniej ale zachorowalam i musze poczekac az sie wylecze mam dosyc takiego zycia i beznadziejnej roboty jak nic nie zmienie to skącze jak ci ludzie których widuje codziennie po 30 i praca w tp na słuchawkach szkoda mi ich ale ja tak nie chce

nie od zawalu rodzina ni chuja nie dostanie smierc z wypadku musi byc widzisz u nas jest z tych wszystkich lokalizacji najwieksze cisnienie nie da sie na spokojnie bo zaraz co sie dzieje czemu nie sprzedajesz ciśnijcie musi byc i koniec bo ci co nie sprzedawali odpadli kurwa game over i tyle nie ma sentymentu moja kierowniczka jest moją kolezanką znamy sie juz dlugo i z moją siostrą sie kumplują tez juz ma dosyc psychicznie

Panie wpadniesz Pan se pod wywrotke z weglem albo pod audi jakies tam Moga tez pana napasc w parku i pobic full opcji :D Ja ma w polisie ze juz po 2 latach moge popelnic samobojstwo :D

no i tlumaczysz tym ludziom siedzisz se i mówisz bedzie pani w domu i np sie pani przewróci smierc w wyniku takiego wypadku albo z kolesiem rozmawialam i on tam sie pyta czy jak sie przewróci noge zlamie to dostanie a ja nie prosze pana musi byc smierc he